72

байо от село

преди 11 години

Похвално !

71

Анонимен

преди 11 години

Хитър азиатец!И босфор тв извикал за реклама белкем се докопа до паспорта.. Бг.шараните веднага захапали.Малко ни са *** дето висят на социалните и пенсиите на родителите ни,че сега и циреи от Азия.Айсектир...Гласувай те за националисти,само те ще ни отърват от тази навлеци!

70

до 110

преди 11 години

Българският народ не се дели на софиянци и "другите", още повече, че от един милион за 20 години София стана 2 милиона! Ние сме един народ, една нация! Проблема е огромното количество навлеци от Азия, които искат да ни натресат буквално насила и то в много скоро време, при уникална безработица и умъртвена икономика. Явно управляващите са се продали отново за пари!

69

.,.,

преди 11 години

ei samo marzeli tuka,dai im akal da davat,a edna metla pred sobtvseniq dvor nqma da izvadqt,prav kirv...akal vseki ima,nali taka kazvate,to biva,ama v taq sofia samo marzeli selqni....a i umni izvinqvaite...

68

,,,

преди 11 години

aman ot marzelivi sofianci,prosto selqni...da jivee,Blagoevgrad iMakedoniq

67

Анонимен

преди 11 години

Щом ремонтира паметника на руския цар, значи е на страната на Асад.

66

q

преди 11 години

4oveka ne go znam ama trupa staj i si ima dokazatelstvo sniman e i utre, 4e raboti v evropata kadeto i da kovete 20g. nema da Vi dadat po TV-to

65

Телериг

преди 11 години

Брей много патриоти в този форум и всичките до един анонимни. Самар, който ви ремонтира мухлясалия паметник е по-голям патриот от всички вас взети заедно. ама не вие няма да работите, ще пишете *** коментари по форумите, след това на в клуба на атака, вмро, бнс , след това ще се напиете, след което ще спите = и така ще градите велика българия, българия на три морета. генома трябва да ви се изстрие. не заслужавате да живеете. Великия Аспарух, Кубрат биха се срамували от вас.

64

Телериг

преди 11 години

Браво на човека, но ако седне да прочете тези глупости, които сте надраскали тук няма да му дреме изобщо за паметника на един неблагодарни, славянски *** които чакат всичко на готово. Абе умници щом сте големи патриоти защо не го поправихте толкоз години. Питам аз тъпите ви кратуни. Защо вашата педофилска партийка атака не направи един митинг или нещо подобно. Запомнете ако продължавате така пак ще зовете братушките *** да ви освободят. Да истина е защото сте най-мързеливия

63

Анонимен

преди 11 години

Един сириец реставрира оградата на паметника на един цар руснак, пратил армията си да лее кръв за един народ и тоя народ паметника не само, че отдавна е забравил за тази саможертва, той паметника вече не вижда дори.

62

АНОНИМЕН

преди 11 години

НЯМА ДА ОТИДА В ЧУЖБИНА КАТО НЕЛЕГАЛЕН ЕМИГРАНТ ЗАЩОТО,ЩЕ ЯМ ЯГОДИТЕ ,МАСЛИНИТЕ ПОРТОКАЛИТЕ,БРОКОЛИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО ИМАТ ТАМ ,НЕ ИСКАМ ДА МЕ НАРИЧАТ ***,СКОТ,*** МАКАР ЧЕ И АЗ СЪМ ЧОВЕК ЩЕ СИ ЖИВЕЯ ТУК И ВСИЧКИ ЩЕ СА МИ ВИНОВНИ ДАЖЕ И МАЙКА МИ ЧЕ МЕ Е РОДИЛА.

61

вв

преди 11 години

А сега да четем коментарите и да си гледаме сеира...

60

Анонимен

преди 11 години

Дръжте се, братя българи, започва кампанията по голямото промиване на мозъци. Крайната цел е да ни натресат една огромна пасмина от хора, които нямат нищо общо със страната, традициите, културата ни... Целта е след силното редуциране на българската нация да бъде разединена и размита със пришълци - предимно араби... Да, ама аз си обичам страната и неканени гости не искам!!! Това са си просто безполезни навлеци, драпащи за моя дом!!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Тоя тип си е направил сметката.Евала на тариката,но като свърши ремонта да му помогнем да се завърне в своята родина.Сирия има спешна нужда от своите кадърни чеда в този тежък момент.

58

Тодор Радев

преди 11 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

57

Анонимен

преди 11 години

Има ли, сириеца, надлежните разрешителни, да ремонтира паметника? Този нито има проет одобрен от "Института за паметниците на културата", нито от УАГ. Къдеса му проектите? Строителната площатка? Разрешението за строеж, в случая ремонт.

56

,

преди 11 години

Един *** арабин е много по-читав от комунистически мекерета,плювачи и ***!

55

,

преди 11 години

Чета,чета коментарите и си мисля: колко *** трябва да е душата ти,за да реагираш така...Боже пази България!

54

Анонимен

преди 11 години

и кой ти даде тая свобода седерасте ??? чичо ти уорлик или великия руски народ ..

53

Анонимен

преди 11 години

Не човек, а гигант. Ако искаше гражданство има много други бързи и лесни начини за изкарване на такова, не е в това причината. Сирийците са добри хора, успех им желая в евентуална война с ционистка Турция и щатите.