46

сфд

преди 11 години

А американците едно си знаят, едно си баба баят: "не оръжията убиват, хората убиват". Е, батенца, ако аз съм ненормален психопат и нямам достъп до калашници, ке зема един нож и максимум 2ма човека утепвам, след това ще ми светят маслото. Ама ко да говорим, онея си искат всяка откачалка да има достъп до пушкала... дано да се освестят по некое време, за тяхно добро ще е.

45

^O^

преди 11 години

В божите заповеди е казано човек да няма идол освен господ. Другото е опасно както е и станало.

44

Кени

преди 11 години

А Батман къде е спал през това време ?

43

защо

преди 11 години

Браво на правителството!

42

тони

преди 11 години

а батман каде е бил?

41

Тихомир Томов

преди 11 години

Положително е бил Жокера. Оня от филма е артист и нищо не е направил реално .

40

тони

преди 11 години

морално распадане в обществото и по щати еволюция надолу

39

тони

преди 11 години

американц това нее нация това е скубщина от най мумни в място.

38

проста аритметика

преди 11 години

Тоя младеж на практика е убил и ранил много повече хора от онзи на летището в Бургас.И още един факт:от психясали младежи в САЩ умират повече невинни хора от колкото при терористичните актове на така наречените ислямисти.

37

do 47

преди 11 години

Каквито и да са САЩ , по добре те отколкото Русия или Китай ... , не дърпай дявола за опашката.

36

Патилан

преди 11 години

Защо ООН не прати проверяващи срещу този американски терорист, и Нато не паркира военни кораби там, както в България, след атентата? Като казвам че САЩ са болна нация, ето ги и фактите, черно на бяло! Ето това е в САЩ демокрацията, на изкуствените храни, на лицемерието и алчността за пари. Болна държава, подчинена само на оръжието и парите, други ценности тези нямат. Лошото е, че след това се опитват да учат другите на своите ценности, и то насила! Според тях истинската демокрация е там, където има свободни хора с оръжие в ръцете. Както каза Доналд Ръмсфелд по повод на убийствата в Ирак след нахлуването на американците - това е част от демокрацията и свободата - свободните хора са свободни да вършат и лоши неща... И тези тръгнали да учат целия свят на морал!! За САЩ, това е нормално, тази деградирала нация така се забавлява! Представете си ако спрат войните и избиването на цели села, деца и жени по света, и тези убийци се приберат в щатите какво ще стане......И веднага след нападението Ехуд Барак Обамов каза: Виновни са Иран и Хизбула.Да ги нападнем!

35

азз

преди 11 години

мдаа,поредния психо!за жертвите-да са си данлоднали филма от замудата,и да са живи в момента!промитите мозъци!

34

Анонимен

преди 11 години

Другата седмица по график е Пингвина.

33

Батман

преди 11 години

Ами така е. В Готам сити е нормално Жокера да си устройва карнавал.

32

Анонимен

преди 11 години

Хаха, *** манияка, тотално е изперкал..Жокера хахаха

31

Nikolla

преди 11 години

Чета откровено ехидните,античовешки,полуграмотни а някои направо дебилни коментари под тема за такава трагедия,и си мисля как не ви мина през ум да кажете поне едно "Бог да ги прости жертвите".Все по-надолу в класацията за щастие,все по-надолу в класацията за свободно слово,все по-нагоре в индекса за корумпирани медии,все по-нагоре в индекса за напускащи млади образовани хора страната...Не се учудвайте.

30

пръдливо джудже

преди 11 години

тоя младеж явно е изперкал от много гледане на бозите с Батман и се е яко филмирал,ама сега ще му разширяват аналното отвърстие зад решетките...

29

Жокер

преди 11 години

И тяхната не е лесна!!!

28

mlad6ito

преди 11 години

why so serious??

27

varg

преди 11 години

Жокера е пич.