53

До 56

преди 11 години

Не пиши глупости, бе! Знаеш ли колко ни струва 1 радиатор - цели 125 лв. месечно. Това евтино ли ти се вижда? Аре стига с тоя просташки завистлив манталитет!

52

Анонимен

преди 11 години

Държавата обработва и плаща, т.е. всички ние, но печели само частният консеционер. Ха, да ви е честито, така се работи за интересите на олигархията.

51

Анонимен

преди 11 години

Начи, вижте - обработва нива с царевица, картофи, мушмули ако трябва.Тука трябва поддръжка на пистите и съоръженията. Айде моля - европейци сме все пак.

50

Анонимен

преди 11 години

Photo: Bonnie and Clyde

49

Анонимен

преди 11 години

браво Mery.... да допълня и че топлофикация София продава на държавата 6 пъти по-скъп ток от АЕЦ. Това е за сметка на по-евтиното парно в столицата.По думите на Найденов имало пари за инвестиция за някакви си трактори. Само че на мен ми изглежда като "разход", а не инвестиция.

48

Mery

преди 11 години

Бих искала да попитам,колко още ще трябва да издържаме столицата с данъците на хората от всички населени места.Аз съм от Варна и бих искала и нашите плажове да бъдат поети от държавата.А магистрала Хемус?Какво стана с нея.Правят се всякакви пътища и пътчета,за да могат софиянци да стигат по-бързо до южното черноморие.Опропастиха и загрозиха Калиакра и околностите с глупавите си перки,заради които плащаме сега по-скъп ток.Не стига това,ами стана ясно,че по-голямата част от тези паркове са незакон

47

Анонимен

преди 11 години

Браво! Наистина най-добре ще е държавата да се грижи за Витоша и съоръженията. Пак трябва да се оправят бакиите на тройната коалиция.

46

Горска теменужка

преди 11 години

С това изказване на Миро Найденов излиза, че държавата признава, че е направила гаф в закона за горите така че ски сезон да няма. Сега странно защо изведнъж дават заден и видиш ли горските ще стопанисват пистите тоест ливадите. Именно новоприетият закон не дава възможност на Витоша ски да стопанисва ливадките. Фирмата е в правото си да не го прави, защото в противен случай ще върви срещу закона. Явно обаче преди да гласуват народните избраници нищо не са разбрали и сега си сърбат супата.

45

Мила34

преди 11 години

Така или иначе не биха допуснали втора година да има криза в тази област. Винаги е по-добри да има частна проява в този бизнес, но щом преговорите са стигнали до там, че държавата да поема контрол, очевидно условията не са били благоприятни. Министър Найденов винаги се е старал да осъществява диалог, но очевидно има ситуации, в които остава само с намеренията си.

44

виде се

преди 11 години

и тия дойдоха да грабат -срамота е при готови писти и съоражения вече 20 години витоша прилича на нищо подобно-смешни селяци ни управляват -кражбаджии и шанаджии-абе оставете този който има пари и ум да управлява стига с мишоците търсещи бързи сделки от приватизаци-по същия принцип унищожиха цялата държава-

43

Плувец

преди 11 години

Нищо не се чува за бившия плаж "Република" впоследствие "Мария Луиза" и понастоящем затворен от години. Някой знае ли каква е сделката за водата, че както е тръгнало кметицата ще ни кара вода с водоноски, а ние ще я плащаме на Софийска вода. Ще се върнат менците с кобилиците и ще си правят младите срещи на водоноските. Идилия!

42

Анонимен

преди 11 години

"Витоша ски" е продадена от Бойко Борисов. Затова беше зор да се сече гората и то с нашите пари- за да изпълни поетите обещания при продажбата и да си оправдае взетия за това комисион. По-голям цинизъм от това да се биеш в гърдите колко си честен и какви крадци били другите, здраве му кажи.

41

Анонимен

преди 11 години

Договорът, с който Столична община продава Въжени линии ЕАД на Витоша ски ЕАД на Костадин Костадинов. Кмет на София по това време е настоящият министър-председател на България Бойко Борисов, информира pressclub.bg Скандалното: контрактът е сключен в последните работни дни на 2007 година, а именно на 20 декември, а новият чорбаджия се задължава да инвестира в дружеството едва 500 000 лева. Не само, че сумата е фиктивна, но и въпросната инвестиция се прави само през първата година. В следващите 24 години Витоша ски ЕАД са освободени от всякакво инвестиционни задължения спрямо съоръжението и им остава само да усвояват дивиденти.500 000 лева би струвало само машинното масло за лифта.

40

Vito$ha

преди 11 години

Божичко, какви кавали!

39

@

преди 11 години

нито туристите на Витоша са САМО скиори,нито пък скиорите искат ,,витоша ски,, да стопанисва писти и лифтове. а тоя дебел бурсук ,найденов,къде се бъта. да не отнесе некой шут по дебелия г*з

38

Държавата

преди 11 години

Сбогом.

37

Анонимен

преди 11 години

Ама естествено бе, господин Министре и госпожо Кмете. Боко ще "плати" масрафа с нашите пари! Може и обезщетение да платите на Цеко Минев! Нагли ****ти! "Загрижили" са се за мястото за спорт и отдих на софиянци!

36

до 35

преди 11 години

Какво е построил концесионерът, че ще си го прибира? Тези лифтове са строени от комунистите и аз съм се возил на тях почти 50 години бе з прекъсване! Само кабината от Симеоново и триседалката на Лалето са по-нови съоръжения - тях ги строиха 81-82-ра г. Независимо, че са стари, лифтовете бяха идеално поддържани и в перфектно техн. състояние, преди да ги харижат на тези *** от Витоша Ски.Нищо не може да си вземе от Витоша концесионерът! Да му върнат парите и шут отзад!

35

Скиорче от София

преди 11 години

Да развалят договора с тези мошеници от Витоша ски! Да им върнат парите от приватизацията, да им платят неустойките за загуби и пропуснати ползи и шут в ***! Да докажат в съда колко са печелили - нали требва да покажат баланси и платен данък печалба. На тази база - колко са смятали да печелят - едва ли са се скъсали да декларират печалби!Общината да си вземе лифтовете и да ги върне там, където бяха - към Столичен електротранспорт! Толкова трамваи и тролеи издържаме, та три лифта да не можем!

34

Анонимен

преди 11 години

ДЪРЖАВАТА ДА ОБРАБОТВА ПИСТИТЕНА К О М У Н И С Т И Т Е...ПАРИТЕ ОТ ПИСТИТЕ ВК О М У Н И С Т И Т Е...