12

до к.19

преди 11 години

Извинявай, ама яко си мръднал от жегата. Ти не разбра ли,че коментиращите не се делят на бесепари и герабджии, а има симпатизиращи на други партии, да не говорим,че повечето са безпартийни. За какво тогава ни вкарваш в котилото на ГЕРБ бре, ***?! Ще взема да се обадя на дежурната сестра в психодиспансера на 4-и км повече да не ти дава да припарваш до компютър. Да те вържат в усмирителна риза и цяла седмица да мачкаш чаршафите! Ега ти тЪпира!

11

Габи

преди 11 години

Начело на състава, отменил първото наказание на Мира Т., е баба Юлия Ковачева, която пише такива завоалирани и неясни решения, че ако на другия ден тя самата прочете едно от тях, няма да разбере за какво иде реч. Поинтересувайте се за мнението на колегите й за нейното професионално ниво. А Соня по времето на Тройната коалиция беше зам.министър на Министерството на отбраната. За какво говорим тогава? Зам.министър, а сега "неутрален" съдия! Моля ?!

10

c

преди 11 години

Тая женица е ощетила държавата с много милиони. Не говоря за моралните щети, за компромметиране на съдебната система като институция.И колегите й я защитават?! Ами - един дол дренки!

9

11

преди 11 години

Явно само ти в тази държава не разбра, ча такава беше директивата на Цветанов, а не на закона:)) Когато не изпълняваш закона се стига до това състояние!

8

ВИКТОР

преди 11 години

ами то и другото ша го отмени ....... какво друго да направи

7

мъдрецът

преди 11 години

Да се удивиш, на нашенските работи. Щом ВСС (Висшият Съдебен Съвет ) не познава законите и друга съдебна инстанция- ВАС (пак висша) му отменя решение, то на кого да се оплачеш? А, сетих се - АП (на Арменския Поп ).Ако това е нормална държава, аз ще се гръмна. Или ...по-скоро ще гръмна някой.

6

Иде правдата...

преди 11 години

Не се бойте, братия! Ножот е дървен! Но като додат *** - дупе да ви е яко! Няма ГРОБ, няма БСП или СДС...Народен съд, смъртни присъди, конфискация на имущество...

5

Анонимен

преди 11 години

Хахахахаха! Герберската акция е на път да пропадне:)))) Кеф! Мръсниците ще духат супата:))) Герберите да се научат що е правова държава и законов ред:))

4

Анонимен

преди 11 години

Ако загубят делата, ВСС трябва да подадат оставки и да се саморазпуснат.

3

тихата_стъпка

преди 11 години

Доклада на ЕС вече е в историята, сега ще вдигнат от земята изгорялото бушонче, ще го почистят, лъснат и ще го сложат пак на мястото му.

2

белана винаги до вас

преди 11 години

Съдебната власт - ла*на с праз.

1

Анонимен

преди 11 години

порното не спира.са ще си я върнат на работа