184

Анонимен

преди 11 години

23 godini lajete ne vi li stiga kva ste *** samo i se vijte v ogledaloto i si kajete ,az sam *** .

183

Monk

преди 11 години

Щом са намерили отпечатък от член, значи са търсили навсякъде...

182

Анонимен

преди 11 години

Как лъжат само. А редовния номер на тези долни туристи е, да се оплачат че са обрани в България. След това нашите полицаи издават от зор документче и евреинът издоява застрахователната компания. Дали пак не сме свидетели на такива случаи. България за непочтените еврейски изцепки треябва да ореже визово израелците. Такива *** и нагли не са ни нужни.

181

amina

преди 11 години

Навсякъде по света на летището се влиза с багаж!!! А и какво общо има влизането в летището с взрива извън летището!

180

СМС

преди 11 години

Не ми е ясно само как след взривът намериха книжката на атентаора цяла?

179

не знам

преди 11 години

Какви бяха тия "експерти" от Израел, които за нула време ошетаха летището и обраха каквото намериха, а сега пострадалите си търсят .. бижутата?На това му се вика експерти- не откриха виновника , ама бижутата сега ги няма. Не си правя изводи.

178

до 199

преди 11 години

еее, много питаш - нали е следствена тайна?!За някои хора това е много удобно да се 'адаптират' някои улики дори и без да има явни, а само косвени доказателства... До сега хиляди хипотези бяха променяни, информацията беше 'филтрирана', а журналистите инструктирани... От цялата работа обаче ние- обикновените хорица изпадаме в тих ужас и страх и несигурност къде ще е следващия удар на терористите, защото е ясно,че някои от тях все още са на свобода...Аз съм притеснен, а вие ?

177

Анонимен

преди 11 години

Къде е открит този отпечатък,тази важна подробност е спестена...

176

Анонимен

преди 11 години

Бре-е тоя Хизбула бая голям член ще да е имал,та да му открият чак и отпечатъка :)

175

Рудолф Хес

преди 11 години

Е аз съм националсоциалист, гадно ли ти е еврейска муцуно? Има много като мен. Ще дойдат още.

174

Анонимен

преди 11 години

Залагам,СРЕДЕН пръст е.

173

Анонимен

преди 11 години

Снимката кърти мивки ха ха ха!

172

Анонимен

преди 11 години

ДА ВИ ОТКРЕХНЕМ ПО ТЕМАТА-ОТПЕЧАТЪК МОЖЕ ДА ВИ ВЗЕМАТ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ И СЛЕД ТОВА МОГАТ ДА ГО ПОСТАВЯТ КЪДЕТО И КОГАТО ПОИСКАТ ЗА ДА ВИ ОМЪСКАРЯТ. ТОВА НЕ Е НИКАК ТРУДНО КАКТО ПРАВЕНЕТО НА ФАЛШИВИ СНИМКИ С ФОТОШОП. НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИЙ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТАЗИ ИЗМАМА ВЪЗМОЖНА.

171

Анонимен

преди 11 години

Да знаете няма жена на света, която да обича араби или турци. Само като ги гледам как са унижили жените си, само това е достатъчно да си ми антипатични.

170

!

преди 11 години

Да ви *** калинките.. еврейски спецове недниГрижете се вие за туристите си.Изпращайте си спец част до всеки турист ако искате, но на мен не ми разправяйте колко свободно е тук.Има защо да е свободно... не робуваме на вашите изкривени представи за съжителство с гоите.. ай сиктир

169

Анонимен

преди 11 години

Време е да възстановим границата с Турция и да се охранява строго! Разграден двор сме, а нищо не правим. И е крайно време да се ограничи емигрантския поток от мюсюлмани. Никого на гости не съм канил, нито на трапезата си, пълзящия ислям и разпространението му в Европа трябва да бъдат ограничени, както и турцизацията на страната.Дадохме си *** под наем, ще има още атентати. Мюсюлманина е с промит мозък от раждането си, джамията им е партийното ръководство.

168

азз

преди 11 години

разбиха ги!щото въоражението имбеше модерно спрямо на останалитедържави!командирите бяха обучени вамерика и британия!оръжието отамерика и британия!и сега до момента,израел се снаражавас най модерни оръжия от сащ!найновите технологии отново са в израел!стожер срещу исляма!!!що за простотия,бе!?!та нали. израел превзе тази тетиториясъс сила от арабите!и трябва да язадържи!как става това?арабите основно мразят еврейте итяхните християнски поддръжници!и няма как да стане,крайният ислям дапревземе целия свят!защото отпорътще е доста силен!и моге да се получисветовна араска холокоста!защитавам тези правоверни и еврейкойто не са войнствено настроени къмостаналия свят!и християните не са цвете замирисане!затова живейте така че да не пречитена другите да живеят!

167

Анонимен

преди 11 години

Израел ще ги порне много скоро! *** ще съжаляват, че са ни обявили джихад! Не стига, че Запада и САЩ за около 50 год. ги направиха милиардери, свалиха ги от камилите и ги качиха на Ролс-Ройсове, направиха им магистрали и небостъргачи в пустинята и за благодарност искат да унищожат християните, защото не живеели по закона на шериата им. Абе тия нещо са изкукали напълно! Чудя се само на тия които все още ги подкрепят и хвърлят лъжливи обвинения дали не са и те с широки ***, внедрени сред нас!

166

до 181

преди 11 години

Тук пишат ***, чекисти, комунисти, националсоциалисти и близки до тях хора. А както знаем от историята те са най големите антисемити и мразят еврейството и Израел защото те имали пари. Ако си зададем въпроса "Глупав човек може ли да има пари?" Отговора е категорично не, дори и да му ги изсипеш на куп той ще ги изгуби. Това е основната причина да се мразят евреите от глупавите хора и глупавите да търсят идеология с която да им отнемат насилствено парите.

165

Анонимен

преди 11 години

179 не знам дали си чекист или нещо друго запиочващо пак с ч , въпреки че изполозваш термини от студената война " върхушката" цитат от вестник Работническо дело само , че там никога не пишеше че за да има война трябва да има две страни и ако Щатите и Запада стояха зад Израел то СССР стоеше зад Палестинците и всики видове соиалистически арабски диктатури .