43

до 54

преди 11 години

Защо с такава злоба? Кучкарят живеел като куче...Не казвам, че кучето ми е по-чисто от децата, но тя е пълноправен член на нашето семейство - мием лапичките със *** след всяка разходка, четкаме козината, мием зъбите...Не знам защо в случая моята къща да е по-*** от тази на един не-кучкар или пък да живея като скот. Разбирам хората, които не харесват кучета, но моля ви не бъдете толкова зли и хапливи към тези които обичат животните. Под слънцето има място за всички

42

Анонимен

преди 11 години

До 62 от 60Съчувствия по повод смъртта на любимото ти животинче...

41

нона

преди 11 години

а може би точно това е предназначението на домашните любимци - освен безусловната любов, с която ни даряват... руска рецепта против шипове: 3х10мин на ден котка лежи на болното място

40

До 60

преди 11 години

Няма как да стане, защото живея в апартамент, а и става дума за кученце 4-5 килограма, как ще го оставя самичко навън?! Че то горкото е родено и израстло в апртамент!Колкото за щастливите дни... ами те свършиха. :-(( Почина на преклонна възраст от 16 години. Още не мога да го прежаля. Все едно загубих най-добрата си приятелка!

39

Анонимен

преди 11 години

Да бе това не било така онова не било така вие в финландия ходили ли сте да им видите стандарта да за тях да дват пара за изследваия е нещо нормално да не е като тука за нещо полезно 2и50 не можеш намери ама за силиконови *** и рунтави пехливани и мазни *** да ви пеят на ухо ще се намерят той българина си обича само кравата козата и овцата за да може да ги одере после колото до това кой си лиже *** аз по големи *** от бг населението не познавам за справка мандата на уорлик

38

Анонимен

преди 11 години

До ном.15Хареса ми нещо в коментара ти,как с искрена обич говориш за любимото си животинче,как му измиваш лапичките след всяко излизане,всичко това е чудесно,и аз наистина от сърце го приветствам и ви желая дълги и щастливи дни заедно.Но все пак,не е ли по-удачен вариант животното(защото то си е животно,макар и да го чувстваш като член на семейството)да си има поне отделна стая?Или да се отглежда на двора?Не мога да приема там,където се поставят чинии и ядат хора,да има косми и език от куче.

37

бумеранг

преди 11 години

397 деца не са достатъчна извадка, за да има категорични доказателства за влиянието на кучетата върху имунната система. Става въпрос по-скоро за някакво "домашно" изследване, което представя желаното за реално. За съжаление напоследък научните списания са пълни с псевдоизследвания, които компрометират сериозната наука.За да приемем изследването за меродавно, трябва да се проведе с няколко групи с по няколко хиляди деца.

36

богнострокулум

преди 11 години

От дълги години е известно , че съжителството с някои животни по неясни за момента причини, предпазва от различни болести. Например статистически е показано, че хора отглеждащи овце, не боледуват от астма. А вече болни от астма се излекуват, когато имат контакт с овце. По времена чумната епидемия пък, хора които имали контакти с коне, незнайно защо не се заразявали от чумата. Хора контактуващи с кучета пък не страдат от алергии

35

Бау Бау

преди 11 години

Като чета простотиите на доста *** от човешки вид, чак ми е смешно и жал за тях. Със сигурност кучетата са по-полезни и интелигентни от тях. Относно хигиената на кучетата, като вървя в жегата май доста хора си миришат повече от куче. Кучетата са най-добрия приятел на човек, верен помощник и незаменим за много дейности. А това, че тука някои комплексари плюват по тях е въпрос на липса на първите 14 год. Е сигурно са горди в собствените си очи.

34

Анонимен

преди 11 години

Тези учени само глупости пишат, кучетата предпазвали от ушни инфекции хахахахаха друг път. Ами че то кучетата много често страдат от такива инфекции.

33

me

преди 11 години

Абе вие големи разбирачи излязохте! Хората са учили години наред, после са съставили експеримент, провели са го, направили са статистиката на заболелите деца и са стигнали до някакви изводи, които са публикували след като други хора от тяхната област са счели, че резултатите са годни за публикуване. А вие ей така, от несъществуващата ви обща култура кавате "Не, не е вярно". Ми щом сте казали. Друго си е "експертите" да се произнесат!Жалко, че на вас не могат да направят статистика.Да се посмеем

32

Анонимен

преди 11 години

Само кучкар може да твърди, че на кучето дето си лиже задницата и яде всякакви *** от земята, гризе пръчки и камъни му била устата по-чиста от на човек. Това е защото кучкарят живее като куче, в подобни хигиенни условия, колкото е чисто кучето, толкова и стопанина му.

31

Анонимен

преди 11 години

НОВИНАТА НЕ Е ВЯРНА - СПРАВКА, ВСИЧКИ КУЧКАРИ СА ГЛУХИ, ЯВНО ОТ УШНИ ИНФЕКЦИИ. ДОКАЗАНО Е, ЧЕ КАТО ИМ ГОВОРИ ЧОВЕК НЕ ЧУВАТ.

30

за 51

преди 11 години

Няма как, човек като цяло е много по-чист от всяко куче. Да твърди, че устата та куче била по-чиста от тази на човек, това би го направил само изперкал кучкар. Просто кучкарите мразят хората и си обичат ***. Затова трябва и тях в приюти да пратим, че да си живеят с кучетата.

29

за 49

преди 11 години

Очевидно ти си наистина ограничена в познанията си. Какво значи според теб пожарникалско куче? Може би според теб то тича със маркуча да гаси пожар? Няма такива кучета. Как може да пишеш тук и да се излагаш с такива елементарни коментари? По-добре не пиши изобщо. В века на информацията не бива да има толкова ограничени хора като теб.

28

До 46

преди 11 години

Да съм казала, че кучето е следово? Може да е било пожарникарско. Важното е, че беше куче!

27

Анонимен

преди 11 години

На снимката дете целува куче по устата, малко след като кучето си е лизало задните части. Кучкарска простотия.

26

Анонимен

преди 11 години

Един кучкар е равен на два помияра.

25

за 42

преди 11 години

Доста лъжеш, при катастрофи с автобус не се използват следови кучета, защото е ненужно. Кучето се използва за да те търси след земетресение например, а в автобуса не е нужно, ясно е къде си. Изобщо вие кучкарите много лъжете, готови сте да съчините всякаква лъжа дори гнусотия за да оправдаете гнусните си любимци. Дори дете бихте набили заради любимия си бълхарник.

24

Анонимен

преди 11 години

Да мръсотията която кучето прави вероятно ви засилва имунитета, обаче въпроса е дали искате да живеете в *** с идеята, че ще бъдете по-здраво прасе.