12

???

преди 11 години

Нищо вярно няма в тези изследвания. Пропуска се "дребната подробност", че изледванията се правят върху различни групи от хора - едните ядат и пият колкото и да е шумно, а другите като стане прекалено шумно, стават и напускат заведението. В този смисъл може би е вярно, че тези, които издържат на грохота на децибелите, ядат и пият повече от нормалните хора, но това си имя друго обяснение, несвързано с децибелите.

11

Гошо Тъпото

преди 11 години

Тоз,на...снимката не пие...алкохол,а бира.Явно слуша тиха...класическа музика.

10

Петър

преди 11 години

Все пък Хамериканците са ви в устите, ако другите управници си вършеха работата нямаше да са "най-голямото" зло на света, щяхме да си намерим друго! То като се замисля и сега не са американците, а хората като цяло, но нейсе... мноо филОсофия стана :)А това за силната музика и пиенето е известно доста отдавна, "новината" е старичка

9

Анонимен

преди 11 години

Къде е новината тук ? ... че едни *** и ал4ни американци искат да оскубят едни други *** и ал4ни американци ?Изхода е само един - НЕ ставайте част от системата. Системата ще направи всичко възможно да ви направи част от стадото - с реклами, голотии, шарении и "промоции", но не бива ... Не бъдете поредния бройлер в птицекланицата.

8

гледам ви вече черно

преди 11 години

Те кучеата и те бързо дъвчат,и много любов правят,те са за такива места.......какво са човешките тела освен едни ментално привнесени кучеа,овце и други "висшисти"

7

Виц

преди 11 години

До всички, които мразят Азис:Аз дължа живота си на Азис!На 15-ти март 2009 година след шестмесечна кома след автомобилна катастрофа, в болницата сестрата пусна радиото и звучеше една от песните на Азис. Станах и го изключих.

6

Анонимен

преди 11 години

Много грозна гледка !

5

16

преди 11 години

"Високата музика стимулира пиенето и яденето"Високата или Силната- хайде да се уточним?Това са две разпични понятия!И от статията излиза,че хора работещи в музикално студио като мен, трябва да пият постоянно..........

4

до 2

преди 11 години

От изказването ти прозира кой всъщност е селянинът комплексар.

3

за селянина

преди 11 години

Срещу Азис и водката непомага в каквото и количество да е

2

Селянин от София

преди 11 години

Аз за туй кат вляза в БИАД и пресушавам една бутилка водка за 1 час! Кат чуя Азис на 95 децибела и откачам от кеф!

1

Анонимен

преди 11 години

Ако може и повече жени ще е още по- добре