39

mlad6ito

преди 11 години

хора, умишлено пускат такива *** статии заради трафик и коментари - провокират ви.

38

Анонимен

преди 11 години

След като напунах последната с работа, дадох си 3 месеца почивка. Още се тупам по рамото за идеята. От НОИ ми плащаха ~1200 лв обезщетение, в къщи свърших ужасно много отлагана работа/ремонти, с жената праихме гуши гуши всеки ден с малки изключения... абе :) добре е да си почине мъжа от нерви и простотии за известно време.

37

глупост!

преди 11 години

Явно, който го е писал, не знае КАКВО е МЪЖ да бъде без работа! Какви диалози, какви политки и семйни вечери???" Сега ще имате възможност да наваксате с диалозите на интересни теми като политика, музика, книги и всичко онова, за което сте си приказвали преди време."???!!!!Който го е писал НЕ ЗНАЕ КАКВО е да НЯМАШ ПАРИ!!!!!!

36

тцЪ

преди 11 години

Безработен съпруг - какво по-хубаво? Абе вие нормални ли сте? Оставете финансовата част на въпроса. Ако мъжът по-дълго време остане без работа и трябва жена му да го издържа, става много зле за него.Постепенно развива чувство за непълноценност и безсилие, което преминава в агресия към всичко живо (или пък в алкохолизъм), започват нескончаемите скандали в къщи. Ако е по-лабилен, а жена му непрекъснато му натяква, че е търтей (а това рано или късно ще стане) - започва домашния бой.

35

така ли

преди 11 години

до мърморещите булки-нали преди ден два изкарахте БГ мъж най-неработещия *** в света-и че се оправяте без мъже-сега кво излиза????кат няма сой ка работи,портмонето било празнооооооооооо.....ей,българката няма скрупули ,ама никакви....то само пари в главата и как някой друг да работи...ами бачкайте малко и вие,нали има емнципация,и сте по-кадърни от мъжете си???

34

До 37

преди 11 години

Напълно си прав, то бива реклама на тоя невървящ, мижав, жълт сайт, ама чак пък толкова. Всяка трета новина ни праща там адски дразнещо и противно е.

33

Ха-ха

преди 11 години

Ако е от постоянно безработните, тогава dnes.bg да си го вземе и да му се радва в редакцията!

32

Анонимен

преди 11 години

Има съпрузи,които и да са на работа , и да не са на работа - все тая, винаги са в активно отсъствие!

31

Лавро

преди 11 години

Освен "Тялото", нямате ли и някой сайт ""Главата", в който авторите да ползват именно нея, докато пишат? Там ни пращайте. А конкретната статия, освен че е идиотска, е подигравка с тежкия живот на хората у нас. Подозирам, че в "Тялото" няма никакви автори, а само преводачи, най-вече от Хамерикански източници.

30

Анонимен

преди 11 години

Кои са другите пет причини от изброените глупости.

29

Анонимен

преди 11 години

Да не сте слънчасали бе днеска.бг ?

28

prowincialiska

преди 11 години

това е страхотен гайд за сяка оважавашта себе-си жена която изка да стане кореняк софянака и си намери свестен мъж демек много богат и добре пузициониран в опществото и да има много пари

27

Анонимен

преди 11 години

Супер глупост.

26

Анонимен

преди 11 години

Майко мила, каква идиотска статия! А като остане без работа и парите не стигат (не че като работим и двамата с мъжа ми стигат), какво ще правим след 2 месеца, ба?!?!На тъпата ***, дето е написала тая глупост ама хич не й минават през акъла тия неща.

25

Анонимен

преди 11 години

На безработния съпруг не му е до сладки приказки.Тези 5 примера-причини ги няма и в сапунките,какво остава за реала

24

Недоволна

преди 11 години

Каква радост бе, будали?Нито ще имам парички за кафета и парцалки по моловете, нито ще мога да каня любовника, щото мъжът ми ще кисне по цял ден вкъщи.А за децата - да не сте се побъркали? Нали има роми да раждат! Аз за какво да си прецаквам силикона и други работи?

23

Анонимен

преди 11 години

Безработен съпруг какво по-хубаво?Че кое му е хубавото? Цял ден да се чуди на коя кълка да лежи и да го обикалям като торба с картофи и да се чудя с какво да го нахраня. Голямо нещастие е да имаш безработен съпруг, защото портфейла ти е празен, конфликта за безпаричието винаги е назрял и съвсем малко трябва да избухне с пълна сила и бъркотията в къщи е неописуема.За това мъжа е създаден да работи, а жената да ражда и отглежда децата му. Безработни мъже, търсете си работа и не се оправдавайте.

22

AQ

преди 11 години

Ами то било направо "чудесно"! Автора на статията защо не го опита.И с какво ще се издържа това семейство, то при двама работещи едва свързват двата края, а като остане и таткото без работа ще фотосинтезират. Може би това се отнася за развитите общества, ние сме от третия свят.

21

Баба Гица

преди 11 години

ДО 24- А ти с това ''*** '' накрая си много НЕКУЛТУРЕН :D

20

Гошо Тъпото

преди 11 години

Нищо...хубаво няма,в един...безработен съпруг.Мъжът като седи ден,два в къщи и го хваща съклета и всичко му е...криво.Още повече,ако пред него стои важния...проблем,да си намери...работа.Така че,не си правете дами...тънки сметки,за някаква...радост в къщи;няма такова нещо и дано проблема с работата се реши...доста бързо.