11

МЕГИТО

преди 11 години

Според мнозина те се стремят към шпионаж, към привличане на магистрати, бизнесмени, политици с цел приемането и ръководене на политики в съответната държава, които биха били в интерес на т. нар. "Църква на сциентологиятаВ действителност сциентологията представлява смесица от психология, черна магия, окултизъм и научна фантастика от една страна и безпрекословна вяра в гениалността и непогрешимостта на бащата-основател Хабърд и създадената от него организация.Сектата шантажира известни личности

10

Анонимен

преди 11 години

Кривата и усмивка, направо ме поболява!

9

фен

преди 11 години

Браво, маце! Смачкай му нафуканата мутра!

8

turist

преди 11 години

Пореднатасерияотсериала"НОРМАЛНОСЕМЕЙСТВО"борбатаеза"хонорара"...

7

бащата на булката

преди 11 години

Не мисля, че Кейти е невинна и беззащитна жертва. Май тя ще се окаже костеливият орех за всемогъщия Том.. Кейти има зад гърба си баща - известен адвокат, за който твърдят, че е организирал последните събития и преместването й в Ню Йорк, където има по- голям шанс да получи попечителство.Кейти Холмс се ожени след като роди , така че е била наясно с какво се захваща, условията за обезщетение са, да има най-малко 5 години брак и краят дойде точно след тях , случайно или не толкова..цената е добра.

6

nona

преди 11 години

И с'я кво?Томито,симпатягата се оказа психопаааааат

5

Ташаро

преди 11 години

За развода - браво, че е публичен!А дома кога?

4

Анонимен

преди 11 години

Дано да ги разсипе тези гадно сциентолози

3

Кольо

преди 11 години

Браво за смелостта и!Тая сциентология е гадно нещо, самия и създател Рон Хабърд е казал, че основната и цел е да друса пари от заблудените овце. Стискам палци ка Кейти, дано си отърве детето от тази лудост!

2

Анонимен

преди 11 години

Явно нещо страшно се случва в това семейство.

1

Анонимен

преди 11 години

айде още един сериал......