24

PETYA STATEVA

преди 11 години

aLKOHOLNATA MU PROBA BESHE 0,6.pIESHE BIRA 1-2 PATI MESE4NO V KASHTI SAMO ,ZASHTOTO V USA E ZABRANENO.TARIA ALKOHOLIK?OVA LI SE NARI4A V BALGARIA ALKOHOLIK?

23

ivanovbg

преди 11 години

Рано или късно щеше да стане подобен инцидент, жалко, че си отиде едно младо момче, а не трябваше!В случая вина за мен има само общината. Тази кула и като цяло този басейн стоят необезопасени много години. Както каза и някой друг по-долу в коментарите, там често се събират много хора...И пак казвамжалко за Галин! Нека почива в мир!

22

Говориш неподготвен

преди 11 години

Не са се "тракали". Той не е от града. Бил е само на гости. Как разбра, че не се познават? Тя е в 10-и клас. Не се прави, че ти си се прибирал всеки ден преди 21:00, защото ще звучи смешно. Карнобат все още не е станало село, гражданино. Уважавай малко хората. Момчето учеше и имаше добре платена работа. Това, че ти си решил да живееш монашески живот, не те кара да обвиняваш другите, че са решили да се забавляват. Историята завършва трагично. На тази "кула" постоянно има хора. Гаден инцидент...

21

ophhh

преди 11 години

Да не си мислите, че родителите на непълнолетната са знаели къде е и с кого е... преди дискотека в малко градче като Карнобат? 12 ч. лятно време не е много късно. Пък за филма може само да се гадае... Но при всички положения, семейството и на момчето и на момичето са в траур, а момичето след подобно "явление" не искам да си представям... :(

20

Селски историй

преди 11 години

По данни на девойката двамата с младежа се черпили в района на кулата Значи тази 16 годишна осмокласничка спокойно си пие с непознат в края на селото в 12-1 вечерта и утре като умре тя, а не той всички сайтове и вестници ще започната да пишат как цялото общество е виновно и как ние всички сме виновни ?! С какво съм виновен аз за нейното възпитание и това че родителите и я пускат по прашки да се трака още от седми клас с батковците в края на селото...

19

oko

преди 11 години

TEZI I VSICHKI DRUGI OBEKTI TRIABVA DA SE OHRANIAVAT V NERABOTNO VREME < DORI SAMO S KAMERI . VINATA ZA TOZI MLAD CHOVESHKI JIVOT E NA OBSHTINATA , TOCHKA.

18

някой

преди 11 години

Като чета коментарите се питам дали има нормални хора в България. Нямате капка уважение! Загинал е младеж, да не кажа дете, при нещастен случай, обстоятелствата не са ясни, а дори и да е пил алкохол, заслужава ли такава помия да се излее върху него, родителите му и всички негови близки. Вие, които пичете с момичета не излизате ли, алкохол не близвате ли, никога ли не ви се е случвало да направите нещо неразумно....... Според изказванията ви и езика си личи, че е точно обратното! Прости хора!

17

с.

преди 11 години

*** се е накъркал и се е пречукал опитвайки се да впечатли кифлата!Не е голяма загуба!

16

Анонимен

преди 11 години

При подобни случай вместо "младеж" се пише "***". Преди час един такъв "дрифтър" щеше да ме нацели челно,понеже загуби контрол над колата. До него се кипреше неизменното в подобни случаи ***...

15

Анонимен

преди 11 години

EEEEE ALOV ZA6TO NE VZEME6 DA SE VAZPITA6 TI KAZAH.TAKIVA PROSTAZI NEICKAME.VZEMI SE GRAMNI TA DA OSTANAT MALKO PROCTAZI V BALGARIA

14

ани

преди 11 години

14 теб кой те е възпитавал извънземен ли или улицата. Моите деца израз "аджеба" не използват. Родителите на днешните тинейджъри / нали знаеш от колко до колко са същите и от къде идва наименованието/ са 70 и набор, направи една проста сметка. Пък и няма значение един добър родител в какво време живее, винаги е имало добри и лоши родители, но сега ми се струва, че лошите преобладават.

13

Анонимен

преди 11 години

До 14А ти, след като знаеш толкова много засукани думички,по кое време си израснал/а? Всички имаме по нещо от татово време. Или сме израстнали или са ни възпитавали хора от онова време. Значи и ти си в кюпа.

12

aq

преди 11 години

до 7Абе, не е така. И при живково време младите хора пушеха, пийваха, но беше умерено. Имаше някакви ценности, не говоря за онези герои и глупостите им. Но и сега има много умни и интелигентни деца. Истината е , че най-младите са много объркани, какъв пример им се дава за живота? Никакъв...

11

V

преди 11 години

(до 7) Въпросът, господине, госпожо или каквото там сте, е не какви са днешните младежи, юноши, тинейджъри или както щете ги наречете, а защо са такива. И много лесно бих могъл да ви подската отговора, не съм сигурен обаче, че ще го разберете, защото възхвалите ви за "татово време" ме карат да мисля че нивото ви на интелигентност е доста ниско. Главният, екзистенциален, изконен, велик въпрос е ... КОЙ аджеба ги възпитава тия деца.. май родителите им, а ? Родители отраснали по..татово време ! :)

10

Алов

преди 11 години

Поне от високо да се беше изтърсил та да пищи дълго докато пада и да нанесе така психическа травма и на перустиата дето е била с него.

9

4oko

преди 11 години

20 и 16 годишни с бутилка уиски на басейна.Евро-атлантически ценности, какво да прайш...

8

Амин

преди 11 години

Карнобатската гроздова съчетана с човешката идиотия е мощно оръжие в ръцете на всевишния:).

7

Жоро-бг

преди 11 години

Достоен кандидат за наградата "Дарвин"....

6

Дупетата

преди 11 години

Цигарите вредят на вашето здраве!Водят и до подобни инциденти.

5

Анонимен

преди 11 години

От детската градина ли започват да пият вече бе!? По татово време само старците пиеха твърд алкохол,младите дори кафета не пиеха,а сега..кафе машини в училищата,патрончета в джобовете,бутилки в чантите и после се вайкаме от бисерите на изпитите и трагедиите в семействата.