15

до 6

преди 11 години

кви глупости говориш

14

Ангел

преди 11 години

Ми да.Те сегашната английска династия чрез разни бракове и дреги шминди капели са наследници на шотландските им колеги.После уния обединено кралство и т.нла нали сите шотладци са Мак...еди си кой. Та Мак(Мс) е всъщност от "маке"Знаем ний .....

13

Анонимен

преди 11 години

Добре де, човекът си е бил уредил жовотът, за какво му е било да претендира за короната? А и както знаем понякога короната носи повече нещастие отколкото щастие. Вижте какво се случи с принцеса Даяна. Така, че напълно го разбирам и даже му се възхищавам на чувството за хумор! "Смело момиче" и "Проклет замък" това ме разби! И това с наема също е готино. Представяте ли си за 500 години каква сума се е натрупала? :-))

12

Анонимен

преди 11 години

До автора: Ричард не е ЙОРСКИ, а Йоркски. Произлиза от ЙОРК. Големи неграмотници започнахте да публикувате!!!

11

Анонимен

преди 11 години

До 1:След като са оставили живи преди него 13 негови предци, защо им е точно него да убиват? Мисли с мозъка, а не със задните части, и ти и ония дето са ти щракали плюсовете!

10

олеле

преди 11 години

четиринайсетиграф на Лаудъне това е върха на правописа !! Бравос на такива млади, завършили Сорбоната журналисти ! Марш във втори клас !

9

Роси

преди 11 години

ДО 9.Според теб е глупост, но Великобритания се управялва от Кралицата.. все още.... всички ходим по *** на Великобритания.. кой е по-глупавия... всички държави управявани от министър,зам-министър, цял министерски съвет.. или тия дет се доверяват на един човек, но досека не са се оплакали.По статията... може би на човек на му се е занимавало да си извоюва правата. а може и да му е била запушена устата по някакъв начин ^^

8

БС

преди 11 години

Бог да прости!

7

Анонимен

преди 11 години

Няма по- голяма глупост в съвременния свят от от наследствените монархии!Харчат се милиарди за нищо - някакви си институции, които имат само по нашемо казано само мутренско влияние.

6

kj

преди 11 години

Тук в спора,последната дума имат братята македонци.100% съм обеден,че някой Гьоко е наследник на английския престол,но докато не се произнасят маките,нищо не е решено.

5

Лао Дзъ

преди 11 години

Според стари византииски източници Английския престол е узурпиран чрез измама от членове на Арамейска култура от района на днешен Бургас(и цяла южна Румелия).Затова тези земи по времето на пьрвата и втората Бьлгарска държава са били ничии между нея и Византия.Те са избягали от тези земи след настъплението на османските турци.

4

Анонимен

преди 11 години

преводът на dnes.bg кърти плочки, както винаги:-))))))

3

Анонимен

преди 11 години

Пред Законите на Бог всички сме равни. Вселената - тя е просто материя драги му number two :)

2

Селянин

преди 11 години

Дано рано или късно всички мохарси измрът като кучета.ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКАТА.

1

.........

преди 11 години

Не му трябва на човека. В края на краищата всичките отиваме на едно място и си носиме последствията. Пред законите на вселената всички са равни. Няма крал няма кралица .