15

лекия

преди 11 години

виждам че около 90% от постовете носят негативизъм, ще кажа така: там където сте си завряли главите няма никога да е слънчево и приятно ...изкарайте ги и ще ви е готино както на нас "наркоманите" които се забавлявахме снощи много яко и ще се забавляваме още 2 вечери а вие си яжте ***.та

14

варненец

преди 11 години

А бе друго си е в столицата шопия ! Къв е тоя спирит ? Друго си е БЕЗПЛАТЕН чалга концерт на планета до президентството ! Друго си е и концерт на Цеца в арменец арена пред 10 000 сърбомани ?

13

Анонимен

преди 11 години

Е как така събота без чалга, бе днес-бг? Без Ким, без Азис, без кифли.. чак да не повярва човек

12

steady ready

преди 11 години

Да изпием ли по една биричка пред компютрите за кеф ? Песен ?

11

drunk spirit

преди 11 години

жалко пиянско и наркоманско сборище. Хората са решили да се напоркат и надрусат на плажа, щото у нас и пиенето и дрогата са евтини.

10

На №11

преди 11 години

Всеки които не е съгласен с теб е мрънкач и пенсионер.Замислял ли си се когато станеш на години какво ще стане с теб?Нима мислиш ,че ще живееш вечно и живота ти ще е вечен купон.Ръзсъжденията ти са расъждания на жабе родено в блатото БГ което си харесва калта и смрадта.Човек се чувства свободен когато има работа и живее като бял човек.Света ще се свърши простаците и глупаците не.

9

Макаров

преди 11 години

Сборище на наркомани,пияндета и проституция,простотия и имитация на "музикален"фестивал,всъщност е временно откъсване от реалноста ,а тя е повсеместна безработица,нищета и никакво бъдаще за младите хора.Така се зарибяват контролирано за да са лесна плячка в ръцете на престъпните "политици"

8

българин

преди 11 години

*** пенсионерите мрънкачи - какво лошо има хората да се забавляват? Малко приходи за Бургас, малко купон за хората и малко положителна реклама на България. В София, Пловдив, В. Търново има фолклорни фестивали, без вход, но се ловя на бас, че нито един от мрънкачите за ценности във форума не е отишъл там, и не е завел семейството и децата си.

7

Теxas

преди 11 години

Август е -времето на Реноар,пак ме тегли към някой бар

6

Анонимен

преди 11 години

Бъста Раймс и останалите кои бяха?

5

стикър

преди 11 години

Що бе Део си е свястен

4

SS

преди 11 години

Каква пошла и бездарна ***,малко ни е явно чалгията...

3

Паисий

преди 11 години

SPIRIT of Burgas- защо в България не говорим на български?

2

Texas

преди 11 години

На Prodigy oще не им е дошло тяхното време V

1

Анонимен

преди 11 години

Това момче от снимка 6 няма ли да порасне вече.