56

Анонимен

преди 12 години

Русия открито подкрепя Иран и терористичната му "ръка" Хизбула,която избива мирни граждани по целия сят!

55

yuji nako

преди 12 години

При първоначалното оповестяване на събитието, медиите информираха, че взривното устройство е било задействано с дистанционно устройство. При последващото масово отразяване на събитието от всички медии, се говори изключително за "камикадзе". Бойко Борисов обясни вчера (петък, 19 юли) в парламента, как на камикадзетата по цял свят не можело да им се противодейства успешно от службите по сигурността. Това е вярно. Така очевидно се цели да се оневинят българските служби по сигурността. Татяна Донче

54

Анонимен

преди 12 години

ако двете служби мосад и цру ги прекръстят Хизбула съм съгласен да се каже ,че Хизбула стои зад атентата

53

ИСКАТ ВОЙНА ПОВОД

преди 12 години

Когато научих за новината вчера до последно се надявах да не е това ,което си мисля,но светкавичните обвинения срещу Иран от страна на Израел потвърдиха страховете ми!Атентата в Бургас носи всички отличителни черти на операция "фалшив флаг' ,самонанесена рана от страна на израелските и американски служби за да оправдаят военна намеса срещу Иран!Бесен съм и погнусен от факта ,че България се превърна в игрална сцена на американо-ционистките геополитически ламтежи и безумия! Всеки военен конфликт в историята на САЩ и Израел е базиран на лъжа и измама ,като се започне от американо -испанската война,потапянето на "Лузитания',Пърл Харбър и разбира се най-грандиозната и опашата лъжа и пропагандна операция 11ти септември ! Схемата е проста, извършат нападение над собствени цели ,а после обвиняват политическите си врагове за стореното и позират ,като спасители и обединители на нацията в тежки времена , от което печелят политически дивиденти!Проблем-реакция -решение!Метод използван от тирани още от дълбока древност за да запазят властта си ,спомнете си подпалването на Рим от Нерон и хвърлянето на вината върху политическите му врагове християните! Замислете се само,Бойковския проамерикански предателски режим представлява благоприятна почва за подобен тип диверсии,то не бяха срещи с шефа на ЦРУ,Хилари Клинтън,американски бази ,тотално роболепие към нато и всички останали криминални структури на англо-американската световна мафия! Събитието несъмнено ще има и негативни последици във вътрешнодържавен аспект,ще се легитимира полицейщината ,ерозиране на гражданските ни права ,въвеждане на драконовски мерки за сигурност и всичко това в името на нашата сигурност от злите терористи,направо огледален образ на нацистка Германия!По летищата ще бъдат разположени и печално известните ренгенови скенери за пътници провокирали множество скандали и спад на туризма в САЩ,които облъчват всеки преминал през тях със смъртоносна доза радиация!Не се съмнявам, американската компания произвеждаща ги ще се нагуши хубавичко с наши пари!

52

Спонги

преди 12 години

Някой се е обадил в офиса на Туроператора и е отправил заплаха за убийство на израелците. Или служителите на Туроператора са *** и не са се обадили в полицията или полицаите са го преместили в другия крачол. Няма друго обяснение.

51

Анонимен

преди 12 години

Аман от *** американци. Когато тази *** държава престане да съществува, останалия свят ще разцъфти. Както и араби взривиха кулите близнаци .... пълни глупости .... всичко това са маневри на САЩ, щото не им стига петрола, дето имат в резерви, откраднат от целия свят. Най-добре ще направят да съберат всички запаси и да се самовзривят в тях. Колко невинни хора загинаха заради ненаситното им желание да притежават жълтици.

50

Анонимен

преди 12 години

Боже колко много "експерти"!

49

Анонимен

преди 12 години

Анонимен БГ коментатор:Хамериканцияте са виновни.

48

Zarathustra

преди 12 години

След изявлението същият анонимен американски служител,скочи от прозореца на 10 ия етаж, с вика:Иранците идват!

47

Да се чете:

преди 12 години

Aнонимнa американскa агенция стои зад атентата в Бургас, смята Хизбула.

46

Анонимен

преди 12 години

Най-опасния и престъпен режим в света отдавна има атомни бомби, и не се казва Иран...

45

софиянец

преди 12 години

Това НЕ Е АТЕНТАТ! Това е взрив, причинен поради лошо свършена работа от съответния агент на Мосад, загинали са агентите - доставчик на бомбата и получател. Главата на така нареченото "камикадзе" е взета от израелците и върната в Израел 2 часа след взрива, а тялото е оставено тук на Цв.ЦВ да му прави кръвен и ДНК профил, който няма да може да бъде сравнен с нищо. В миналото всички самоубийствени атаки в Израел бяха извършени с бомби натъпкани с пирони и съчми за по- голямо поражение, а тук няма.

44

realist

преди 12 години

Като прочета анонимен американски служител или американски учени или запознат вътрешен човек и ме хваща разстройство. По-голяма манипулация от това няма. Каква е целта - да се нападне Иран за какво - за газ и петрол, от ясно по ясно. Ай стига сте ни промивали мозъците журналисти-папагали без мозък.

43

зад Хизбула

преди 12 години

Хизбула стои зад атентата в Бургас, смята анонимен американски служител. А зад Хизбула стои Израел. Ако Хизбула не съществуваше, веднага щяха да разформироват Мосад! Хизбула е рожба на Мосад. За да си оправдаят съществуването.

42

Анонимен

преди 12 години

"Путин мълчи и се спотайва..."А Обама се киска злобно свит зад фикуса и потрива изкривените си от алчност ръце.

41

до 40

преди 12 години

мда, щото еврейски финансови кланове от америка изобщо не са финансирали хитлер... най-скъпото за тях са финансовите им интереси, а не няколко бивши савецки граждани

40

до 50

преди 12 години

не политизирай нещата с измислени проблеми. бюджета на МВР не е малък. Просто парите се усвояват и се въвежда една полицейщина, която да всява страх в обикновенния човек. ПЪРВО, не смятам, че имаме каквато и да е адекватност за подобни терористични атаки. ВТОРО, това е допуснато нарочно - не може да имаш предупреждение от израелски служби и обаждане за бомба и да не правиш нищо. ТРЕТО, на никой от играчите не му дреме на г.за за ББ и бюджета му.

39

до 50

преди 12 години

Недей да се пениш. Тази атентат не можеше да бъде предотвратен. Той е организиран на много високо ниво и колкото пари да има дадена държава не може да предотврати всички атентати. Пример - САЩ, Англия...

38

Анонимен

преди 12 години

Някой замисли ли се колко бърза бе реакцията на Израел относно атентата. В БГ още не бяха излезли новини какво е станало, когато в чуждестранните медии вече Израел обвиняваше Хисбула в самоубийствен атентат. Още не е направено разследване, а нашите сладури намериха фалшивата шофиорска книжка на атентатора, който е неиндифициран все още, но се знае, че е лежал в известен американски затвор. Кво стана та не вечаряхме? Тва некои брат от ***'алата ли го измисли?

37

до 40

преди 12 години

Ти много поценяваш евреите, За тях техната кръв и техния живот са най скъпи.--***, ако поне малко познаваше историята на Израел, щеше да знаеш, че те много пъти са жертвали евреи, за да постигнат политически цели. Не пиши простотии, а се научи на четеш и започни да четеш, за да не се излалаш със селянизмите си. И се научи да пишеш превилно. Човек, който не може да пише правилно, не може и да мисли правилно!