93

T.N.T.

преди 11 години

PRED MUZEQ TRQBVA DA E STATUQTA NA G%CE WAZSEDNAL ARHARA S TRI PERA NABU4ENI...

92

T.N.T.

преди 11 години

...G%CETO WI BE6E DOBAR,4E BEDEN STANA PREZIDENT S EDNA PANELKA I BEDEN SVA6IS MEZONET4ETA NQKOLKO I SA DE4ICATAW PARI6...NO TOVA E PODARAK OT SESTRATANA TOQ,KOITO SI POEMA WINATA ZA KLANETATA S MEZE...E,I NQKOI I DRUG PROCENT OT GAZTA,OT TOKA,KOITO MU PLA6TAME EJEMESE4NO....BAQ SE GNUSQHA W KREMAL OT NEGO I KATO I GOSTUVA6E (ZA PODPISI)MU DAVAHA PU6KA I GO PRA6TAHA PO BAIRITE BELKIM SE GRAMNE,MA NALI SI E SAKAT...ZEME TA UTEPA ARHAR....SE TAM SI ODE6E WELIKIQ LOVEC PO TRI PERA

91

qwer

преди 11 години

Много правилно и тук в Испания "Великата испанска инквизиция" е поставена в музеят на восъчните фигури в Мадрид. Историята не трябва да се забравя дали е лоша или добра,винаги ще е полезна за правилни решения.

90

Някой знае ли?

преди 11 години

Тоз със стиснатата устичка и лилавата вратовръзка къде стоеше на парада? Аверчето му Уорлик го видехме. Тоз да не беше клекнал да му разкопчава дюкяна?

89

Стига сте плюли

преди 11 години

Най-добрият пожарникар е министър председателя. Ако е опасно той щеше да се намеси.Тъй, че спете спокойно.

88

Раник56

преди 11 години

И този взе да се занимава с Глупости . Знае ли Плевнелиев защо стана Президент на България ... тоя е пълен *** .

87

Пешо

преди 11 години

А Плевненлиева какво иска?

86

Анонимен

преди 11 години

Е хубаво, ама кой ще плаща?И без това темата отдавна не е актуална, тъй като на ДС агентите не им се е отразило на кариерата и бизнеса!

85

Даола

преди 11 години

Аз искам да видя как днешните "бизнесмени-мутри" ограбват България, укриват данъци, източват ДДС, докопват пари от европейските фондове,чрез подкупи и ги употребяват за личен бизнес, искам да видя как се усвояват парите на Здравната каса, как се точат пари от болници за ненаправени операции и лечение, как монополисти внасят лекарства и ги продават на дребно на двойни цени, как професорчета продават изпити и дипломи, как телефнните компании забогатяха от акции за събиране на помощи за болнни.

84

йй

преди 11 години

Айде, появиха се пенсиите - да си докарат някой лев.Ама преди в "Работническо дело" така лии пишехте?

83

Чавес

преди 11 години

Този лигав и нежен мъж, дето жена му го побийва от време на време пак се изходи по впъроса неподготвен....

82

айде трийте поста

преди 11 години

ей баце щом ке пращаш ДС в музей 'земи да почнеш с бойко *** с цецо физкултурата с ..........., бе *** с цялото политбюро на гербкато си толкова отворен кажи къде е жена ти, Първата дама на България няма я направо те съжалявам , а на Г-жа Плевнелиева мога да кажа БРАВО това е личност с достойнство

81

БойЧО

преди 11 години

ПЛЕВН. ТИ СИ ЗА МУЗЕЯ НА БОДРИТЕ ГЕРБЕРИ.

80

Румен Пашата

преди 11 години

Гениално, Расиме-всичката мара втасала, та и ти я подкара по сценария на Ванката Костов, който създаде Славчо Христов, който пък е съсед на Цветелина Бориславова и продаде на нея народния мародер Сибанк; нека отново тема номер едно бъде ДС, за да може удобно да психирате народа, който живее със страховете и спомените за една отдавна несъществуваща структура..

79

Анонимен

преди 11 години

Добра идея - половината му партия трябва да отиде в музея.Те са или стари кадри на ДС или отрочетата им.

78

Анонимен

преди 11 години

КУКЛА НА КОНЦИ Е ТОЯ

77

Анонимен

преди 11 години

Това помаче,комсомолско секретерче и син на партиен велможа иска да избяга от отговолност-ех тези ***-а уж са не човек а желязо...---омазал де е до уши и друг му е виновен

76

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм с лустрацията, нека обаче да е както трябва! Всички членове на БКП/ДС да нямат право да заемат държавни постове, както и всички комсомолски ръководители. А който е такъв в момента, веднага да бъде задължен да напусне поста.

75

Анонимен

преди 11 години

Плевньо, твоята комсомолска книжка ще е ценен експонат там. Както и БКП книжките на Боко и Цвъко :))

74

Анонимен

преди 11 години

Нали и той ще фигурира в него. Или като инициатор иска да затрие следите?