37

Минчо

преди 10 години

Здравеите искам да стана донор на бъбрек но незнам каква е процедурата и след колко време ще се възтановя след трансплантацията за да стана годен за работа аз съм рядката група АБ положителна клинично здрав ,непушач и невзимам наркотични вещеста ако има кандидати нека звъннат на телефон 0884161995

36

До 37

преди 11 години

Той Бог, ако въобще съществува, си е прибрал вересиите. Къде някой бъбрек, къде някой черен дроб, къде сърце.А морало-комунистите не мога да ги разбера - стане ли въпрос да вземат пари, че да разпределят (по братски, сто за мен, половин за теб), са навити, но стане ли въпрос брат на брата си живот да даде - не, стой, не било морално. Ще ви набия по един морален кодекс на вас в отверстията...А иначе, защо да не легализираме нещо подобно? Легализацията предлага най-подходящият и строг контрол!

35

osvedomete se

преди 11 години

каква легализация бе прочетете малко законите. В БГ донор може да ти стане САМО твой роднина или жена ти/мъжа ти ако сте женени повече от 2 години. Знам го от неволя, имам нужда от бъбрек, намерих си половин дузина *** и секви изпадналяци дето си продаваха органа, ама няма кой да се навие да направи такава незаконна операция и не става... за това баща ми ще ми е донор, добре да го компенсират с нещо човека а? Цял живот се е бъхтал за тая на*рана държава...

34

Анонимен

преди 11 години

От къде изкопаха този малумен блещок!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Ако този закон бъде приет, да не се чудим ако един ден се събудим и разберем,че по западната преса има статии със заглавия: "България ЛЕГАЛИЗИРА продажбата на органи"!!!!!!!!!!!!! Това минава всички морални граници!! А данък на тези пари ще има ли?????Това...това ни причислява вече на 100 % към третия свят!!Боже, слез моля те , слез и си прибери вересиите!!!

32

Дарител

преди 11 години

Язека съм жив донор. Безплатно си дарявам ***, на таз мома от с. Дулово. *** е жива е, мърда и скача. Не е тежка артилерия, но момата може да си поиграе с нея, без пари, за едната любов.

31

гладен шофьор от спе

преди 11 години

Какво стана с 18% увеличение на заплатите в спешна помощ....Все още го няма отново прах в очите на хората

30

Анонимен

преди 11 години

без туй сме като зомбита вече да казват колко дават на цял човек и да ни вземат!

29

Анонимен

преди 11 години

Нали уж това е "правителствена" болница, нали уж там работят най-добрите професори и доценти в страната, а от 10 случия осем са провал...

28

Демон

преди 11 години

Това е легализация на търговията с органи!!! Те такива зверства и през турското робство не е имало! Тогава просто са ни избивали, а сега хем ще ни избиват, хем ще ни продават на части!!! Скоро ще започнат да ни правят и *** марка "Хитлер"!!!

27

Анонимен

преди 11 години

От ГЕРБ решиха, че могат да разпродадат част от електората на части, поне тази, която не им купува наркотиците.

26

Анонимен

преди 11 години

Момичето с излъчване на знатна доячка (нищо против животновъдите и аз съм от село) да изясни далаверите на мъжа си и после да рови там, където не й е работа! А Боко да не каже след поредната нефелна министърка, че той не ги назначава, не ги познава и не ги управлява?! Абе тя каквато Върховната Тиква, такива и подизпълнителите!

25

anonimen

преди 11 години

Az iskam da i podaria edin organ samo ce ne znam kade

24

за всеки по нещо

преди 11 години

За народа - компенсации, за ток, за донорство...А за държавните чиновници - бонуси.

23

Анонимен

преди 11 години

Тежката артилерия май стреля със сачми!

22

обява

преди 11 години

Набирам герберски смили сърца.

21

Анонимен

преди 11 години

предлагаме донори,малко са взели-дали ама нищо...гарантирано от бсп

20

ннс

преди 11 години

да провери Св.Екатерина, лично ще и пиша,ако не друго,поне малко ще ги притесни..Преди няма и месец една приятелка моя влезе там за байпас и не излезе,но докато беше в реанимация,около 16 дни,нищо не се разбра,какво става,има ли проблем,инфо само по телефона и то почти никакво,накрая в епикризата пишеше полиорганна недостатъчност,нямаше и едно име на лекар,хирург..има едно обяснение,беше по клинична пътека и пари не се даваха за екип..има ли някои ,който да ми каже,така ли се прави наистина..

19

Анонимен

преди 11 години

Po prost ministar ne mojaha da namerjat....

18

Aлов

преди 11 години

Ооо, като гледам колко хора дето изчезнаха в последно време ги дариха безвъзмездно и то вероятно по няколко органа на веднъж ,та се съмнявам,че на тези им е нужна компенсация.