55

анонимен

преди 11 години

м..даааааа..и тоя ще се изкара чист като сълзица..и кой е тогава бандюга в тази държава затънала в л.....а от кражбите на бандюгите бе?

54

до 60

преди 11 години

Държавата ни е бедна заради неграмотници като теб.

53

Денизли

преди 11 години

Любо Пъпката е син на комунист-ятак и активен борец против фашизма,всички знаете че децата на такива влязоха в ръководството на СДС,бяха много активни след 1990г. и на същите бяха раздадени ония куфарчета с червените пари.Той е умен и така започнаха далаверите,а че пере пари с имоти по чужбина го знаят и новородените.Като млад имаше вид на ***,но многото пари как само шлифоват.Като студент един изпит не си е взел без ходотайството на баща си.

52

7777

преди 11 години

Де да беше само "Свежест"(:А колко общински имота лапнаха с ликвидациите на общинските дружества!?!?!Цялата банда е за панделата-без изключения.А другата армия от крадци-работещите в общинската администрация-те също са допринесли за безобразията и грабежите!!!И то безнаказано-към днешна дата!!!

51

дАНИ

преди 11 години

Няма пари...хахахахахахах....не ме разсмивай...той този може да се къпе в пари...и дано никой да не го остави на мира- крайно време е да си понесе последствията за всичките години, през които е крал и перял пари....цялата държава ни е бедна , заради ей такива алчни мафиоти като този...нашите просто нямат насищане.....

50

ГЕРБ

преди 11 години

БРАВО БАТЕ БОЙКО, БОЙ ПО ***!

49

мимс

преди 11 години

Този и той е един от най- големите лъжци- какви са тези глупости дето ги приказва и кой си мисли, че ще му повярва , след като стана пределно ясно , че е мафиот и монополист и играе само на големи пари...краде и то без задръжки и само мръсни далаверки да има, да може да става още по- богат. Не стига, че не си знае парите , ами и още иска.....време е да си получи заслуженото.

48

СИГУРНИ МАЧ0BE !!!!!

преди 11 години

ТЪРСИ В GOOGLE ---->>> P E C H A L B A T A . C O M

47

Дани

преди 11 години

Който е изнервен да яде дървото. Аман от ***.

46

пешо

преди 11 години

те французите ще я спукат тая пъпка

45

миноритарен акционер

преди 11 години

Софиянски,софиянски...къде е тая света вода ненапита,щото той създаде "Общинска банка",взе си комисионните,назначи Любо пъпката и се скри като лалугер

44

...И този е ...

преди 11 години

....от бившите ЧЛЕНОВЕ НА Сдс....ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ПОРЪЧКА НА Партията и ДС.....!)КАК .....ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ПОДКРЕПЯМЕ СИНИТЕ И КОСТОВ????Хайде ....преценете вие!ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.....ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

43

Иван

преди 11 години

Цветанов ряпа да яде -"Любомир Павлов отхвърли тиражираните твърдения, че е изпрал пари чрез имоти във Франция.По думите му те били собственост на дружества, някои от които негови, а други - на членове от семейството му."На Цветанов тъща му даде 50-60 000 лв и го разпънаха.На Любо жена му си купила виличка за 15 млн - голяма работа - нещо нормално - все пак е журналистка - получава добра заплата.

42

Peguzyi

преди 11 години

Къде сте вии, къде съм аз! Това е моралът и мотото на отруденият български бизнесмен, съсипващ реномета и издигащ на високи постове марионетките си, приели безропотно олигархическото робство.

41

Анонимен

преди 11 години

епатояесупернаглец....какотчиновниксеставапьленсимотиимилиони...сигурносьсспестяванияотзакузкаиспециализациявДАЛАВЕР-ИМПЕКСипослесьздаваКРАЖБА-ПРОДАЖБА

40

сузи музи

преди 11 години

Прав си е човечецът. Реалността в главата на лудия е съвсем друга! Той вижда нещата по един начин, а ние по друг. Явно службата му на Четвърти километър го е белязала за цял живот.

39

Dobrev

преди 11 години

Павлов за такива балами ли ни има!? Ако действително беше невинен, нямаше през 2005г. да разиграва болнични трагикомедии и да бута рушвети на Филчев. Поначало честните хора не драпат с пълна сила към политиката, а после не заемат съвсем неадекватни за образованието си постове, в следствие на които те и семействата им излизат многократно по-богати. Да не бе позитивния Софиянски, Павлов още щеше да е на Четвърти километър!

38

$$$

преди 11 години

И този е поредният НЕВИНЕН...

37

Анонимен

преди 11 години

Павлов е бивш седесар и марионетка на Софиянски и Янчулев в Общинска банка. Оттам тегли безлихвени кредити, става кредитен милионер и след хиперинфлацията през 1997 г. натрупва милиарди като изплаща заемите си обезценени многократно и за сметка на влоговете в банката. Костов и СДС не го съдят.

36

Анонимен

преди 11 години

АМИ.Цветелинка как ви звучи като дребна риба ли ?!