236

Анонимен

преди 11 години

shte chakame ,shtom shte ima vtori .

235

Анонимен

преди 11 години

Според мен тяхната държава ги е взривила, за да имат повод да нападат съседните държави

234

gogo

преди 11 години

"Официални представители на САЩ заявяват, че все повече приемат израелските оценки, че Иран и негови помагачи са организирали атентата"AAA, що не казахте по-рано. Обвинението в притежание за атомно оръжие не мина, сега ще изкарате ИРАН терористи. И интересно кои са "официалните" представители на САЩ???

233

and Moses

преди 11 години

Абе, Ангелчо, що такива глупости говориш? Първо, наясно ли си какво означава "евреин"? Ми това е религиозна принадлежност бе, момченце жълтоусто! Утре решаваш, приемаш религията, клъцват ти ... и готовко! И все едно казваш, че "будистите", "мюсюлманите" или "шинтоистите" са много богати и умни, което просто няма как да е вярно, Ангелчо! Помисли! Някои от тях - да рече 2-3% - може, но не всички, захарче, не всички! Около 2-3%, примерно, са богатите и умните и от останалите религии, нали бонбонче?

232

И

преди 11 години

Версията за Иран отивайте да я пробутвате на слабоумните американски чизбургери. Тук сме малко над средното ниво на интелигентност.

231

yuji nako

преди 11 години

При първоначалното оповестяване на събитието, медиите информираха, че взривното устройство е било задействано с дистанционно устройство. При последващото масово отразяване на събитието от всички медии, се говори изключително за "камикадзе". Бойко Борисов обясни вчера (петък, 19 юли) в парламента, как на камикадзетата по цял свят не можело да им се противодейства успешно от службите по сигурността. Това е вярно. Така очевидно се цели да се оневинят българските служби по сигурността. Татяна Донче

230

магив

преди 11 години

Убъркал си рейса пич требаше в парламента

229

Виж под капачката ®

преди 11 години

Едно е чудно още ... как ще извъртят нещата със Северна Кореа. Дали ще трябва първо да изринат Индия и Китай ?! Опасна зона наближават ама са заслепени от алчност. Иранците ако се стигне до бой, може и да не спечелят, но поне ще умрат с ясна идея за свобода. А на подтисниците няма да им се иска да бяха почвали изобщо!

228

Виж под капачката ®

преди 11 години

Е, добре. Тия са явно много глупави хора. Ама мнооооого. Един и същ сценарий и за Либия и за Сирия и за Иран. С разликата, че сирийците не са агресивно-бойно настроен народ и при тях вътрешна криза върши работа. С Иран нещата обаче стоят другояче. А някакъв метеж бъде инцениран в Иран и ще летят глави - и то целия народ ще се обедини. Затова почнаха да им преписват кръвопролития по света, така някак си от далеч.

227

софиянец

преди 11 години

ей ***, мюсюлманите имат трески за дялане, ама това си е хамериканска работа и предтекста да нападнат Иран... от подобни нещастници сме на тоя хал...

226

до 291/295

преди 11 години

Да учиш,казваш?Като ти гледам езика,и ти виждам акъла,си прихванал само от **** край Булонския лес.Пък и що чиниш в тия форуми-ей ти ги френските,подвизавай се в тях,мишка скапана.Такива като теб само една уста имат-плюят,плюят,а все дремят в бг форумите,и четат бг преса.Ми ай скрий се в любимата ти Франция.

225

софиянец

преди 11 години

Иран да, сигурен съм... С най-голямо удоволствие ще наблюдавам края на еврейско-хамериканският колониализъм... Дано обикновенните перси не пострадат толкова, колкото пострадахме ние...

224

Хасму

преди 11 години

Ангелчо, мойто момче, евреите са мразени и преследвани повече от 2000 г. по целия свят. Незаслужено и от завист, според теб, нали? Ах ти, чукча, повече чети и по-малко пиши.

223

вунда

преди 11 години

lдобре де ..от каде тази власт,, чудна работа 15 милона водят света за носъ???

222

до 296

преди 11 години

Като ти чета глупостите виждам че изобщо не си стъпвал в Франция,за разлика от мен ,който често пътува до там. Ти май дори в София не си живял, така че си трай и не обиждай хората.

221

Ангел

преди 11 години

Евреите са изклучително умен и напреднал народ.Мразите ги защото им защото им завиждате,искате и вие да сте като тях ама нямате акъл за 5 пари.Работите за тях,те контролират животви,те казват кои ще е богат и кои беден кои ще живее и кои ще умре.Мразите ги защото ви е яд че несте като тях.Дай Боже България да има един ден и половината от власта която има Израел

220

до 293

преди 11 години

*** балканска, аз съм заминал не само за да работя, а и за да уча. Възпитанието на французите е много над това на бай ***.

219

Анонимен

преди 11 години

v bg triabva edna takava organizacia i shte se opravim sigyren sam takava paplach ot cocialisti bivshi izmenici i predateli samo po tozi nachin i vsichki chyjdenci van ot balgaria podrivni elementi s mestnite na miasto likvidacia.

218

до 291

преди 11 години

А ти френска *** ли си?Обичаш всичко френско,но не и възпитанието им,нали?И ти си същия балкански нерез,и си си един *** икономически емигрант,колкото и сам да се убеждаваш в противното.Не ръси мозък,а се прегледай-французите имат добри психиатри!

217

Анонимен

преди 11 години

Хубава природа има и в други страни, носталгията е преди всичко по семейството и близките. Изобщо не ми липсват родните грънци, опинци и народни песни, а още по-малко чалгата.