22

до 28

преди 11 години

Смята се да ... но само ако лъскаш сред други хора или на обществено място :). social = общество.

21

до 26

преди 11 години

Тези изказвания, че всички жени са *** и се продават за пари идват от комплексарчета без социален живот пишещи по цял ден във форумите.--Самозадоволяването смята ли се за социален живот? Май да! Хем не харчиш пари, хем разни патици не ти крякат на главата.Пък като ти стане скучно, срещу няколко питиета ще имаш колкото искаш партньорки за едно нощ.

20

бай Петко

преди 11 години

Ооооххх, оооххх. Младоциии, младоци, зависи все пак каква е жената, ама почти винаги няма угода на жените. Колкото и да се напъвате пясък няма да извадите., и все пак, Човек и добре да живее накрая пак се жени /или омъжва/. Любовта е прекрасно чувство, но само когато е искренна. Другото е продължаване на рода. Когато има радост, щастие, усмивки, независимо от тежките условия, които ни съпътстват почти всеки ден, има ли взаимно доверие всичко е наред. Вярвайте си взаимно. Тогава сте ЩАСТЛИВИ !

19

Анонимен

преди 11 години

По отношение на някои коментари по-долу. Всеки човек (мъж или жена) иска да има пари в днешно време, защото живеем в материален свят. Не виждам нищо лошо в това една хубава жена да използва това, което и е природно дадено, за да има по-добър живот. Не говоря да е ***, а просто да си търси мъж с повече възможности и повече сигурност. Тези изказвания, че всички жени са *** и се продават за пари идват от комплексарчета без социален живот пишещи по цял ден във форумите.

18

Валери

преди 11 години

До 20 - Като пишеш с моето име по умен няма да станеш.

17

До 18

преди 11 години

Ако е празно портмонето и на някоя баба да го покажеш, най-много да получиш *** по главата!

16

Тиберий

преди 11 години

Абе, жените, които не искат пари - искат много пари!

15

Анонимен

преди 11 години

Всичко е преходно! И искането и моженето. И най-вкусното ядене в един момент омръзва... Каква сигурност търсят жените, като всеки ден е различен от другите, а да не говорим и за хората, които са подложени на всякакви емоции и стрес...

14

НАСА

преди 11 години

Ние от НАСА за целта ползваме роботки. Натискаш бутона, избираш програмата /от 4.737.383/ възможни и почва невероятно шоу. Събрали сме всякак техники за плътски удоволствия от цял свят, влючително от дивите племена, психиатричните клиники, Столипиново, Анадола, Долно Нанагорно, а също така от свидетелските показания на 6002 американки правили онова нещо с извънземни. Горещо препоръчваме този евтин, надежден, безболестен и клинично тестван начин, доставящ най-върховни оргазми.

13

Правилно!

преди 11 години

Как да докарате само за 5 секунди една жена до оргазъм?Правилно!Като и покажете портмонето си!

12

нямате пари

преди 11 години

Тя просто не ви иска, защото вие нямате достатъчно пари.

11

До 12

преди 11 години

Е такива сте ми много интересни. Като си падаш по тип *** кой ти е виновен? Хайде тръгни да ми обясняваш как всички жени само пари искат. Може би се заглеждаш по тия с екстеншъните в мола, а може би си непривлекателен и си търсиш извинение. И в двата случая не печелиш с клавиатурния хейт.

10

Валери

преди 11 години

Пичове няма да се плашите, винаги ще сте по напред от кифлите. Един пич ако размаха 20 лева ще се съберат няколко кифли около него. А една кифла ако размаха 20 лева ще събере само кварталните пияници.

9

древният философ

преди 11 години

Както е казал древният философ кацнал на едно дърво - един банан винаги върши чудеса, когато някоя маймуница се прави на интересна.Да не се объркате, ей, сега искат ***, не банани. Това е било по времето преди парите.

8

Анонимен

преди 11 години

Това последното изречение го е казал още великия древен философ Стоичков - самтаймс уин, самтаймс люн.

7

Анонимен

преди 11 години

Мдаа цялата работа е не дали те иска или не те иска а дали имаш или нямаш пари.С нужната пара ще те происка.Зависи колко е.Затва статията трябва да е-Тя не ви иска,значитова с което разполагате не е достатъчно.Забелязвате ли колко много мразят жените проститутките?Конкуренцията е жестока казват ахахаха

6

314

преди 11 години

Абе не е така просто. Много е лесно да се каже - тя не ви иска и точка. Или той не ви иска и точка.Ама навремето имах една случка, в която едва по-късно осъзнах, че таткото всъщност ме ме иска а не тя!!! А сега де! Като се замислих по-късно - добре че се отървах, че иначе можеше да стане много по-лошо. Само дето ме направиха на ***.

5

Ристо Мотористо

преди 11 години

"Има много мехатични устройства за повишаване възбудата при жените,едно от тях е Мерцедес-Бенц SL 500"

4

Gosh

преди 11 години

Не НИ иска? КОИ НАС? Мен и Кънчо ли?

3

Анонимен

преди 11 години

Абе, я просто и теглете една майна и... - go to the next door(one).