81

до АТАКА

преди 11 години

НЕ РЕЛИГИЯ И ЕТИКАМОРАЛ И ЕТИКА

80

Анонимен

преди 11 години

ATAKA IZKA DA SE IZU4AVA KORANA I ETI4NO DA SEZAMERQT S KIUFTETA+RESTORANTSKO POLITIKANSTVANE--W RESTORANTA DA SE WRA4VAT PETICII NA KREMALSKIQGENERALGUBERNATOR...

79

гурбетчия до 91

преди 11 години

"Аз съм за изучаване на религия в училищата ,вярата ни прави по-добри"! Мене пък ме прави по-добър вярата в Дядо Коледа ,да вземат да задължат учениците до 12 клас да учат и вярват в Дядо Коледа ,понеже това ни прави добри !!Ееей тя тъпотията по хората ходи !В училищата се преподават дисциплини ,които са научно доказани ,че са съществуващи и на практика и на теория!А щом вярата те прави по-добър ,какво ти пречи да изучаваш религия в специализирано за това ДУХОВНО УЧИЛИЩЕ ,което е извън обсега ..

78

Еlektra

преди 11 години

Вярта е в душата на човека. Или я имаш ,или не. Това не става със задължително изучаване.И ДПС яхна вярата в своя полза и сега на ход Атака. Тези се подиграват с вярващите. Оставете на мира хората.

77

Анонимен

преди 11 години

Gledai te ALFA TV-Balgarskata televiziq schte vi stane mnogo qsno za kakvo ide rech.Vsqka nedelq g-n Siderov otgovarq na zritelski vaprosi.Dosega nikoi politik nqmasche doblesta dazastane dori uho v uho pred nroda a toi e parviqt

76

Анонимен

преди 11 години

Vsichki ste tolkova tapi ama naistena tapi.Dnes.bg nqmat *** a izpolzvat stari i Vie vseki pat narejdate edno i saschto.kakto britanica razdaval pari i vie pak se hvanahte da komentirate ha-ha.tazi novina e mn stara.napravo se podigravat s vas.P.SINACHE SCHTE GLASUVAM ZA ATAKA TO E QSNO:

75

Анонимен

преди 11 години

Атака иска най-вече да остане в парламента, но няма да й се отвори парашута. А религията - в религиозните учреждения!

74

324

преди 11 години

Аз съм за изучаването на религиятя в училищатаТя ни прави по добри

73

Анонимен

преди 11 години

Това за римлянската престъпност е вярно, но идеята е безумна.Как ще делят децата на атеисти и вярващи, смешно е, 2012 година.Религията да се учи по история, по - точно история на религията.А етиката да се въведе в училищата като принцип, а не като предмет за изучаване.

72

Етика

преди 11 години

Bad Religion

71

Л.

преди 11 години

И как ще определят кое дете е вярващо, кое - атеист? Религията няма място в светското образование. Който иска да си я учи отделно.Мине се не мине и някой все подхваща тази тема.Няма нужда от лицемерие.Оставете образованието на образованите, заблудените овце на църква ли ще ходят, при знахари ли, не ме интересува.

70

гурбетчия

преди 11 години

Ами може да ви прозвучи неморално ,но по-добре е вместо религия учениците от 8-ми до 12 клас да изучават предмет свързан със секса / какви видове секс съществуват ,как да се предпазват от нежелана бременност и болести и пр./ Тогава и сексуалната култура на младежите ще е по-съвършенна , а не като сега когато един тинейджър *** една тинейджърка да си мисли ,че е голям ербап и да тръгне да се хвали ,защото си мисли ,че от секса той печели ,а дамата губи,понеже тя е на.еб.аната !

69

ед

преди 11 години

Глупости...Етика-да, но вероучение е безсмислено. Има си духовна семинария, да се ориентират децата след гимназия, а не да им пълнят главите с дивотии от ранна възраст. По-добре да четат Нушич за религията. А Атака се мъчи да върже гащите с евтини популизми, лошо научени от идиотическия пример на Винету Борисов.Гьобелс, ти отдавна си на бунището на историята. Нацията не се обединява с хумористични писаници като Майн Кампф, нито с басни за морала от Библията.

68

vgz

преди 11 години

до Aisiktirоня старец с бялата брада хич не е добър, в интерес на истината е най кръвожадното. егоистичното и тиранично митично същество... стига ви само малко да прочетете от старият завет за да се отвратите изобщо от мисълта за подобен бог / с малка буква / - е стига поне да имате 8ми клас завършен и да не сте затъпял достатъчно за да ви промият лесно главата...

67

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

преди 11 години

Като задължат изучаването на религия , да направят Томас министър на "образованието" ! Знаете кой е Томас нали ? Оня дето за всяка новина тук в сайта пише за господ и цитира редове от библията ,независимо че новината няма нищо общо с религията !

66

vgz

преди 11 години

Религия ? Религията няма място в училищата !! Както и научните лекции нямат място в църквите - двете са несъвместими

65

Ванамонде

преди 11 години

Нещо което наистина може да бъде оприличено на бог наистина съществува но, то далеч не се интересува от църкви джамии и въобще от хората.

64

Гьбелс

преди 11 години

Правилно! И разбира се в часовете по религия вместо библията или корана- Майн Кампф! Така де! Нацията трябва да се обединява!!!

63

гурбетчия

преди 11 години

Дори в училищата изучаването на религия трябва да се забрани със закон ! Училищата са за преподаване на светски науки ,неща които са доказани ! Училищата са да правят от децата ни мислещи хора ! Който иска да учи религия ,да го прави извън училище ,в църквите и джамиите ! То е ясно ,че светът ще свърши ,а глупаците няма да свършат ,но поне да не се допуска грешка от рода простотия и недоказани неща да се учат в училище !

62

Анонимен

преди 11 години

Атакаджиите са толкова прости, че не знаят за съществуването и сега в учебнатата програма на предмет Етика! И тия искат да управляват държавата...ще бъдат по-големи тикви и от Боко Тиквата!