7

провинцията

преди 11 години

Просто забелязвате ли как щом пожарът е извън пределите на столицата.. изведнъж не е толкова драматично споменаван в новините. Да, споменават го, дават някой друг репортаж, но не е ултра-мега-водещата новина. Не мисля, че трябва и да бъде, но си личи просто как се поставя околността на столицата и самата тя в някаква по-голяма важност от останалите български земи. 50% от БВП било там ще кажат някои, ами добре.. така е, но това не означава, че по останалите места няма хора също толкова значими.

6

искроуловител!!!!

преди 11 години

господа млади *** и недоучени да ви открехнем- при социализма лятото всички машини работещи в потенциално опасни лестно запалими обекти като ливади, житни полета и т.н. през лятото бяха със задължителни искроуловители. хората през социализма мислеха и се справяха. а сегашните управляващи само гледат да крадат- келепира. това ще унищожи България? Такива като Бойко нарочно не ви образоват за да сте *** и манипулираща се рая.

5

Анонимен

преди 11 години

Защо си мислите, че по другите страни не се случват такива неща, по дяволите? Четейки коментарите оставам с впечатлението, че си живеете във вашия балон само където българите са прокълнати от дявола едва ли не...

4

до 4

преди 11 години

Става ,че ни гони идиотизма и тъпизма! В морето влизат пили и без да зачитат какво е знамето ,ако изобщо са на охраняем плаж. А тоя с трактора сега да плаща докато е жив ,защото трябва да ти е празна главата за да оставиш в тая жега работещ трактор !Като добавим и вопиющата простащина и непукизъм, примесени с омраза към всеки и всичко , е чудно ,че и толкова имаме...

3

Анонимен

преди 11 години

Горите горят. Морето взима по 3 жертви на ден. Какво става?

2

Анонимен

преди 11 години

гълтайте прахта в нея има витамине ю я ***. много са полезни да знаете. ще си заредят имунната система и зимата няма и студ да усещат. ще генерират енергия коята ще е равна на слънцето.

1

Анонимен

преди 11 години

Навремето тая мека и екзотична, малка планина беше цялата в гори и пълна с дивеч!След ''демократичните промени'' и ''първоначалното натрупване на капитала'' през 90-те изгоря почти цялата! ''Съдебната власт'' познайте какво свърши?Чудно е,че все пак е останало нещо!