37

питащ

преди 11 години

Няма ли да си оправите подзаглавието, мързи ли ви, какво??......."Качиха разкрепостените азиатци"......??????? Свалиха мързеливите радактори...............

36

Анонимен

преди 11 години

айде и тия се изпедерастиха

35

Анонимен

преди 11 години

това за там си е нещо нормално. кой има против това. там са си така от векове. там няма значение кой с кого. ако има някакво възпроизводство - ок.за тука си е плашещо.

34

Анонимен

преди 11 години

За източноазиетците е нормално, при тях разликите във външния вид и гласовете м/у мъже и жени е минимална.

33

до 38

преди 11 години

Какво да ги подмине...Не разбираш ли ,че хомосексуализмът е привичен за будистките култури...По скоро хомофобията там е дошла от запад...

32

Анонимен

преди 11 години

И тях няма да ги подмине разврата и упадъка... - Този свят трябва все пак да се владее..

31

до 36

преди 11 години

Нищо не е изчистил,повечето хора пазим езическите вярвания и суеверия...

30

някой

преди 11 години

27 е прав за едно. Хомосексуализмът е типичен за всички езически религии. Далеч не са само древните гърци. Прочетете "Шогун" на Джеймс Клавел и ще видите как Анджин-сан като пристига в Япония наред с *** му предлагат и момчета. Слава на великия княз Борис Покръстителя, който изчисти България от езическата помия!

29

ъ

преди 11 години

Наистина, какво значи това "Качиха разкрепостените азиатци"?Освен това, хормонално дефектен човек и разкрепостен човек са две съвършено различни неща.

28

Анонимен

преди 11 години

И за какво беше този разгром над САЩ.Пак дойдоха на тяхната.

27

Анонимен

преди 11 години

Абе Станишев да не работи на втора работа във Виетнам,че стават такива работи.

26

Анонимен

преди 11 години

"Качиха разкрепостените азиатци"- брилянтно подзаглавие, мозъчният тръст на сайта отново в силата си. Освен това е видно, че сте явни съчувственици на всякакви разкрепостени, широко скроени и пр., само така, ***!

25

Змей Горянин

преди 11 години

Интересно, защо след като виетнамците нормализираха отношенията с янките напоследък и са заляти от обратеняци - ***, лесбийки, травестити, педофили, зоофили, некрофили и т.н !? Явно е заразно и тръгва от янките. У нас даже опитват и чрез посолството си да сеят заразата, като ходят по паради и прайдове /за един Урко ми е думата/.

24

Анонимен

преди 11 години

Ами как ще ти го побере,като нямаш такъв?!?! Популацията на гейовете няма промяна в своята численост откакто свят светува,или по-скоро откакто човека се е пръкнал от маймуните... Ама то не е лесно без мозък да се опитваш да мислиш...

23

тъпкачев

преди 11 години

Много *** се навъдиха на този свят бе,айде едно време е нямало много жени и са се тракали един друг,ама сега при наличието на толкова много ***....направо не ми го побира акъла ! Само като си предствя че трябва да чукам някой космясал лайнив мъжки гъ'з и ми се повръща, виж женското дупе е друга работа,излъчва много грация и сексапил !

22

Анонимен

преди 11 години

Защо пускате теми за гейовете? За да намирате занимания на балканските простаци и безделници, с много "големи"...САМОЧУВСТВИЯ И АМБИЦИИ

21

Анонимен

преди 11 години

В Япониа,също и в Китай преди векове хомосексуалните отношения са се смятали за по-възвишени от нормалните. Хомосексуални отношения присъствали дори във религиозни будистки ритуали,също и при обучението на самураите в Япония. Обаче под европейско влияние мъдрата източна култура приема маймунските и просташки разбирания на европейците, които мислят със пениса,нагона и семето си... Затова именно на запад се зараждат глупавите религии като християнството. В будизма има философия,размисъл,не догми.

20

Калин

преди 11 години

тез виетнамски *** .. големи ***, *** те по природа са си такива :)изключително нагли

19

Анонимен

преди 11 години

Изтокът има много дълги традиции в хомосексуализма. При това хомосексуализмът тям никога не се е считал за грях, дори будизма не отрича хомосексуализма, защото според будизма полът е нещо измамно - душата е безполова и при следващото прераждане може да обитава тяло на противоположнят пол. Така че не давайте акъл на хората от изтока, исината е ,че хомофобията там е насадена от запад - отговорност за това носят колонизаторите на тези държави и последвалите политически режими от социалистически тип

18

Анонимен

преди 11 години

Пак ли с тя аргумент,че гейовете нте можели да имат деца...Абе ,защо държитуе тия стари средновековни разбирания, в скоро време няма да са нужни двама за създаването на живот. Човекът е просто машина от водород и въглерод и в скоро време,когато разшифроваме нашето ДНК ще можем да правим същите,даже и по-съвършени машини. Ама вие като искате да се плодите като маймуните и това да ви определя - ваш си проблем.