171

права

преди 11 години

и да ги храни.американци, на по-голяма част от *** им липсва култура, познания,четенена книги,добро образование.Има един велик закон на природата-естествения подбор, т.е.всеки да постига всичко със свой труд, усилия, разходи и т.н., а не *** да живее не отсвой труд, а от чужд, това се казва КРАЖБА НА ЧУЖД ТРУД. трябва в българският закон да се издигне в престъпление.ето защо не уважавам ***, те следва да си знаят мястото.

170

права

преди 11 години

права за българите, а не само за ***.*** в българско взема помощи и има четирипоне деца и не работи, нагла и необразована ,крадлива е.какви права за тази *** бе нови "братя" американци.тази нагла *** може да набие и учителката на детето й защотоучителката го карала да учи азбуката българска.по-голяма част от *** не са хора засъвременна човешка дейност-труд, образование и до две деца.усъвършенстване.Всеки чрез секс процедури може да прави деца,но не

169

до америка

преди 11 години

вземете необразованите ни ***, хранете ги както ние ги хранихме, нека да извършвати у вас престъпления като в българско и ние българите ще ви поздравим.

168

Анонимен

преди 11 години

БКП (Политбюро) и ДС (висшите структури) са проблема, всичко останало им е производна, създадена, за да има вътрешни проблеми и те да могат да ни отвличат вниманието докато БКП и ДС успеят да окрадат държавата.

167

Анонимен

преди 11 години

Знайш колко ми дреме на оня кво написали американците за нас? Вече никой за нищо не ги бръсне тия

166

Още повече ще се

преди 11 години

маргинализират ***, ако продължаваме да ги хрантутим с готови пари под формата на помощи и "да не ги притесняваме", когато вършат дивотии - защото така ни препоръчват от Запад, за да не сме пречили на традиционните им ромски културни традиции!Защо е пропуснат най-тежкият проблем - дискриминацията над съвестно работещите и плащащите данъци, които са принудени да издържат лентяи и престъпници. И поради това не могат да си позволят повече от едно дете,някои не могат да си позволят дори брак!

165

.

преди 11 години

Запазих си коментара ви, благодаря за труда и времето, което сте отделил! Но в природата също има *** и тя се бори с тях. Ако паразита унищожи гостоприемника си и той измира, така че няма как да се самоубие или просто трябва да си потърси преди това нов източник.Спокойно няма как да ни унищожат, просто ни правят по-силни, но трябва да го осъзнаем и да се възползваме от това. Трудностите, през които минаваме ни каляват и еволюираме духовно, а те вървят надолу, защото срещу нищо се получава н

164

Анонимен

преди 11 години

Тия оганизации само изготвят доклади, които нищо не променят.

163

алоооооооо

преди 11 години

пълна простотия!вижте думата МАРГИНАЛИЗАЦИЯ кво означава-и сами преценете-кой е маргинализиран-БГ ,които изнемогват,и на всичкото отгоре плащат за помощите и здравеопазнавето на ***,че са и обирони периодично от тях,или ***,дето секи праи квото си поиска и не го лови закон и полиция,пък НЗОК и НОИ-хептен!

162

Мей-мей

преди 11 години

Проблема с ***,макар и труден е разрешим-никакви помощи по какъвто и да било повод след раждане на вдоро дете.Две деца са достатъчни за всеки човек.Който иска повече да си ги издържа.Всички кото ползват каквита и да било помощи-задължителна безплатна трудова повинност поне 10 дни месечно.Право да гласуват - само за хора със диплома за средно образование.За съжаление политиците никога няма да вземат мерки,защото на всички им трябват *** гласове.за съжаление политиците ни

161

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Ами такова е положението наистина !!! Лошо е когато мнозинството на една държава произлиза от : УТРИГУРИ , КУТРИГУРИ И МУТРИГУРИ !!! За съжаление много малко от утригурите и кутригурите са дошли на Балканите ,повечето са останали по родните си места в Казахстан и Татаристан ! Лошото е, че са дошли май-много от братята им МУТРИГУРИ ,затова откакто е създадена през 681 г. до сега България върви на зле ! Какво хубаво очакваш от мутри-гури ?!

160

българин

преди 11 години

Чета и не мога да повярвам на очите си.Малцинствата у нас имат само права и никаквизадължения.НАСТАНЯВАТ се където си искат,строят колиби безобразно където си искат,получават социални повече от българите .За тях няма глоби никъде дори и във градскиятранспорт където пътуват гратис,защото никой не ги проверава,а и да ги провери ,не могатда им кажат нищо.Така че горенаписаното за въпроса за малцинствата не отговаря на истината.Даже сега им платихме и разхода за разходката им в Швеция.

159

sstoqnov

преди 11 години

***,*** "уважаеми" български журналисти!!!Проблемът е *** ромите са в Рим,тия нашите са си най-обикновени циганя!И спрете да наричате тая пасмина роми!

158

Проблем

преди 11 години

Проблем с турците нямам,но ако искат американците да си вземат нашите ***.Всичките да ги вземат.И ми е интересно как ще ги интегрират.После акъл да дават.Така най-обичам някой на толкова умен да ми се прави.Да ми дават идеи как да се живее с долно,крадливо племе.Не искат да работят и само живеят на гърба на бедния български народ.

157

Комунист

преди 11 години

За съжаление България стана *** държава.Където и да се обърнеш ***,които крадат и не плащат здравни и други осигуровки.Държавата не търси решения и начини как да се справи с тези проблеми!Корупцията на всякъде върви - най-вече в здравеопазване,образование.Всеки,които е по-умен вече се е махнал от тази пропаднала държава наречена България.Заприличали сме на блато.

156

Анонимен

преди 11 години

С ромите трудно ще се оправите!След 20 години в Бг *** братя ще са в изобилие.

155

бял данъкопратец

преди 11 години

Пост 170 ме удари по болното място, живеем наистина в Абсурдистан!!!

154

jen

преди 11 години

Ама какви са тия простотии - трябва ли да дойдат американците да ни кажат, че имаме проблем с *** и турците, за да разберем че е така?! Може ли до такава степен да сме си наврели главите в задниците?! И по-интересното е какво правим да ги решим тия проблеми - няма да стане с наливане на пари, интеграция и човешки права. Ще стане с превъзпитание и човешки задължения, ама не им изнася защото после няма кой да гласува послушно срещу 2 кебапчета! Тъжна история!

153

До 168

преди 11 години

Роми е презрително име на най-долната каста в Индия!

152

Анонимен

преди 11 години

В пост 173 истената да се чете истината.Извинете.