213

tasu

преди 11 години

Когато американците изстрелват Аполо 11, руснаците изстрелват 5 комуникационни спътника с цел да им подслушват разговорите.......също така аполо 11 доставя на Луната малка пластина с която определят с лазер тояното положение на Луната спрямо Земята....и тя се ВИЖДА с по-големите земни телескопи.....ЖАЛ ми е ,че има толкова прости и неуки хора на които им липсва всичко до 7-ми клас....не ,че обичам американците но ако не беше програмата Аполо, още щяхте да сте с черно-бели телевизори

212

180

преди 11 години

Айде пак - уж бил оборудван с най-невероятните камери, а снимките, с които ни хранат все едно са правени с телефона на баба ми .. НАСА ..

211

ПРОГРЕСОР ДО 315

преди 11 години

Ама ако беше Совкосмос, щеше да летиш по-далеч и по-арно от НАСА. Защото руснаците имали в някои неща преимущества, но вече са загубени, не безвъзвратно, но трябва доста пари и големи акъли да наваксат.Това го правят в момента китайците и не бързат да пращат сонди, а направо ще пратят колония на Луната и по-късно Марс. СССР и САЩ направиха проба-грешка, а КНР се поучи дет требе.

210

ПРОГРЕСОР

преди 11 години

Летящи чинии или има, или няма, независимо от вярата ми. Ако това са земни обекти или природни образувания, ще бъде скучно. Ако са извънземни, които ни наблюдават неприятно. Сигурно има и трето решение, аз съм за него.А. Стругацки

209

до 311

преди 11 години

Честно казано никога не съм мечтал за планета, на която е невъзможно да се живее. Освен това мечтите ми са безплатни.

208

до 310

преди 11 години

Ти мечтал ли си някога?

207

Анонимен

преди 11 години

Обяснете ми за къв ч.. пращат апарати на Марс, на Луната, на Венера изобщо на места където е ясно че не може да се живее, какво търсят там, каква е ползата за човечеството? Ако е за някакви скъпи метали или източници на енергия...представяте ли си колко енергия трябва за да се донесе това нещо тук или въобще да се използва? За мене това са пари хвърлени на вятъра.

206

руснак

преди 11 години

Това е безспорен успех за науката. Не знам защо трябва да се дразните, че марсоходът е американски. Ще има и руски, и китайски, и индийски, и бразилски, ама при тая злоба от вас се съмнявам - и български.

205

славянин

преди 11 години

Това се нарича ''хвърляне на прах в очите'' на американския народ, за да не вижда действителността в собствената си страна - а тя е страшна - космически държавен дълг (над 16 трилиона $), нарастващ хаос в обществото (ежеседмичните масови убийства), затъването във военни конфликти по цял свят, физическото унищожаване на нацията чрез ГМО, унищожаванието на природата чрез добив на шистов газ (все повече щати налагат забрана на фракинга) и други знайни и незнайни за обществото им факти!

204

videk

преди 11 години

e-e-e-e dokato 4almite se vzrivqvat...drugi pokorqvat planeti

203

Цецо ДО 297

преди 11 години

Не човек , това което казах беше , че си вадя добри пари и мързелите не ме интересуват! Както и да е, парв си че всичко осрахме , за което се извиняван на хората които ни четоха глупостите. Нашия спор мисля че е за под други статии. Дали аз или ти сме почнали първи няма значение, стореното-сторено!

202

Мислещ

преди 11 години

Наса има пълно право да празнува!1) Успешно приземяване със толкова сложни етапи2)Разрешение от Скопие за изследване на изконната Македонска земя3)ДАНС са арестували всички съмнителни същества около площадката за кацане, както всяко доказателство за съществуването им!Успех!

201

22г.

преди 11 години

Фен аре стига че ще си направя патица по пекински ;)

200

22г.

преди 11 години

осрахме цялата статия защото ти започна от базика на 1 човек да се заяждаш и да се правиш на умник! във осрахме вкючвам себе си и теб! и единственото за което ме е яд е единият пропилян час да споря с човек дето като тропне на черното ,това е бяло и ''.'' за човек дето казва аз си имам семейство вадя си добри пари, другите да се умират не ми пука за тях!

199

бумеранг

преди 11 години

Това, че е кацнал е добре, но да видим дали ще работи. Част от руските и американските апарати успешно се приземиха, но след това или не работеха или само частично изпълниха програмите си. Всички сме любопитни, тъй като този апарат може да даде много ценна информация за Марс и изобщо за живота във вселената.

198

до 244

преди 11 години

Току що на сайта на НАСА съобщиха, че са забравили да сложат в апарата чувала с бисквити и китаецът, който е в него и трябвало да го кара, отказал да шофира гладен. Сега спешно търсят решение на проблема.--Проблемът е решен. Оказало се, че са забравили да качат и китаеца, който се бил скрил в дрешника и лъгал, че е в апарата.Но се е появил нов проблем. Няма кой да кара ровъра. Сега спешно търсят решение на проблема.

197

22г.

преди 11 години

както виждам обичаш и да изопачаваш думите...ти започна да отговаряш точно на това което обвиняваш мен!като ти чета коментарите ти си по върл комунист от мен. ако събера определение за комунист от това което си написал досега ти най добре пасваш на това определение! а тия мафиоти дойдоха с демокрацията. щото Бай Тошо им режеше главите от кръста и не им даваше да дигат глава а точно от демокрацията те набраха сила. като продаваха картофи разбира се...и намираха подводници и ги продаваха за желязо

196

до 282

преди 11 години

"Станцията се обслужва главно от космическата совалка и руските космически кораби Союз и Прогрес." --Нещо си объркал годините. Няма вече космически совалки.

195

22г.

преди 11 години

мойте политически въжделения идват от това че вие зачесахте темата дедо хваща те склерозата! вече не помниш какво пишеш ама май не само това! всички ли са комуниста та всички са мързеливи?а?затова ли едва от потока студенти едва 20% си намират работа по специалността?защото са мързеливи?ааа БКП през 1989 като почна демокрацията тогава ги откраднаха безцените демократи!защото след свалянето на социализма не можеш да ми говориш за комунисти а за демократи хора избрани да бъдат там избрани от теб!

194

Анонимен

преди 11 години

Ако може САЩ да се изстрелят всичките на Луната и да си останат там, няма да е никак зле за Земята:)