63

REDvayler

преди 11 години

Публикуване на пълен списък на фирмите, получили разрешения за производство на електроенергия от възобновяеми източници. Да се види кои са собствениците им, има ли сред тях приближени на ГЕРБ, на правителството и лично на премиера!

62

Outsider

преди 11 години

Normalno za BG pred kompa ste kato luvove a na dejstviq ste mishki. Svalili ste si gashtite (vsushtnost oshte malko nqma i gashti da vi ostanat) i vse chakate nqkoj da vi opravi. Veche se samnqvam che aprilskoto vustanie e delo na Bulgari.

61

Лора

преди 11 години

Протести за тока, водата, парното, отказа от Белене, шистовия газ и още хиляди неправди, за които гласът ни трябва да бъде чут! Не пред МС, не пред НС, а там където ще ни видят, където ще ги объркаме, където ще ги направим уязвими!

60

Анонимен

преди 11 години

Това не е народ а *** беше казал някой си .

59

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям вашето мнение и дано се организират повече хора и да покажем че българина се е разделил с овчедушието си

58

Tiago

преди 11 години

Не съм се и съмнявал, че хора като Иво Прокопиев ще се възползват и залепят за цялата схема. Според мен е много елементарно и признак на ниска култура да забогатяваш по този начин. Наглостта на червените олигарси няма край.

57

psiholog

преди 11 години

Стаеният протест често преминава в открит гняв. Ако някой е очаквал повече, отколкото са се събрали, значи е бил пълен наивник. Иначе подхпда е правилен-ББ разбира само от натиск. Въпросът е, дали има кой да му ги бие?

56

Ачо

преди 11 години

Сидеров изчезни бе мишок дребен!

55

Анонимен

преди 11 години

Както аз и много други искат да протестират но нямаме физическа възможност да дойдем до София, да се организира друг протестен митинг в удобно време за всички граждани за да може - ако и трябва от цяла България да се отиде в София и да се декларира ясно че не ще търпим повече своеволия със сметките и начина на живот в България

54

Анонимен

преди 11 години

Аз редлагам да се организира един политически неутрален протест,който да не е ръководен от никоя политическа сила,която да си приписва заслугите и да си вдига рейтинга. Свободен,неполитизиран протест против колосалното поскъпване на ТОКА!!!

53

Анонимен

преди 11 години

Е мога ли да отида там и да слушам *** Сидеров

52

Анонимен

преди 11 години

Щом не се протестира ,значи хората са доволни.Не виждам смисъл да се окупира МС.По добре да се направи протест пред ЧЕЗ, ЕОН,EVN с молба да се вдигне тока с поне 50%.И да се направи тежка окупация пред Овергаз за поне 90% увеличение на газта.

51

Анонимен

преди 11 години

Сидеров и Каракачанов- обикновени мишоци

50

Revs

преди 11 години

Добре казано, нека само си припомним онези протести за горите, незнайно как организирани за ден - два, но когато е за увеличение на ток, данъци, стоки, никакви ни няма. Истината е , че който не го е осъзнал, нямаме истински протести, а добре замаскирани такива от нечии интереси, нима застрояването на 2-3 писти е по-важно от години по-скъп ток, защото от скъп ток следват скъп хляб и тн. Но тепърва ще го усетим. Честито на най-голямото стадо избиратели! Със здраве!

49

Анонимен

преди 11 години

Сидеров имаше забрана за напускане на лудницата !Отново е избягал значи .

48

Каунь

преди 11 години

".. хората стаяват протеста в себе си." Хората не само стаяват протеста в себе си , но и чакат някой друг да се жертва за тях и да им свърши работата и да ги оттърве от мъките! Само 100 души ли са недоволните от високите цени на тока????!!!!!! Това дава сигнали на властващите, че още може да се вдигне цената! Магарето носи колкото го товарят!

47

Професора

преди 11 години

Окупирай ДЕКЕВР на 6.7.12 петък пред храм-паметник "Александър Невски" от 11 часа ще се проведе митинг-шествие от площада до ДЕКЕВР на бул."Дондуков"Полицията не разреши протестът да се проведе в четвъртък и поради тази причина ще се проведе в петък.Призоваваме всички хора да дойдат и да протестират срещу увеличението на ток,вода и парно.Има смисъл и го доказаха протестите на Орлов мост и тези във Варна.Окупирай ДЕКЕВР -зашлеви шамар на мафията и олигарсите!петък 6.7.12 от 11 часа!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Само коментиралите тук са десетки повече...Но ние сме овце .Всички сме много силни на думи, и особено когато сме за Анонимен.Но когато трябва да си защитаваме правата... все едно не се отнася за нас...Интересно колко ли е паднала границата на търпение

45

Huko

преди 11 години

Е как няма да са стотина.. То дори и да имаш доброто желание да изразиш позицията си, като дойдат някакви политичета да "водят" протеста и да се опитват да си вдигат рейтинга с това, всякакво желание ти умира :)

44

plug_n_play

преди 11 години

До кога държавата ще облсужва интересите на олигарси като Иво Прокопиев? До кога заради такива като него в България ще плащаме толкова високи цени за електричество. Няма ли комисия за конфликт на интереси да го видят този Прокопиев какво е правил с Трайчо Трайков?