28

мерт

преди 11 години

И Ирак имаха такива оръжия, а сега? А СЕГА ТАМ ВЕЧЕ ИМА ИМА ИМА МИЛИОНИ ЖЕРТВИ, БЛАГОДАРЕНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ!!!!!!!!! Но и тях НЕ ГИ ЧАКА НИЩО ДОБРО, НИЩО ДОБРО, НИЩО,АМА НИЩО ДОБРО!!!!!!!!!!!!!

27

bez ime

преди 11 години

Американска пропаганда Влезе ли Турция в Сирия там ще се лее кръв на поразия.Война Турция-Сирия-Израел със сигурност населението на планетата ще намалее.

26

Анонимен

преди 11 години

анещо много близки станахте с мюсюлманите !?? Ако искаме да има мир в света - длъжни сме да ги разбиеме - Израел е Единственият Щит срещу ислямската инвзия !?? Както сте я подкарали - *** -мифути - какво лошо ние сме видяяли от евреите и от Израел ??? Защото сме мързеливо-завистливо и продажно Племе - Друг ни е виновен !?? Израел прави груба грешка - аиграе си на хуманизъм - арабите разбират Само от Бой - но руските *** ги взащитават- тази гадна Кука - с правилното име ***-н ще докара 3та

25

Анонимен

преди 11 години

kato imat da bombandirat kvo chakat ex ako biax az izobshto neme interesyva koi kav e pyskam vi vsichki raketi do edna koito ocelee da jivee koito ne da mre.tolkova za ximiata.

24

Анонимен

преди 11 години

Жалка история са спекулациите на американците, че еди-коя си страна имала химическо, ядрено, биологично оръжие. Американците влизат в Багдад, пробват да превземат летището, губят колона с танкове, пехота, тъкмо почват да губят 2-ра колона и удрят с неутронна бомба. Случаите с повишена радиация сред войниците, които не са умрели, са много. Ето това са американците - за да пречупят чуждата съпротива са говоти на всичко.

23

....

преди 11 години

Бре, бре къде ги видяхте и преброихте бе ? или те са като атомните бомби на Иран?Има ги но не сме ги видели нито чули! Долни скапаняци и лъжци!

22

Киркорчо

преди 11 години

Смърт на всички диктатори. Демокрация е непобедима !!!!

21

ДОЛУ САЩ

преди 11 години

А ОБЕДНЕНИЯ УРАН НА ЩАТИТЕ В СЪРБИЯ????????!!!!!!!!!!!!!!!!

20

do 19

преди 11 години

даже най вероятно 18ти е спестил някой и друг милион ------------- от както са там ги трепят и то яко ги трепят !!!

19

Анонимен

преди 11 години

До 18 как пък го изчисли откъде тези сведения имаш ли идея какво представляват 2 милиона души , колко са общо палестинците и въобще как се случва това , може би ако махнеш поне 2 нули може и да ти повярвам , че евентуално за тези 60 години във всякакви ситуации би могло , другото е фантасмагория.

18

азз

преди 11 години

до момента израел е убил пряко или коствено към 2 милиона палестинци!!геноцидизъм-геноцит+ционизъм....

17

азз

преди 11 години

тези газове,не са ли остарели?!има къде-къде по хубави...дано този път да се използват...бой с буто токсин,бой с антракс,давай ебола2..да не се окаже че арселала им е като на ирак-0!а,израелците докъде стгнаха с техния вирус-убиец на араби?има ционизъм,има проблеми......!

16

Анонимен

преди 11 години

Какво сте се развикали?! Сега ще има малко внасяне на ред в Сирия, ще идат там наемниците на Великите сили, после ще потекат богатствата на Сирия към Великите сили. Е, няма да намерят химическо оръжие, ама какво от това?После (или едновременно) същото ще стане и в Ирак. Плаща се на няколко хилядна ***, тя прави "цветна" революция, след нея остават кръв и пепелища, избива се интелигенцията, разграбват се дреболиите и Великите папкат пак. Е - това ако не е тъпотия!

15

do 11

преди 11 години

Сашко, Моше. говори си за вас, Вие евреите може и да сте ***. Но няма нужда да ни замесваш и нас българите. Садам може и да е убил 4-5000 кюрди. Но вие евреите и САЩ вече стеибили над милион иракчани. През ден има атентат и стотина умират. Садам сравнение с вас е един истински хуманист. А и в държавата му имаше ред и беше подредена. А сега само кръв атентати и насилие. Където и да отидат евреите и американците това носят. Смърт и разруха. И Афганистан и Либия. И много други.

14

Йоцо

преди 11 години

до #8 : Напълно си прав, брато, но истината не е модерна тук, нема кой да те чуе.

13

Анонимен

преди 11 години

Само драгалевската *** може да възхвалява наемници-убийци на жени и деца, платени от чужди държави. Може би защото самите те са такива?

12

Путин

преди 11 години

Никой да не пипа базата ми !! Ще ги изпепелим ,Башар !Действай твърдо и бой по терористите !!

11

Sasho

преди 11 години

АЙДЕ СТИГА ЧЕ СЕ НА СЛУШАХМЕ НА ГЛУПОСТИ ОТ ТИПА НА КОИТО МУ ДЪРЖИ ДА НАПАДА СИРИЯ ИЛИ ИРАН И КАКВА МОДЕРНА АРМИЯ ИМАЛИ. ТЕ И ИРАКЧАНИТЕ ИМАХА МОДЕРАНА И ГОЛЯМА АРМИЯ С СПЕЦИАЛНИ ТАНКОВИ БРИГАДИ И ФАНАТИЗИРАНИ ГВАРДЕЙЦИ АМА ГИ НАСМЕТОХА ЗА 3 СЕДМИЦИ. ТОВА ЧЕ МРАЗИТЕ АМЕРИКА НЕ ВИ ПРАВИ \\\"СПЕЦИАЛИСТИ\\\" ДА, САДАМ ИМАШЕ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ И УНИЩОЖИ ЦЯЛО СЕЛО НА КЮРДИТЕ -5000 МЪЖЕ ЖЕНИ И ДЕЦА БЯХА УБИТИ... АМА ЧЕ СМЕ *** НАРОД

10

Анонимен

преди 11 години

До 9 биеш се в гърдите , че си славянин , а използваш турцизми , бъди спокоен колкото и да се пенявиш тук дните на кумира ти Асад са преброени , крайно време е да отиде на бунището на историята където му е мястото , защото е остатък от една мракобесна ссистема .

9

Анонимен

преди 11 години

Комуноидната *** в България възхвалява поредния побъркан убиец който избива деца в сирия поредното доказателство че комунистите са най големите *и който е пръквала майката природа.