29

асфс

преди 11 години

виновните, батенца, са тея които са били на власт по това/онова време.и според мен е крайно време тези хора да си поемат отговорността. стига са стояли в учебниците по история, да се разходят малко до затвора.

28

Българин

преди 11 години

.........и защо ще плащаме ние, данъкоплатците !?!?Виновните осъдени ли са, разследвани ли са, поне уволнени ли са ???И майката на убитият Боби Райнов се готви да съди държавата заради това, че 7-8 ушеви *** са гледали бездейно как *** съсичат момчето и, а две години след тгова съдии и прокурори правят всичко възможно да забатачат делото и да оттърват от отговорност *** ***.... и накрая пак ние ще плащаме !!! И цяла Европа ще разбере какви безобразия се вършат тук !!!

27

ДЕДО ЙУХ

преди 11 години

Боко и Цоко да платят тези глоби от личните си сметки. Не целия народ да плаща през бюджета за некадърността на някои.

26

уууу

преди 11 години

ГАРАНТИРАТО ОТ ГЕРБ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОКО РЕПОНА ДА ГИ ПРАТИ МУТРАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БОНОСИТЕ СИ

25

Анонимен

преди 11 години

"МИЛИЦИОНЕРИТЕ"коитоизвьршваттормозинасилие..."ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ"отсьдипрокуратуракоитозлоупотребяватсвласт иположение....всичкотоваумишленоилиототкровенанекадьрност...ЗАТЯХКАКВО...илизащотосистематаимануждаотнеграмотнииНЕРАБОТЕЩИзадаемьглаиданямаотговорникатозавсичкодосега...ДокатосаУДОБНИщегиимa

24

АНОНИМНА

преди 11 години

Стига плюхте по всички ,синът ми работи в полицията с висше образование и знаете ли като видя познато момче новопостъпило в полицията какво ми каза..... ,, ще си скъсам дипломата,,нали и подборът на кадри е както всичко останало в държавата ни познат мой,твой и така до безброй дивотии

23

не син

преди 11 години

Правата на престъпниците са двойно защитени ! Пази ги и Европейския съд с двойните си критерии и деградиралия си западен морал ! Единствено страни нямащи връзка с този съд и Евр.общност и САЩ се развиват нормално-Китай,Бразилия,Индия,Русия дори Виетнам и т.н. !

22

да пак и пак.

преди 11 години

Да си ги платят виновните ,а не държавата и по точно ние.Много е лесно сконтират се от сметките за заплати на ведомствата и готово.

21

Правова държава сме

преди 11 години

....Каквото и да стане,сме държавата на правистите а след това правова държава.След като съдии адвокати полицаи и прокурори,добре се възползват от такъв тип правова държава и носят имунитет ще бъде така.Те са имунизирани от отговорност и ще правят с нас каквото си искат докато не бъдат заставени да плащат.Има поговорка която важи главно за магистратите ни --- ако искаш някой да не върши нещо,бръкни му в джоба.Така че за тх трябва материална отговорност а не юридически и функционален имунитет !!!

20

20

преди 11 години

И защо си готов да плащаме!:)) Плащай си сам! Готов бил гербера да плаща, ама в множествено лице! Плащай ги по милион бе ***! Аз не съм съгласен заради олиг*френи като теб да плащам!

19

Анонимен

преди 11 години

Аз по принцип съм за ГЕРБ, но мисля че е време Цветанов да си подаде оставката не имали по слаб вътрешен министър до сега.

18

Korsar

преди 11 години

Ne gi plashta darjavata-plashtame gi nie vsichkite.

17

Адам Смит

преди 11 години

Готов съм да плащаме и по 1 милион на месец ако полиция претрепва престъпниците като ***.

16

ГЛУПАВ

преди 11 години

" Йордан Петров пък е осъдил държавата за полицейско насилие. През януари 2001 г. по време на проверка за установяване на самоличността Йордан Петров участва в престрелка с полицията, от която впоследствие умира полицай."...........ами в нормалните , а дори и в банановите държави при престрелка с полицаи , този НЕВИНЕН ЧОВЕЧЕЦ , НЯМАШЕ И ДА Е ЖИВ.......

15

Анонимен

преди 11 години

ако държавата накара полицаите да платят обезщетението, другия път здравата ще си помислят, преди да посегнат отново!

14

Анонимен

преди 11 години

държавата ще плаща, докато не се научи да търси персонална отговорност от виновните! всеки полицай, прокурор, или съдия ще прави каквото си поиска, щом ще плаща държавата! но ако отговорността е персонална, ще си помислят добре, преди да направят каквото и да е!

13

Анонимен

преди 11 години

Точно така правят си собствена мафия,старата не им върши работа.

12

ан

преди 11 години

ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА СЪДИЙТЕ И ЗА ДЕЙСТВИЯТА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЩЕ ПЛАЩА ЦЕЛОКУПНИЯТ БГ НАРОД. МОЖЕ ДА СИ БАНДИТ НО КАТО ПОДАДЕШ МОЛБА В ЕС ВЕДНАГА ОСЪЖДАТ ДЪРЖАВАТА. ТОВА СА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЗАКОНИ НА СБИРЩИНАТА НАРЕЧЕНА ЕС. ЗНАЕТЕЛИ ЗАЩО ТОКА ЩЕ СЕ ПОВИШАВА ДО БЕЗКРАЙ? ЗАЩОТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ГОСПОДА ОТ ЕС НАЛАГАТ НАСИЛА СВОИТЕ ЗАКОНИ. И НАШИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ ВЕДНАГА ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ. А ОТ ВСИЧКО ТОВА КОЙ МИСЛИТЕ ЧЕ СТРАДА? АМИ ВСИЧКИ НИЕ ГОСПОДА ДРУГАРИ. ТРАЙТЕСИ И ЩЕ СМЕ МНОГО ДОБРЕ. ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕМЕ.

11

monah681

преди 11 години

Nemogli da nameryat adresa))Taki go nameriha kadya,kadya kum kocha,a toya nasilnika nemogli oti nyamal adres...smeshnoo..Ei,kuki namerete ei toya izmamnik Anton Jordanov Todorov za falshiva diploma za sredno obrazovanie,aide...che I az moga da izkaram nyakoe ievro!!!!!

10

до 9

преди 11 години

Боко си арестува конкурентите, ама ти май не си забелязал...