108

Анонимен

преди 10 години

Събота и неделя правят посред бял ден ремонти на 5те кьошета правейки невероятни задръствания - невероятна глупост! Това се прави вечер от 9 докъм 12 - 01. така хем не свършиха работа като хората, защото уж почистваното място за асфалтиране се цапаше постоянно от минаващите коли, хем пречиха да движението. Глупост страшна

107

Анонимен

преди 10 години

В страната на слепите, едноокият е цар! Това, че някой прави нещо, изобщо не означава че е достатъчно! Вижте улиците из центъра! Целият широк център е изкормен, издупчен - тротоари, улици, цялата инфраструктура е като след война! С детската количка се минава като през траншеи и окопи! Бордюри, високи по 40-50 см., дупки след тях дълбоки също по толкова и след това възвишения от корените на дърветата и всичко това гарнирано с изкъртени плочки, павета, камъни, прах и пепел и обилно с ***!

106

гери

преди 11 години

До Анонимен тя е готина това че ти не я харесваш е друг въпрос!

105

Евлоги Георгиев

преди 11 години

Радвам се за всеки строеж и ремонт на публичен обект, независимо, че създава временни затруднения. Не трябва да изпадаме в битовизми, а да гледаме с позитивизъм към бъдещето. Хубаво е, че ГЕР го правят.

104

Симко

преди 11 години

Ще понесем несгодите, щом като са за доброто на града. Такава мащабна строителна дейност не е имало от следвоенните години. Браво на ГЕРБ, че успяват да го правят въпреки финансовата криза.

103

Илиян Илиев

преди 11 години

Фандъкова превърна столицата в модерен град. От сега мога да кажа, че заслужава още един мандат, Господ здраве да й дава.

102

Разочарован

преди 11 години

И тук ще изкажа мнение и сравнение. В съвременните държави всички кръстовища, които подлежат на повече натоварване биват видео наблюдавани и когато в дадена посока има повече коли светофарите се регулират с цел облекчаване на трафика!

101

ТУК...

преди 11 години

Тук и да работиш и да не работиш, пак е трудно, дори невъзможно, АКО.... Тук и да учиш и да не учиш, пак е трудно, дори невъзможно, АКО не си част от различните разновидности МАФИИ !!! Отдавна има " образователна " МАФИЯ в Бг., но това което направиха тази година на НВО за уч. след 7- ми кл. е направо- вцепеняващо !!! 50 % двойки по литература и математика и какво да видим- НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за последните 20г. у нас !!! Такова нещо не е имало никога досега !!! Г Е Р Б е МАФИЯ !!!

100

До 96

преди 11 години

96 с какво са ти виновни герб,бсп,сдс и всички там, че градския транспорт е в такова състояние Повечето линни са частни хорара вкараха що годе хубави автобуси ама *** си е ***. Той ще драска К.р за левски к.р за цск имената на вървежните в училище абее... На нас все някой ни виновен. За да се оправимтрябва и гражданите да помогнем не само да псуваме и нвгудуваме.

99

Анонимен

преди 11 години

Не само правят задръстване ами и съсипват асфалта с кофата на фадромата, и после какво ще е нужен авариен ремонт

98

до 100

преди 11 години

Според ГЕРБ финансовата дисциплина е най-важна и изхарчването на милиарди левове от фискалния резерв за магистрали застрашава валутния борд.

97

Do 101

преди 11 години

И къде ще се развие в бъдеще? Нали в Младост веднага се набутва в задръствания в всички посоки? Най-вероятно ще продължат тролей 5 до Младост 2, но за това нямаше нужда от естакада. По другия път Младост - Дървеница, също се набутават веднага в задръстване. При това ако има естакада се предполага, че ще минават много повече коли, т.е. много по-голями задръствания. По-арзумно беше тези пари да отидат за второ кръстовище на нива при Симеоновско шосе и Деаган Цанков,след това на телевизионната кула

96

Модератор

преди 11 години

До ИСТИНАТА: Моля, спазвайте правилата за публикуване на коментар!

95

Анонимен

преди 11 години

#92 естакада в Младост е проект, който ще се развие в бъдеще и ще улесни много трафика, а вие какво всички само знаете да хейтвате, тоя бил такъв, ония бил онакъв. Ние сме си виновни за всичко!!! Ония ден пътувах в метрото и видях как някакви вандали са го нарисували на места с графити. Кажете ми тогава как да имаме хубава държава като ние не си я правим такава. Дори и златни къщи да ни направят ние пак няма да сме доволни и пак ще искаме още и винаги ще сме недоволни

94

до 86

преди 11 години

Най-добре всички в кошари да живеем и да се къпем в реката, така ще сведем разходите до минимум :)Аман от свръхбалъци като теб, такива мухльовци дърпате България не по-малко надолу от разните бойковци, серГейчовци и други ***!!!

93

Анонимен

преди 11 години

Какво свършиха ГЕРБ в София?Детските ясли и градини - те все така не достигат, а колко деца ще има, се знае няколко години преди това. Кметовете на ГЕРБ от 2005-та година досега само се хвалят, че са построили тази или онази детска градина, но строят една, а има нужда от още 10-20. Да не гвоорим за пълния хаос с записването за тези детски градини и ясли.

92

Анонимен

преди 11 години

Какво свършиха ГЕРБ в София?Безразборното строителство - в София все така продължава безумното презастрояване по места, където няма достатъчна инфраструктура, която да поеме новопострените обекти. При това поне на общинска земя можеше да се спре да се строи и там да се правят само достъпни паркинги, но не - там далаверата е най-сладка, а мафията плаща хубави комисионни.

91

Анонимен

преди 11 години

Какво свършигха ГЕРБ в София?Градския транспорт - все така мръсен, но за сметка на това все по-разреден, с което ГЕРБ насила ни качиха на леките коли. Съответно по-малко хора се возят на градския транспорт и това е основание за ГЕРБ още повече да разрежда транспорта, докато откажат хората да пътуват с дадена линия и накрая я закриват. Единственият плюс уж е метрото, но не е ясно при друг кмет у други общинари, дали метрото нямаше метрото да е по-напреднало и по-добре изградено.

90

Анонимен

преди 11 години

Какво свършигха ГЕРБ в София?Настилките по улиците и тротоарите - все същите дупки, все същите нетрайни кръпки и все същите нови настилки издържащи от ден до пладне.Паркирането - все по-трудно и все по-скъпо, особено за живеещите и/или работещите в сините зони. Вместо общински паркинги, подаряват общински земи на мафията.Чистотата - все така зле, както и преди. Заводът за *** все още го няма, а ГЕРБ имат кмет от 10 ноември 2005-та.Данъците - скрито повишаване при ГЕРБ без ефект от това..

89

Анонимен

преди 11 години

Тази естакада в Младост е върха на глупостта и пилеенето на наши пари. Нямаше никаква нужда от нея, докато малко по-нататък - пред Деница и Билла крещяща нужда от нещо подобно, но там няма да има.