172

Светльо

преди 11 години

Не съм, ама какво значение има? Всички сме в матрицата :)

171

до 218

преди 11 години

На мене не са ми нужни твоите молове с цени дето ще трябва да теглиш заеми да не умреш от глад. Който е бил трудолюбив, сам си е изкарвал пресни зеленчуци на село и без магазини. За кола нямаше нужда, градският транспорт беше 6 стотинки. Сега за нова кола пак чакаш 10-15 години докато изплатиш лизинга да стане твоя и то с огромни лихви.

170

морски

преди 11 години

Не гледате ли SNN,казаха че американците отишли до планета на 500 светлинни години от Земята и се върнали само за 3 дни.Браво,забили си флага там да се повее,пили по едно уиски и се метнали на совалката.Предаваха го на живо.Браво.

169

Светльо

преди 11 години

Наистина, смешни човечета. Продължават да плюят, независимо че успехът им е пред очите и ги хапе за ***... Да, американците не са стъпвали на Луната, марсоход също никога не е имало и всички снимки са създадени с фотошоп, а всъщност и Земята не съществува а всички вие сте в матрицата,

168

Анонимен

преди 11 години

До 219 я пак кой е построил МКС ей черввенотиквеничковчета

167

Анонимен

преди 11 години

Онзи ден се върнах от Марс...два китайски ресторанта и една руска баня! Голема тъпотия...а и в мола нищо..само скафандри!

166

raus

преди 11 години

Когато американците изстрелват Аполо 11, руснаците изстрелват 5 комуникационни спътника с цел да им подслушват разговорите.......също така аполо 11 доставя на Луната малка пластина с която определят с лазер тояното положение на Луната спрямо Земята....и тя се ВИЖДА с по-големите земни телескопи.....ЖАЛ ми е ,че има толкова прости и неуки хора на които им липсва всичко до 7-ми клас....не ,че обичам американците но ако не беше програмата Аполо, още щяхте да сте с черно-бели телевизори

165

22г.

преди 11 години

ето за това говорех! той е добре другите да ***! радваш ли се като гледаш как комшията ти стой пред вратата с паничка в ръка а вътре тракат 60 стотинки? като те гледам как пишеш да! успехи да успехи за 5% от населението на страната а за 95% неуспехи. всяка година баби и дядовци умират от студ и глад. млади хора завършили висше блъскали се за инженери свършват на улицата, доктори ходят по байрите да чакат извънземни но на теб не ти пука ти си добре! е тва чаках да чуя от теб!

164

Анонимен

преди 11 години

До 220 извинявай къде търсиш морал при социализма , та нали именно той унищожи българина и направи от него това нищожество което е в момента , надеждата е единствено в тези които сега се раждат и които хал хабер янма да си имат от трази система.

163

Анонимен

преди 11 години

Смешните човечета коментират злобно, с пяна на устата. Пукайте се от яд!

162

Jalko

преди 11 години

Влязох да прочета коментарите с надежда, че ще се коментира статията и мисията най-вече, а то отново обичайните простотии за Щатите, СССР, комунизма и прочие...

161

22г.

преди 11 години

преди 20 години имахме работа поне, имахме производство. нямаше гладни боси голи, а сега имаме умиращи от глад и студ. стига с тоя преход тоя преход вече 1/4 век стана и както я караме и век ще стигне и пак ще бъдем на същото дередже. всеки като излиза с лафа ще правя каквото си искам(демокрация) така ще е. огледай се вече всеки гледа да е добре на гърба на предишния преди поне малко морал имаше днес няма ... на моита къща да изгори ама и на Гошо обора с нея.. е така ще се затрием

160

raus

преди 11 години

Най-голямото доказателство за стъпването на Луната, от американците е МЪЛЧАНИЕТО на руснаците!!!!!!

159

22г.

преди 11 години

не ги еб*ва. всички искат комунистически действия и всички плюят комунизма ... хем да е голям хем да не те боли е то филм го няма никъде!

158

22г.

преди 11 години

до 209 не ми пука че НАСА отново правят велико откритие и ще намерят малко зелено човече и ще го сложат в някой зоопарк в Ню Йорк. а ти велики ми демократе кажи ми каде ти е демокрацията? поне социализъм имахме ама демокрация за 22 години не видях...кажи ти не промит мозъко ооо велики кога за последно ти видя на тази територия демокрация?знаеш ли изобщо какво е демокрация?яде ли се пие ли се?партиите си казват ще направим това това това не го правят и всички са щастливи всички стачкуват и никои

157

морски

преди 11 години

Браво на американците,изглежда са изсмукали мозъците на 90% от писачите тук,явно цвета на долара не само ги е заслепил но и е изпарил съдържанието на черепа ви.Радвайте им се още малко щото много скоро на всяка американска стока ще пише ,,Made in China''.

156

22г.

преди 11 години

204 както казах заучени фрази от телевизията! ти поне 1 снимка видял ли си от Луната и как безстрашните американци подскачат? я ги погледни по колко сянки има 1 камък сега ще ти обясня за да стигне нещо да празната ти глава. като има 3 прожектора от 3 страни камъкът ще има 3 сянки. също като вятъра на Луната който вее знамето както и снимките от аполо4 и аполо 7 мисля че бяха. на 2 различни места а планината зад тях еднаква! дори камъните отпред до космонавтите са на същата позиция

155

Анонимен

преди 11 години

До 197 Мкрски пръсни се од яд изяж си червената куртка ако искаш но те стъпиха и биха руснаците в надпреварата за космоса не само с луната , но и със совалките които летят от началото на 80 ,а тогава си бяха като нещо извънземно , биха с мисиийте до Марс , Юпитер , Венера спътнуиците им , телсекопа Хъбъл , МКС която 70% е американска , дори извън слънчевата система лети и гласът на България благодарение на тях миризливецо.

154

имигрант

преди 11 години

До: номер 180Добре, браво! А Земята също не е планета. Земята е спътник на Слънцето!

153

имигрант

преди 11 години

До: номер 193Браво! Ти измисли нова физика! Ако се окажеш прав ще бъдеш първия, на когото може би ще присъдят поне пет Нобелови награди накуп!