37

...........

преди 11 години

Аз ако имах толкова пари щях да взема Бийбър да ми сервира водката. Ако се опита да пее - един шамар и да се връща зад бара. Ето това е гъзария.

36

бг реалност

преди 11 години

Българските богаташи не спазват законите за движение по пътищата, паркират на местата за инвалиди, ш*бат чалга псевдо певици и се мислят за недосегаеми.

35

Анонимен

преди 11 години

най-посещаваните страни тази година били Франция и Италия. На трето място били швейцарските градове като Цюрих, Женева и др. На четвърто се оказала британската столица Лондон, следвана на пето от различни места в САЩ.Гледай ти, пустите му богаташи - все залитат по прогнилия запад. А горките пролетарии духат супицата по мразовития Сибир.

34

Морски

преди 11 години

А Кардашиян защо не я поръчват?

33

видял

преди 11 години

много прости русофобчета тука бе,кво знаете вие за руснаците бе шматки невидели повече от София и морето,идете по най-скъпите места и вижте кой пазарува и ще се пулете и чешете като магарета,руснака бие всеки!

32

me

преди 11 години

Четири пингвина и две лами :))) Това е най-забавното нещо, което съм чувала от известно време. Който го е измислил, получава голямо браво от мен. Изобщо не разбирам какво злобеете - за какво са им тези пари, ако не за да ги харчат за безумни капризи. Парите ти носят щастие само ако ги харчиш за готини изживявания. Ако само ги къташ и снобееш, си също толкова жалък, колкото ако и изобщо ги нямаш. Просто клетката ти е малко по-златна. Но си е клетка. Веселба трябва да става, веселба!

31

Посткомунизъм

преди 11 години

През 90-те в един VIP - нощен клуб в Москва, пак поради подобни приумици, бяха стоварили едно цяло диво пигмейско племе от Централна Африка, събрано на място и докарано с десантен самолет!

30

Анонимен

преди 11 години

Интелигенция, от всякаде погледнато са ***.... килимите им висят закачени по стените,като гоблени

29

Анна-Мария

преди 11 години

***...точно и ясно...

28

Анонимен

преди 11 години

кажи му руснак и повече не го обиждай. ***, по-***, най-***...

27

еха,

преди 11 години

много русофоб тук, много нещо! нещо да са ви длъжни богатите руски крале, м?ама то бедняка мрази наред, затова си е бедняк...засрамете се :(

26

до 27

преди 11 години

ти да видиш на 3 км от центъра на Ню Йорк какви квартали има ... Москва изглежда като детска градина

25

EU citizen

преди 11 години

В центъра на Москва в Александровский сад тийнейджърки смучеха бира от двулитрови пластмасови шишета, а като хванах метрото и слязох в един жилищен квартал, се едно попаднах в Надежда 1, мръсни подлези, сергии с *** и селски гъзета по анцузи... А поне 5 човека съм почерпил с изпросени цигари за два дена. Само милицията им е на ниво, милиция да искаш и цивилни куки. Половината руснаци са в някакви служби и следят другата половина, ужас на ужасите.

24

Ленин

преди 11 години

Извращенията на прогнилия капитализъм се развихриха в Русия с в невероятни мащаби.

23

ааааа,

преди 11 години

то и българските коптори ги видяхме у бисер. и кво? нашите богаташи да не би да ги боли фара за беднотията?

22

EU citizen

преди 11 години

Половината от тези глупости са измислица на "консиержите", за да си направят реклама. А руснаците им видях копторите на снимките от наводнението, пълни ***.

21

до мони

преди 11 години

ахахаха, чорапите, ако е бил изобщо с чорапи със сигурност са били копринени и от някоя известна марка. във всички световни бутици само руснаците пазаруват като царе. всичко друго само се разцъква и излиза я с някое шалче или мижаво коланче, заради марковата торбичка. да не говорим, че руските групи навсякъде ги приемат с предимство, защото знаят, че са плащачи и не се стискат. ама като кибичите само у българско, как ще знаете това, ***? :(

20

Анонимен

преди 11 години

Обаче корабът на снимката е много интересен.Личи си,че има нещо военно в него.Хах абе тоя Абрамович да не е някакъв агент с много милиарди.Странно какво ли прави в Англия..

19

до 19

преди 11 години

много си далеч от истината...там почти не играят американции се пише - рулетка...Само Парис Хилтън отвреме на време прави по някоя детска беля, ама те са и свикнали и не и забелязват.

18

до леле мале

преди 11 години

и какво е в лас вегас бе? дебели потни чички се наливат до припадък и смучат пури, докато чакат ролетката да ги цапардоса с някоя пачка. американските богаташи са неграмотни *** без вкус и стил. аре не се излагай!