26

Интересно

преди 11 години

Към днешна дата Алепо вече почти е прочистен от наемните "освободители", а телевизиите предават пряко как населението на града посреща с радост редовната си войска - отървали са ги от кръвопийци. Е, в зависимите "демократични " медии още нищо не казват с надеждата да излезе, че не се е случило, ама нейсе!

25

JOHN

преди 11 години

HA-HA

24

vankata

преди 11 години

Само Jonh Rambo може да се справи с това

23

lili

преди 11 години

A be ne6to se obarka...Ne6to may kurdite deto iskat da se vazpolzvat ot problema za da si napravqt darjava ,na mojaha da se razberat s Turcite i s naemnicite:pardom -buntovnicite...ZASLUJAVAT SAMO QKO TREPANE!!!

22

дядо

преди 11 години

абе защо немските служби казват че зад кланетата стоят алкайда а не асадзящото не са прости *** като нашите управлявани отвън управляващи

21

Какво следва после

преди 11 години

Че ще има лане, ще има. Ама кого ще колят. Естествено съюзниците на Щатите - горката Ал Кайда. Много нейни бойци с в Алепо. Разгромът на Ал Кайда в Алепо, унищожението на много от нейните бойци ще нанесе жесток удар върху организацията не само числено, но и стратегически. Либийската безнаказаност, подкрепена от Запада ще бъде заменена със страх и омраза към Запада, че са ги изоставили на унищожение.

20

bg

преди 11 години

USA se opasjavat i sa blokirali saita na siriiskata agencia SANA.Ne moga da go otvora da pro4eta kakvo stava v Allepo.

19

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от "човеколюбието" им. Само войни и нещастия носят на човечеството. А тия нашите д...давци не спряха да им се кланят и до им се лигавят. Дано не ни въвлекат в някой конфликт, че на мизерията, в която живеем, само това ни липсва. Господ да ни пази!

18

777

преди 11 години

Янките какво искат Да влезнат те и да колят както в Ирак

17

Анонимен

преди 11 години

КЛАНЕТАТА СА СПЕЦИАЛИТЕТ НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ- ФАЛУДЖА ИРАК ИЗБИТИ ХИЛЯДИ НЕВИННИ С ФОСФОРНИ БОМБИ-ВИД ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ.

16

Анонимен

преди 11 години

От два месеца чета медиина дезинформация, как някой се опасявал, че ще бъде използвано химическо оръжие, че ще има етническо прочистване, че ще има клане и т.н. Светът стана много гадно място благодарение на някои алчни демокрации..Сирия си беше едно много добро място, Сирия никога не е правила проблеми на България, дори изнасяхме за там доста консерви доколкото помня, техни студенти учеха тук и т.н. И сега какво - трябва да има демокрация! Демократични *** !

15

USA

преди 11 години

.....за сега!?

14

Анонимен

преди 11 години

Тя, работата стана като на израелците, дето се опасяваха от атентат в Бг и после си го сътвориха, та и УСА сега ни информират в метафорично-поетична форма, че ще колят в Халеб.

13

Анонимен

преди 11 години

Те това им е целия замисъл на САЩ - я им погледни авиацията и флотата, имат повече самолети и кораби от следващите по военна сила 10 държави взети заедно... Шайка талибани не оправдават такава военна машина... Верно, Русия имат доста голяма армия, но танкове и сухопътни войски от край време не печелят войни, печели ги авиацията, а САЩ имат почти толкова самолети, колкото Русия танкове. Та... според вас за какъв враг се готви САШ с армия, достатъчно голяма да нападне ЦЕЛИЯ СВЯТ... освет светът!

12

Анонимен

преди 11 години

УСА накрая ще успеят да докарат на всички ни трета световна война. Няма толкова агресивна държава. Точно по тази причина и тя някога ще свърши, лошото е, че няма да е по наше време.

11

Анонимен

преди 11 години

Ами ако терористите не искат да бъдат "клани" да хвърлят автоматите и да се прибират който от където е, тия от сирия да си направят партия и да се опитат да влязат във власта, ако си мислят, че имат подкрепата на народа...

10

поредното клане

преди 11 години

Сирия се опасява, че в САЩ се готви поредното клане. В някое провинциално кино. Атентаторът ще бъде някой провинциален Батман.

9

Анонимен

преди 11 години

Алепо е английското име на града, иначе се казва Халеб. В града освен араби, има много християни(най-много маронити и католици) ,също протестанти, евреи, гърци, арменци и други.Но най-важното градът има важно стратегическо значение като разпределителен пътен възел по най-краткия път между Европа и Близкият изток и между р. Ефрат и Средиземно море. Тук е и седалището на Сирийските железници. Халеб е индустриалният център на страната. Който може да мисли, нека го прави !!!

8

Анонимен

преди 11 години

трябва сирия да падне,за да нападнат иран това е цялата контика

7

Яко

преди 11 години

Що не пратят великия пълководец Аню Ангелов с фрегатата "ДръЖки" /пардон "Дръзки"/...Ще ги усмири за нула време...