392

outsider

преди 11 години

Правителството на ГЕРБ е поело грижата да доведе до обедняване колкото се може повече хора, за да може след това да им помага. Да им благодарим за добрите намерения.

391

боб

преди 11 години

Не издържаме вече.Или аз или те......

390

Идейки

преди 11 години

Правителството обсъжда какви мерки да се предприемат, за да се компенсират социално слабите хора в страната заради поскъпването на тока... Близо 300 000 са бедните хора в България.ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МЕРКИ: Да се намали цената на тока с 20% от 1 август 2012 г.

389

400 лева заплата

преди 11 години

Хайде да направим барикади вече не се издържа!!!

388

фен

преди 11 години

На тия с рехавите косички трябва да им се начупят дебелите тикви.

387

Гюро Михайлов

преди 11 години

Как така оценихте зелената добавка от 3,72 до 11.10 лева само за един месец? На какво е базирано това тройно поскъпване при положение, че цената на изкупуване на тока от ВЕИ пада на половина, а слънчевите панели постоянно поевтиняват, освен това при толкова мощности би трябвало да има конкуренция между инвеститорите. Май ни правите на маймуни, а?

386

tomahawk

преди 11 години

Ами ние "средната класа" с какво ще ни компенсирате ???? като ни направите най-бедни !!!! Нас кучета ни яли !!! А че едва устискваме "средното " си положение и скоро и ние ще ударим дъното !!!!!

385

az

преди 11 години

Vsi4ko, koeto pi6ete v momenta go podkrepqm, no me e qd 4e vsi4ko si ostava samo na dumi. Nikoi ne se nadiga sre6tu tezi obirdjii....dokaraha ni do prose6ka toqga....i kogato doide red pak da se glasuva pak 6te si prodadete glasa za 50-100lv i dogodina po-tova vreme pak 6te 4eta sa6tite komentari za "skapite " ni upravlqva6ti ot GERB!!!SABUDETE SE NAI-NAKRAQ!!!

384

Smurf

преди 11 години

Цената на газта на приказки се свели от Газпром с 10% реално сеповиши с 15%. На приказки спираме строежа на Белене за да не се повиши цената на тока, реално цената се повишава по думите на Министерски съвет с 10% а реално ДКЕВР я вдига с 13% и за това е виновен Станишев , да виновен е че не вкара в затвора Борисов и Цветанов още през 2009 преди да вземат власта. Тия хора нямат представа въобще какво правят в сградата на Дондуков.

383

Radiacionen tip

преди 11 години

"Поскъпването на тока е заради най-лобисткия закон на Станишев и Доган". Ами, Бочко- направи АЕЦ Белене, и ще се съглася с теб! Иначе, ако дойде края на света- пак ли Станишев ще е виновен!?

382

Аааа..., не така.

преди 11 години

Според мен бедни сме всички в България и то си е така на последно място сме в ЕВРОПА по заплати и пенсии. Искам да кажа че щом ще компенсира да компенсира всички и ако ще плащаме 13% по скъпо тока тогава и заплатите и пенсиите да се вдигнат с съответния процент както се прави в развитите ЕВРОстрани. Или ще сме ЕВРОпейци или да си седим в ОРИЕНТА и да си живеем живота .Ако искат да ни убият поне да не ни мъчат.

381

Анонимен

преди 11 години

С нетърпение очаквам да бъде обявен протест против увеличение цената на тока и антибългарската политика на ГЕРБ.

380

НЕ на бсп/дс

преди 11 години

От 1944 година комунистите си смениха името на столетницата 8 пъти:1.БСДП2. БРСДП3. БРСДП(тесни социалисти.)4. БКП(т.с.)5. РП6. БРП7. БКП8. БСПОчакват се още смени,като партията кунева-пръмова,АБВ - неуспешна щуротия...МЮРЕТА на БКП: ДПС...ВМРО-Каракачанов...НДСВ - Симеон...РЗС...,АТАКА...нова партия....Лидер...ковачки.....

379

venceremos

преди 11 години

Увеличаването на електроенергията с 13% е непознато в рамките на последните десетилетия. Оправданията с предишните управляващи е типично за сегашния премиер. Колкото и да се старае кохортата от верните му журналисти да смекчи спроведливия гняв на хората този път няма да успее. Явно последната година от управлението на чичо Тиквичка започва злощастно за него и ще завърши трагично на изборите през 2013 г.

378

Въпрос

преди 11 години

Как се срутва пирамидата?От върха , или от основите (бедния българин)

377

Въпрос

преди 11 години

Как се срутва пирамидата ?От върха , или от основите (бедните бълари) ?

376

Анонимен

преди 11 години

na orajie kvo se oslushvate

375

Без име

преди 11 години

Геноцида спрямо средния БЪЛГАРИН продължава. Време е дошло да се мачка на змията главата. Стига ни е сукала жизнените сокове. Мачкай на змията главата!!! Мачкай на змията главата!!! Мачкай на змията главата!!! Мачкай на змията главата!!!

374

анонимен

преди 11 години

как не ви е срам на всичката беднотия да увеличавате тока и да продължавате да подпомагате ***.вижте какво правят гърците взимат от нас бедните и продължават да живеят по старо- му.във всяка къща имат най-малко по 2прислуги.ей хора събодете се..........................

373

румен221

преди 11 години

ДА ПОМИСЛИММИНИСТЪРЧЕТО ДОБРЕВ ЛЪГА В ПАРЛАМЕНТА, КАТО ДЪРТ САЦИАЛНО СЛАБ КАЗА, ЧЕ%- ПРЕДИ ДА ВЗЕМАТ ВАЛАСТТА, ЗА ВЕИ БИЛИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ЗА 12 000 МЕГАВАТА ЕТО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ ОТ ТАЗИ ЗИМА:Историческият рекорд в потреблението на ток през зимата беше през 2009-а, когато у нас бяха натоварени почти 8 хиляди мегавата мощности. Сега потреблението се равнява на товар от около 6 600 мегавата. След възстановяването на износа на електроенергия, освен в Гърция български ток отново подгрява хиляди домакинства и в МакедонияБРЕ ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ:- КОГА СТАНА СОЦИАЛНО СЛАБ, КОГА МУ ПОЧЕРНА ПРАЙДА