102

ЖУЖА

преди 11 години

НАСИЛНИК КОМПЛЕКСАР И НЕДОРАЗВИТ ГЕЙ !

101

SANQ

преди 11 години

XA XAXA E TO4NO VZEHTE MI DUMITE OT USTATA PREODOLEI ZAGYBATA NQMA KAK NQMA NA4IN !!!!!!

100

батко владко

преди 11 години

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована. не му мислете наемете си ***, така ще ви е кеф че няма си спомни6 за нея

99

456

преди 11 години

Знае, знае

98

123

преди 11 години

Тя просто не знае какво иска. Преодолейте го.

97

Bezsmyrtnata

преди 11 години

Pak se razpisali smyrtnicite.Pak za kojeni peshteri I za hartiiki i parcali si hortuvat. Kyde si Bezsmyrtnii? Pisna mi ot tazi bezharakterna, hlencheshta papla4 s prychki naokolo!

96

Андешко

преди 11 години

Това добре, а как да преодолея жената , която неискам ?

95

до 118

преди 11 години

за какво ще го търся? да ме бие ли?

94

за "бой"

преди 11 години

Човекът е прав, един от малкото тук, на които им е ясна цялата картинка. След време ще търсите такива като него, ама ще е късно.

93

до комплексара 114

преди 11 години

май отдавна не си си лягал с жена ако изобщо ти се е случвало! Пробвай да си избиеш агресията по здравословен начин, с някой спорт! Никой не е длъжен да връзва на другия! А такива агресивни селяци като теб е нормално да ги режат!

92

Известен красавец

преди 11 години

Не те ли иска - не моеш да я преодолееш, ако ще да се утепаш!

91

бой до страхотна жен

преди 11 години

разбира се че няма да се оправдаваме и даваме,като ти вкарам два прави току виж си успяла да обясниш какво е това "връзвам" в момент в който нацията си заминава и е замествана от *** примерно,или батковци от некъде си с некви си качества,за това ходи си и избягвай шутовете и палячовците които си унижавала и се надай некой от тях да не успее да стане човек,щото ако стане,юмруците ти са гарантирани.

90

до 99 алооо

преди 11 години

Много ясно,че жената трябва да хойка докато е млада,че после да си седне на *** и да си гледа децата.И мъжът, и жената трябва да правят така.Ти къде си блял като си бил млад?

89

до 104

преди 11 години

Ти си не по-малко гнусен от тия дето излизаш с тях.Такъв не бих погледнала!Типичният к***арин,който даже се гордее с това,че мисли само с долната глава.

88

жена

преди 11 години

Има много причини да не ти върже една жена-ако е в пубертета може да е дествена,може да преживява кофти момент,да е разочарована или просто да е в трезвен период.На мен понякога изобщо не ми се е*е.А може да не я привличаш физически.Кофти!Лесно е да си кажеш,че не ти връзват щото нямаш кинти,но за жените има по-важни неща от тях,така че комплексарите дето се оправдават с това,явно няма какво друго да предложат и си купуват внимание и секс.Много мъже имат самочувствието,че са безпогрешни.Уви!

87

бой

преди 11 години

трябва да бъдат гонени и тормозени, защото са основа за мекотата,разложението и упадъка,дори и на престъпността.И най-вече заради избора им кой ще е човек и кой - не.Както виждаме техния избор специално в нашето общество.............

86

гурбетчия до 107

преди 11 години

Абе аз ти казах да вървиш да се лекуваш , пък ти ако разбираш от добрина ще ме послушаш !

85

До "гурбетчия&q

преди 11 години

***, аз много отдавна не съм гурбетчия и *** като теб. Бях за малко гурбетчия в Брайтън, обаче на 17 години. *** - ти на колко си години сега? А смяташ ли цял живот да бъдеш гурбетчия? Гурбета - я кажи колко апартамента, къщи и коли имаш? Хайде да си ги мерим! Хахахааааааа

84

гурбетчия до Като

преди 11 години

104 . Момче , върви се лекувай докато не е станало късно !!! Послушай батко си , няма да сгрешиш!!!

83

Том I

преди 11 години

Обърнете си гърба и се побъркват , всичката им логика отива у канало , щот не е възможно да не ви пука за тях.