Кейти е твърда в позициите си. Снимка:Reuters

Кейти Холмс изненада всички със своята решителност. Тя шокира феновете си с решението си за развод, за което повечето хора, включително и съпругът ѝ Том Круз, не подозираха. А преди броени дни е подала и „спешна молба" в съда, превръщайки бракоразводното им дело в публично, съобщи hollywoodlife.com.

Дамата вече успя да се пребори то да се гледа в Ню Йорк, а не в Лос Анджелис, където е живяла с актьора почти през целия си семеен живот. Това е една спечелена битка, още преди двамата да се явят пред съда, защото вероятността да получи пълно попечителство над 6-годишната Сури в Ню Йорк е много по-голяма, отколкото в другия град.

С подаването на „спешна молба" делото ще се гледа при открити врата, което реално означава, че всеки може да присъства, включително и медиите. Обикновено това не е практика при звездите, а се случва в краен случай, когато другият отказва съдействие и решението може да бъде взето само от съда.

"Кейти подаде молбата на 3 юли. Тази молба изисква временна, извънредна помощ, която може да се отнася до издръжка или попечителство. Това означава, че Том трябва да си наеме адвокат от Ню Йорк. Двамата трябва да се явят в съда на 17 юли. Вече има назначен съдия – Матю Купър, което означава, че процедурата вече няма как да стане по извънсъдебен път", сподели източник пред медията.

От дни Кейти Холмс се е покрила и дори е сменила телефонния си номер. Приятелите ѝ нямат контакт с нея. Актрисата се надява да получи пълно попечителство, защото в противен случай смята, че няма да вижда дъщеря си. Нещо подобно се случи и с предишния брак на Круз - екссъпругата му Никол Кидман вече не е близка с децата им Бела и Конър, които са „верни" на баща си и споделят сциентоложките му наклонности.

"Кейти няма да позволи да играе втора цигулка в живота на дъщеря си. Тя е готова да се бори с Том в съда. Ще направи всичко възможно, за да може да получи правото да гледа Сури сама", сподели неин близък, цитиран от FemaleFirst.

Още любопитни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase