12

a

преди 11 години

А защо не разкажете това, какво се случва на избягалите арабски терористи в Париж, Рим и на други места, извършили престъплението?

11

varg

преди 11 години

Провалът в ЛилехамерСлед основна проверка и подготовка Силвия Рафаел, маскирана като канадската фотожурналистка Патриша Роксбърг, изпълнява редица опасни поръчки на Мосад. Последната от тях е участието й в убийството в норвежкия курорт Лилехамер през лятото на 1973. Задачата е да бъде очистен Али Саламех, но поради недобрата подготовка на операцията и объркване на "обекта" хората на Мосад убиват един невинен марокански келнер.Норвежката полиция залавя неколцина израелски агенти, сред които и Силвия Рафаел. Тя е осъдена на пет години затвор, от които излежава по-малко от две. Вече похабена като агент, Силвия намира сили да започне нов живот. Тя се омъжва за своя норвежки адвокат, с когото живее щастливо в Претория, Южна Африка, до смъртта си от рак на 68 години. За разлика от Али Саламех: той не успява да се отърве от Мосад и е убит с автобомба в Бейрут.

10

против упр-щи мутри

преди 11 години

Само вземете и помъкнете повече от един сак тип карета в лондонското метро и ще разберете силата на тези еврейски камери за видеонаблюдение. Какво имам предвид ли - ами веднага в същия вагон, до станцията, на която ще слизате, ви правят ескорт двама британски полицаи, правейки се, че не ви обръщат внимание и не ви забелязват.

9

до Кутина

преди 11 години

ми не е точно така, щото евреите наричат себе си богоизбран народ, а другите за тях са гои, шейгеци и шикси - втора ръка хора. а историята неведнъж е показала, че такъв мироглед винаги води до печални последици

8

до 5

преди 11 години

Каквито и искания да са имали терористките *** отпреди 40 години- никой няма право просто така да отвлича цивилни и да ги избива. Който го направи, заслужава смърт. И тогава, и сега *** се целят предимно в цивилни, защото е по-лесно и по-евтино, и дава възможност да се оказва натиск върху цивилизованите народи, които ценят човешкия живот.

7

до 2

преди 11 години

Krasimira, защо не употребявате български думи и букви, мила?Все пак, как да Ви разберем?Впрочем, хората из форумите многократно изразяват съжаление за невинните жертви на тероризма и войните по света. Възмутително е, че се случват такива неща през 21 век.

6

Анонимен

преди 11 години

Е как ще спре шефът на МОК олимпийските игри.. Нали ще изпусне паричките. Западното лицемерие е ненадминато.

5

еса

преди 11 години

Аналогията между двете събития е много ***!Преди 40 г. говорим за похитители, които са били явни и са поставили своите искания (вероятно справедливи).Вчера имаше направо убийство. Никакви терористи, похитители, бунтовници и пр., никакви искания!

4

Анонимен

преди 11 години

А коя е причината, за омразата към българите християни-избити над 30 000 души в лагерите на смъртта в Белене и другаде,от престъпният комунистически режим?На огромна част от тия хора "вината" им е била,че са отказали да дадат земицата си в ТКЗС,че са разказвали вицове за властта,че са носели очила и са знаели "французки" или "ингилизки" и "немски" език .ЗА ТОЗИ ТЕРОР НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ И НЯМАТЕ ЛИ ВЕЧЕ СПОМЕН ЗА НЕГО?*** И ГОЛОГЛАВИЯТ СЕЛЯНИН ОТ УЧИНДОЛ УСПЯХА ЛИ ДА ГО ИЗТРИЯТ ОТ ПАМЕТТА ВИ?

3

Годзи

преди 11 години

А коя е причината, за омразата им към ливанските християни, от които избиха 200 000, а 100 000 ливански християнки изнасилиха, че и ги принудиха да родят копе*етата им. Това се случи след олимпийските игри от1972, през годините 1973-76.

2

Krasimira Kutina

преди 11 години

Should everyone lose a daughter or a son killed by islamists in order to understand what grief is, what tragedy is, what true love is? Lose them then. Jews are just like every other nation, however, they know the price of life and death, whereas some of the rest of the nations do not know it, and, probably will never do. May the Universe be with the JEWS!

1

Анонимен

преди 11 години

Може би има причина за омразата към евреите!? Ами има ама аз мразя само *** щото не стига че не плащат осигуровки данъци и сметки ами живеят на наш гръб че ни и крадат