91

Ворлик

преди 11 години

Това малкото вече е изяло сапа на половина,искам итеграция,да го изяде целия.

90

astoni

преди 11 години

Всеки народ си заслужава съдбата и политиците си. Българина не е човек. Да си измете *** и гнусливите *** на улицата, на която живее и след това да коментира политиците си и *** около него, които вече са мнозинство.

89

Анонимен

преди 11 години

Нали оня клоун уорлик щеше да ги интегрира в щатите всичките ?

88

Анонимен

преди 11 години

На тъпите хамериканци мога само да им го покажа. У лево янки.

87

Анонимен

преди 11 години

А какъв отговор да последва те строят магистрали!

86

Българин

преди 11 години

...интересно ще последва ли някакъв отговор на тия чудовищни обвинения отстрана на нашите управници - по-специално от оня лалугер бойко борисов?

85

Анонимен

преди 11 години

"Проблемите с малцинствата са сериозни."-------------------------------------------------------------------------------------------------Проблемите с малцинствата ги прави тъй наречената държава, а проблемът на вас журналята е, че сте шампиони по *** на ***.

84

Българин

преди 11 години

НЕЗАБАВНО изхвърляне от страната на мръсният хомосексуален *** уорлик - от него тръгва всичко !!!НЕ-ЗА-БАВ-НО прогонване на тоя гнусняр !!!

83

Българин

преди 11 години

Никога не бях чувал по-чудовищни и мръсни лъжи - ако имах власт, веднага щях да прекратя дипломатическите отношения с Държавата на злото САЩ !!! - КАК точно дискриминираме гнусните *** *** - като им плащаме абсолютно всичко и като ги храним ли?- Колко *** са убити от "десни екстремисти4 и колко хора са убити от ***?- Кога е имало поне една проява на "антисемитски вандализъм"?- *** гонят полицаите с брадви - полицаите ли злоупотребяват с оръжие ???

82

Анонимен

преди 11 години

Тук в България няма грижа към всички граждани. Защо постоянно се посочват *** като хора които живеят най-зле. Всички хора в неравностойно положение са оставени на самооцеляване, а най-лошото е че младите хора с възможности намират най-често място за реализация в чужбина.

81

разделяй и владей

преди 11 години

Ние ли мачкаме ромите? Я вижте съседната статия. БГ роми се бият в швеция, местната полиция НЕ се намесва, а чака да се избият. След това ИЗХВЪРЛЯ 30 души извън града. В Швеция дори с кучетата се отнасят по-добре. Вие чули ли сте някога БГ полицията да е изхвърляла хора извън града? Всички знаем колко полицаи пострадат всеки път при потушаване на масови боеве в гетата...А и *** не са виновни, че американците се опитват да ни настройват срещу тях- разделяй и владей е USA политиката

80

Анонимен

преди 11 години

Махнете го това на снимката не мога да си пия ракията.

79

Анонимен

преди 11 години

Волен да не излезе прав

78

Анонимен

преди 11 години

А НЯМА ТАКОВА НЕЩО С МАЛЦИНСТВАТА ТЕ ГЛАСУВАТ ПРАВИЛНО НА ИЗБОРИТЕ

77

цитат

преди 11 години

Унгарският министър председател Виктор Орбан буквално разсипа Брюкселските управници! Пред унгарци в румънския град Байле Туснад той заяви: "Брюксел пропилява седмици, за да определи размера на клетките за кокошки, да принуди фермерите да слагат играчки в свинарниците или да се тревожат, че душевният покой на гъските е важен европейски проблем , докато в същото време стотици хиляди граждани губят работата си, гледат как рухва финансовата им система и чувстват, че става все по-трудно и по-трудно да оцеляват"! "Кризата е криза на Брюксел. Брюксел е основната спънка да се намерят пътища за разрешаване на икономическите проблеми!"!!

76

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно същото (без това за корупцията) може да се каже за 95% от държавите по света. В щатите да не би да няма расизъм? Да не би белите да не минават на отсрещния тротоар, когато видят латиноси и ***? Да не би щатската полиция да не мачка гетата, а в затворите да ги смазват? Дори там повече ги подтискат и бият

75

акуд

преди 11 години

Най-големият проблем на сащ и всички кредитори на гърция е , че българия става обединена и важна на Балканите и почва да привлича много туристи, също целия ТИР трафик ще започне да минава през България след построяването на магистралата Русе , Калотина

74

тя

преди 11 години

Някой да иска от правителството в България да види как се "погребват" /за Вас роми/ за мен ***..в една река????? След като трупа бе метнат в реката след това "тружениците " изхвърлиха цялото "имущество" от една възглавница, юрган и ...с това погребението завърши. Какво става се запитах с личната карта на това генетично недоразумение?? Някой от Вас има ли отговор??? Защото аз го намерих. Когато фактите говорят и Боговете мълчат... Така ,че ако има заинтересовани да ми пишат.

73

АНОНИМНА

преди 11 години

Като чета съм бясна.О боже защо не се родих *** в тази красива страна за да си поживея.

72

Анонимен

преди 11 години

....антисемитски вандализъм.....--------------най-доброто от статията