16

Анонимен

преди 11 години

da eva i olafa i lafa,te sa nai golemata mafiia.

15

Анонимен

преди 11 години

като имате предвид че олаф до 20 % кражба не разследват.... Бойко , Бойко откъде я намери тая членска маса и за какво ги издигаш ? Като се огледам само около мен направо ми се повръща, а представям си какво е из страната. Дребните ти рибки ще ти изядат главата.

14

ОТ ФОРУМИТЕ

преди 11 години

Наглост е да КРАДЕШ по 3 млрд. лв. всяка година - излишъци от минималистично съставен бюджет и да обявяваш другите за КРАДЦИ. Наглост е да обзаведеш партизаните си с държавна земя, като ощетиш държавата с около 100 млрд. лв. с т.нар. заменки "Кон за кокошка", все в ущърб на държавата и да наричаш другите КРАДЦИ. НАГЛОСТ е да обрулиш бюджета на държавата с нагласени търгове и сделки тип "БАТКО-БРАТКО" и да обявяваш другите за КРАДЦИ! НАГЛОСТ е да ти спрат евро фондовете ТОТАЛНО, което е равносилно на осъдителна присъда за КРАЖБА и да обявяваш другите за КРАДЦИ! Но какво друго да очакваме от НАГЛИ *** КРАДЦИ???

13

Гордеем се

преди 11 години

При такъв БИВШ главен секретар на МВР, най-после заехме първо място. Още тогава и като кмет на София, човека правеше всичко по силите си да сме първенци.Браво.

12

оле

преди 11 години

Не се вързвайте на този Олаф.Той работи на стопанска сметка ,т.е. за всеки отказан кредит взима 10% сухо даже с любимата Калинка. и една фирма българска с Канадско участие. Те са пълни измамници .

11

Анонимен

преди 11 години

eto za6to e taka ***/LoaULa

10

Анонимен

преди 11 години

Когато чета и анализирам написаното в информационния поток,разбирам,че проблеми има почти навсякъде,но най-големия проблем остава нереформирания български съд и особено ръководството на някои апелативни съдилища и особено на ВКС.

9

До ЦвъкЦвък № 9

преди 11 години

Това само гербераст на високо ниво може да го каже - при тройната коалиция нямаше фондове, и пак тя е виновна - и за това че няма фондове , и за това че глу...павити герберасти не знаят как да крадат.

8

Анонимен

преди 11 години

Естествено , след като са ти спрели Еврофондовете защото си ги окрал,както направи другарят Станишев , естествено е да те наблюдават ....

7

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НИ Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ,ТОВА НИ ОСТАВИ РУСКО-УКРАЙНСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ...

6

BG

преди 11 години

ЗасLугата е на бъLгаRските евRодепутати.. те са единствените в ЕП които сами си топят дъRжавата - СLави Бинев, Йотова, ПъRванова,ИLчев..вместо да я защитават.Никога няма да гLасувам за евRодепутати ПОВЕЧЕ независимо от коя паRтия са, защото поLучават по 30 000 на месец/ 1000 Lв на ден/за да ни се подигRават. Това са новите ЕНИЧARИ !!

5

Бош Лаф

преди 11 години

и има ли задържани корумпирани? хм! май няма!поредният кьор фишек за да си оправдаят изхарчените средства иначе никой няма да им поверва че нещо се случва в бантустана ни!

4

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Май пак лъсват лъжите на управляващите......Правителството в едно ни убеждава чрез удобните медий а Европейските институций друго казват......Бойко пак ще каже че това са лъжи и инсинуаций както за миналото му!!

3

Анонимен

преди 11 години

Ауууу! Герберите ще направят ли изявление:))))

2

сиганин2

преди 11 години

не може ли да се направи нещо като организация на някакви будни хора, които като Ку Клус Клан маскирани да атакуват гетата и да ги палят...

1

сиганин

преди 11 години

Имам си една мечта - да имам толкова много пари, че да взема цялата власт в България, да си направя малка частна армия и да изтрепя всички мръсни *** в катуните за 24 часа.