30

kireza

преди 11 години

"Приятели на Сирия"....що за кощунство с избитите деца,жени и невинни от бандитите на дъртата амеропиростия...Браво Младенов,присъедини и България към бандитската криминална групировка,а извърши и гавра с човека който наистина беше приятел на Сирия,Ирак и Авганистан - пращахме милиони агнета за тези държави. и печелехме милиарди,а сега сме просяци в Евросъюза и НАТО и си сваляме гащите пред всеки,който го иска!Да приютят сирийските бандити в Правец?Ех ръждива гилотина за измислилият го......

29

do 32

преди 11 години

А ти многознайкото сигурно знаеш, че по еврейска линия им е намекнато, че ако не искат екстрадация към Сирия и неприятности с местните власти, трябва да протестират против Асад. И то пред руското посолство. Ако Русия правеше същите долни номерца, същите сирийци щяха да протестират пред американското посолство, в подкрепа на Асад. Питай тия, дето организираха почивката на главорезите в Правец. Хората не искат да отидат в Сирия, не им се участва във война. Това е основата на протеста им.

28

Анонимен

преди 11 години

Тоя е ясно, че ще падне, но каква цена ще плати и каква е алтернативата на Сирия, ужас!

27

Анонимен

преди 11 години

И пак до 30 потентния , протести на сирийците у нас има пред руското послство не и пред американското , защо ли , сигурно те знаят по малко а вие *** знаете повече за това което се случва там .

26

Анонимен

преди 11 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ потенциала на мозъчната ти дейност е равен на нула , в цитираните страни тече проес на демократизация , никой не е казал че този процес е лесен и става за един миг и не си ти този който да определи дали преди това тези народи са били свободни ли не , а как ще си построят живота си е тяхна работа , съвесем естествено е в пв началото да се върнат към забранените си ценности , това е естествена реакция по късно ще изтрезнеят , но всичко това трябва да го свършат сами ако искат да са св

25

до 29

преди 11 години

Плачи над мозъчната си импотентност, драги, плачи!Погледни какво става в Ирак, Либия, Египет и виж колко демократично и правово се развиват нещата там след намесата на "елита на демократичната общност"! После си представи как ще изглежда животът на едно сирийско момиченце, когато онези с уахабитските брадички и пикапите вземат властта и започнат да управляват...Иначе можеш и да се смееш, тя кака ти Хилъри винаги е усмихната...

24

Анонимен

преди 11 години

Погледнах ви коментарите и не знам да се смея ли ли да плача , значи според вас тези 100 държави елита на демократичната общност в света са лошите или както е написал 28 гадовете а Русия и Китай са добрите е към тях сигурно прибавяте Северна Корея ,Иран, Куба , Венецуела все свободни и правови страни извинявайте но по-голяма олигофрения не съм си представял.

23

Анонимен

преди 11 години

Една лъжа повторена 100 пъти, се превръща пред общественото мнение в истина. Както в случая с папата гадовете настроиха света срещу България, сега е същото. Само че тогава не можеха да ни нападнат, не че не им се искаше.

22

Анонимен

преди 11 години

Малеее, тая Хилари каква е змия, пази боже от такива "приятели" !

21

Анонимен

преди 11 години

Явно народът ПОДКРЕПЯ Асад,затова мършавите американци газ пикаят!

20

Анонимен

преди 11 години

iskam komentar ot redaktora po taq tema i razqsneniq kakvo pravqt tam amerikancite

19

Анонимен

преди 11 години

Ирански пътнически самолет А300Учебно изстрелване на ракета от борда на VincennesКомандният център AEGIS на американския крейцер VincennesИнцидентът с иранския полет 655 (IR655) е свалянето с американска ракета на пътнически самолет Airbus A300 на Iran Air над Персийския залив на 3 юли 1988 г., изпълнявал редовен полет между градовете Бандар Абас в Иран и Дубай, ОАЕ.Самолетът е свален от ракета, изстреляна от ракетния крайцер Vincennes от състава на Военноморските сили на САЩ. Загиват всичките 290 души на борда на самолета, вкл. 16 членове на екипажа и 66 деца сред пътниците. По време на изстрелването на ракетата по самолета американският крайцер Vincennes се е намирал в ирански териториални води.Правителството на САЩ излиза със съобщение, че иранският самолет е бил погрешно идентифициран като F-14 на ВВС на Иран. Иранското правителство от своя страна обаче твърди, че Vincennes съзнателно е атакувал гражданския самолет.Причините за трагедията са комплексни. Сред водещите са липсата на комуникация с ръководството на гражданските полети в района, което се дължи на обтегнатите отношения между американската и иранската страна, както и неадекватното обучение на екипажа на американския крайцер. В допълнение към това е и разигралото се по-рано сутринта стълкновение между крайцера и въоръжените ирански катери от бреговата охрана.Отделно от това инцидентът възниква 1 год. след като в Персийския залив иракски самолет Мираж F-1 атакува американската фрегата USS Stark по време на Ирано-иракската война с противокорабна ракета Екзосет, убивайки 37 членове на екипажа и повреждайки сериозно кораба.След инцидента в американския военноморски флот са въведени нови правила за сигурност, които да позволяват надеждна идентификация на потенциално опасни цели при въздушна атака.

18

Анонимен

преди 11 години

q redakto da dade malko statistika izrael kolko nevinni polestinci ubiva v tehnite si domove

17

Анонимен

преди 11 години

az neznam am zashto niko ne pishe tshe demokraticna amerika udari miren samolet na iran pak bez da iske

16

Ъц

преди 11 години

То, с такива "приятели", врагове не ти трябват.

15

Анонимен

преди 11 години

В същото време не обелвате и дума, както вие така и всяка една западна медия, за продължаващата 5-ти ден племенна война между племената "Тубой (Toubou)" и "Завиа (Zawiya)" в Либия, в която вече има над 50 загинали и 100 ранени. Същите вече 5-ти ден се мелят с каквото им падне, включително и тежка техника - танкове, бронирани коли и кво ли не. Американските ла*няни медии се намирисват от далеко ! АМан!

14

масон-чифут

преди 11 години

"Приятели на Сирия"-*** държави-*** на сашт!

13

Анонимен

преди 11 години

Абе днесбг, що не напишете за журналиста Алекс Томпсън и неговото изказване за войната в Сирия , много сте ми странни ... Според Алекс Томпсън сирийските бунтовници са го подмамили така, че той и неговия екипаж да бъдат убити от сирийските войски в опит Дамаск да зилезе в отрицателна светлина. "Бунтовниците" съзнателно са го инструктирали да навлезе в "мъртва" зона където се стреля на месо без въпроси. Според него "бунтовниците" са нямали търпение правителствените войски да отркият огън по екипа

12

Анонимен

преди 11 години

Сирийският народ моли приятелите си, да си съберат вересиите.

11

Анонимен

преди 11 години

Бесно куче се стреля между очите, Килария