41

Мария

преди 11 години

Тя тази Америка е създадена и населена с най големите *** и престъпници на стария свят. Какво да очакваме такава държава. Избиват си се най-редовно, но никой не поставя въпроса за свободното снабдяване с оръжия - нито управляващи, нито население. Даже си защитават свещеното право да притежават оръжие свободно. Мега ***, ами да си се стрелят тогава! Явно т'ва си е между тях, кво ви пука!

40

Анонимен

преди 11 години

Защо ООН не прати проверяващи срещу този американски терорист, и Нато не паркира военни кораби там, както в България, след атентата? Като казвам че САЩ са болна нация, ето ги и фактите, черно на бяло! Ето това е в САЩ демокрацията, на изкуствените храни, на лицемерието и алчността за пари. Болна държава, подчинена само на оръжието и парите, други ценности тези нямат. Лошото е, че след това се опитват да учат другите на своите ценности, и то насила! Според тях истинската демокрация е там, където има свободни хора с оръжие в ръцете. Както каза Доналд Ръмсфелд по повод на убийствата в Ирак след нахлуването на американците - това е част от демокрацията и свободата - свободните хора са свободни да вършат и лоши неща... И тези тръгнали да учат целия свят на морал!! За САЩ, това е нормално, тази деградирала нация така се забавлява! Представете си ако спрат войните и избиването на цели села, деца и жени по света, и тези убийци се приберат в щатите какво ще стане......И веднага след нападението Ехуд Барак Обамов каза: Виновни са Иран и Хизбула.Да ги нападнем!

39

Е

преди 11 години

Само дето от 9gag категорично отрекоха да е имало нещо подобно в сайта им. Вие видяхте ли го с очите си или си повтаряме дивотиите, които сме прочели някъде си?

38

Иван

преди 11 години

Това е ново велико постижение на либерализма. Едно време преди да станем политкоректни, такива откачалници са били в лудницата. Този всички са го знаели, че е луд. Но днес не можем вече да нарушим правата на откачените, нали? Нидал Хасан също изби 13 души. Всички знаели, че е ислямист. Но никой не му казал нищо. Защо? Защото всички били политкоректни. Бунтовете в Лондон. Причината? Толерантност и други подобни смъртоносни идиотщини. Хиляди са вече жертвите на олигофренския либерализъм. Докога?

37

Анонимен

преди 11 години

"Няма признаци инцидентът да е свързан с тероризъм"Ако е действие може да се класифицира като тероризъм? Нима избиването на 10-15 човека не е подобен акт без значение тяхната раса, националност, религия и т.н. Или ако измежду жертвите имаше 6-7 евреи, щяха Израел или САЩ веднага да изквичат, че е Иран или Хизбула.А бе, няма как човек да не обича двойните стандарти и лицемерие...

36

a

преди 11 години

tovae kamikdze ot xizbyla

35

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости загиналите ! Вижте снимки от вътрешното оформление ( murals ) на летището в Денвър и ще разберете, че няма нищо случайно. Който сее ветрове, жъни бури.

34

galivlad

преди 11 години

Най-искрени съболезнования за загиналите и техните семейства! А сега една молба Явор Колев да не е толкова активен към торент тракерите, те поне не убиват хора! Струпването на голяма маса хора на едно място е предпоставка, лудите да стават известни! Чалнати и болни мозъци под път и над път!

33

Неграмотници

преди 11 години

Градът се казва Аурора, а не Орора и не е предградие на Денвър, а е град с над 325 хил. население, ама що някой от Днес.бг да си направи труда да направи тази справка, която отнема по-малко от минута.

32

чудя се

преди 11 години

Няма признаци инцидентът да е свързан с тероризъм--------------------------------------------------------Защо!?..каква е разликата,евреите да не са миропомазани,в киното жертвите и ранените са двойно повече отколкото тук,ама не било тероизъм!

31

Анонимен

преди 11 години

Преди известно време наше познато момиче беше на бригада в САЩ и е бутнато отново на велоалея от шофьор без книжка. Момичето беше в кома, после го изпратиха в София, но не е добре. Шофьорът е бедняк и затова не може да изплати обезщетение на момичето. Нещо да сте прочели за това ? Не, защото в България има информационно затъмнение по отношение на "бленуваната мечта".

30

Анонимен

преди 11 години

Не е дело на тероризъм, а на *** !

29

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Това е дело на кремълското джудже *** и неговите слуги от БСП!

28

Бенямин Нетаняху

преди 11 години

За този терористичен акт е виновна "Хизбула" и дългата ръка на Техеран!

27

Пламен

преди 11 години

Явно филмът е доооста ***. Като излезе онзи Непобедимите, имаше хора в киното, дето искаха да направят същото, но не с публиката, а с актьорите и режисьорите.

26

Анонимен

преди 11 години

Барак Обама да подава веднага оставка, за негов заместник ще сложим Сергея.

25

рави Маркузе

преди 11 години

Когато оскотели и деградирали гои разберат че са негодни да работят за семитското благо се стигат до такива колизии....

24

Garibaldi

преди 11 години

14 убити ,а съобщението е с малки букви и не като голяма новина. Или искат да ни кажат,че подобни се случват през ден в САЩ и не са новина.Бил ли е или не член на терористична организация е без значение .Това си е 100% терористичен акт.Както напоследък се изказват представители на специалните служби на САЩ....Най-голямата опасност за САЩ в момента били терористите единаци.Тъй като Алкайда няма сили да организира нещо голямо подобно на 11.09 ще се срещат все по- често "единаци" вдъхновени или повлияни от Алкайда или друга друга органицация.Не е необходимо винаги да се търси кой с кого бил свързан или от кого изпратен.Каквото могат да го свършат трима или петима може да го свърши и един. Най-големият терористичен акт извършен в САЩ преди 11.09 е извършен от 100 процентов американец...бял.... Той- взривява цял камион с саморъчно направен експлозив пред ведерална сграда в Окахома ли беше Жертвите са около 200. Пълни глупости пишат медииите като повтарят казаното от МВР или други...,че "това е дело на поне 4- 5 човека " И точно когато едно пъклено дело е замислено от един човек се много трудно предотвратява. И да му се подслушва телефона, и да има агент прикрепен към него нищо не помага.

23

Много загрижен

преди 11 години

Кога ще излиза Dvd-rip версията на филма, или поне качество R5?!?

22

Анонимен

преди 11 години

Колега коментарист беше написал: "Лошо е, че комунистите ни лъгаха за светлото бъдеще, а още по-лошо е, че за капитализма са казвали истината."