20-годишен младеж почина след падане от втория етаж на кула в района на басейн в Карнобат Това съобщиха от Областната дирекция на министерството на вътрешните работи в Бургас.

Около 00.20 ч. тази нощ в Районно управление "Полиция" в град Карнобат е получено съобщение от 16-годишна жителка на града, че 20-годишен младеж от Стара Загора паднал от втория етаж на кула, разположена в района на басейна на градския парк в Карнобат и е в безпомощно състояние.

Изпратените на място полицейски автопатрул и служители от спешна медицинска помощ към карнобатската болница констатирали смъртта на мъжа.

При извършения оглед видими следи от насилие по трупа не са установени, като същият е изпратен за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" при бургаската болница.

По данни на девойката двамата с младежа се черпили в района на кулата, като същият паднал и тя алармирала за инцидента на тел. 112.

От трупа е взета кръв за химичен анализ с цел определяне на количеството употребен алкохол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция"- Карнобат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase