5

до 4

преди 11 години

Незнам какъв си по образование но м исе струва че не си на ясно с технологията, използвана при мобилните комуникации. По твойта логика и РАДИАТОРЪТ И РАДИОТО са едно и също нещо защото и двете излъчват електромагнитни вълни, но далеч не е така. Идеята за вредност при GSM е че работи на честоти от 800 до 2 200 MHz, което ще рече че когато телефонът ти е заврян в ухото се наблюдава ЕФЕКТА НА МИКРОВЪЛНОВАТА ПЕЧКА. Часто от излъчените ел.-магн. вълни затихва в главата ти и се превръща в топлина!!!

4

До 1

преди 11 години

Хем си прав хем не сиМобилния телефона представлява просто на просто радиостанция Хич не е намерен още друг начин за комуникация без проводнициОти сея не щът да слязат на "ниско" ниво и си измислят други прозвища, названия и определения.Па то си е радио...измислено още преди 100 и повече години, но обаче технологиите го свили до размера да се побере в джоб.Ако мислите, че сме много напреднали - не сме.

3

Анонимен

преди 11 години

Днеска "новините" и фантазията на така наречения "вестник" са втрещяващи.Па за здравето на детето ЖиЕсЕмЪ е опасен разбира се - за психичното здраве стаа въпрос.По улиците тълпи от психясали (жиесемирани) дечурлига тичат насам натам, врещят и не знаят на кой свят се намират.

2

mindo

преди 11 години

Боже, колко мъка има по тази земя...

1

Анонимен

преди 11 години

Обяснението как мобилният телефон представлявал "един вид" проводник и как през него протичал ток и излъчвал радиовълни е направо впечатляващо ... зашеметяващо ... Връх на добре написаните и технически грамотни обяснения. Ей, журналята, вие трябва да възпитавате хората в някаква степен. А не да влизате до нивото на масовото невежество и неграмотност.