11

Мила34

преди 11 години

За съжаление по този начин се отнема правото на много хора на развитие, заради задоволяването на исканията на хора, които излязоха 3 дни да протестират. Имам чувството, че се намирам по време на обир и исканията на похитителите трябва да бъдат удовлетворени. Жалко, че толкова бързо приключи опълчението.

10

Maks

преди 11 години

Извинявам се за грешката 13.07 !

9

Maks

преди 11 години

До " Тара " Протест ще има утре петък 15.07 от 18:30 часа на Орлов мост. Протеста е срещу цените на тока . Вместо да дремете пред компютрите , елате !

8

o

преди 11 години

ГЕРБ са престъпници и трябва да бъдат третирани като токива!!!

7

тончо

преди 11 години

То затова Витоша, горя. Ще има писти. Браво гербери червени дано до зимата се построи да се пързаляте ама да не казвам къде.

6

666

преди 11 години

Бе как така изведнъж бсп започна да мисли за държавата? Докато бяха на власт все едно никой не управляваше, а сега много вещи станаха по всички въпроси. Човек ще си каже, че сме изпуснали най-доброто управление и сме го дали на герб.

5

Българин

преди 11 години

Червените бо......ци пак се исказват неподготвени. Сега да не закачат и ман....те, какво и да реши да направи правителството те все на обратно. Хубаво-лошо, полезно-вредно, те все на обратно. Изключително прости.

4

Тара

преди 11 години

Заглъхнаха протестите на младежите и герберите си мислят, че тихо мълком могат пак да си прокарат закона! ТЕя не трябва и минутка да ги оставяме без контрол, че хиляди поразии вършат! Трябва непрекъснато да стоим и да им дишаме във врата и за горите и за тока и за какво ли още не!

3

sssssss......

преди 11 години

Gorkite ni deca i vnyci...6te y4at po kartinki kakvo e durvo,ptica,exkyrzia v planinata......

2

Анонимен

преди 11 години

Бесипету си пази *** електорат

1

Анонимен

преди 11 години

Витоша е новото Младост 5 нека ни е честито.