20

dynamo

преди 11 години

И Натали Портман е симпатяга, но от тези на снимките Оливия Уайлд просто е класа над останалите, не знам какво са гледали, но тази жена е Богиня!!!

19

Анонимен

преди 11 години

Еволюцията е естествен процес и хомо сапиенс както и всичко на света еволюира. Това е дълъг процес и продължава стотици и милиони години, затова хората не на еднокво ниво в еволюционното развитие . Има някои които са се издигнали по-нагоре в еволюционната йерахия и на тях не им е необходимо да ядат от труповете на убити животни. Но по голямата част от хората още са по-близо до животинското ниво на развитие и за тях все още е необходимо да ядат труповете на други животни. Такива индивиди не трябва да се замимават и да си правят експерименти с вегетарианството, защото дори и да си набавят необходимите амино киселини и всички необходими вещества от вегетарианска храна, те пак ще се разболеят и може да свършат трагично, тъй като тези индивиди още не са стигнали необходимото еволюционно развитие и все още имат нужда да ядат труповете убити животни.

18

rali

преди 11 години

nie,bylgarite imame edna prikazka:"kakvo me gleda6 kato trevopasno", to sled toq izraz moq komentar e izli6en, no 6tom taka imharesva da si pasat i da ne pre4at na ostanalite da si jiveqt kakto im haresva-tyi de, trevopasnite v prirodata go pravqt. Drug e vyprosa, 4e nqkoi se 4udqt kakvi prevzemn=ki da si izmislqt, 4e da si raznoobrazqt sku4niq jivot. Molq da me izvinite, no sym izvyn bulgariq i nqmam vyzmojnost da polzvam kirilica

17

тцЪ

преди 11 години

Всеки е свободен да яде или да не яде каквото си реши. За себе си знам със сигурност че няма да се откажа от месото и животинските продукти, пък колкото и да щат да ме агитират приятели вегетарианци. Както аз не ги карам да ядат месо, така и те не би трябвало да ме карат да спра да ям месо, щото било "нехуманно" и "нездравословно".

16

Анонимен

преди 11 години

Оливия Уаелд... Невероятна <3

15

До 18

преди 11 години

Тази мантра сме я чували много пъти - изтърка се.

14

мюсли с пръжки

преди 11 години

Хората са създадени в природата като хищници,затова трябва да се хранят с месо ,ако трябва да сме вегетарианци,ще се раждаме крави - само да пасем и да ни доят, вгледайте се в най-добрия приятел на човека сред животните/кучето/ - яжте това което то *** с удоволствие и не изпуска никога,а не това върху което се облекчава и бързо го подминава!

13

Анонимен

преди 11 години

Вегетарианството не е за всеки, но който го почувства отвътре като потребност ще спечели много.

12

Анонимен

преди 11 години

Пишман- *** от Dnes.bg, това докога ще стои като топ-новина?

11

учуден

преди 11 години

Какви са тия таласъми бе?Ако вегитаранството води до тая външна уродливост - оставам си всеяден и месояден!

10

Анонимен

преди 11 години

Кристън Уиг е жена

9

Анонимен

преди 11 години

Този от снимка 3 от здравословно хранене ли е с 2-3 байпаса?!

8

Тревоман

преди 11 години

За Уди Харелсън знаем че е станал вегетарианец. Набляга стабилно на тревицата!!!

7

Алов

преди 11 години

А къде е в класацията д-р Емилова ?

6

Анонимен

преди 11 години

Аз си ям и месо и зеленчуци. Но обикновено като видиш някой тлъст, отпуснат дебелак и си представяш как нагъва пържоли и кюфтета, нали,а не марули и домати. А напоследък месото което, мога да си позволя, кучето ми не го иска...

5

тихата_стъпка

преди 11 години

Адски секси са ми всичките, особено парчето от 8-*** снимка.

4

Здравко

преди 11 години

Доста болнави изглеждат повечето.Сред 100 годишните, какъв е процентът на вегетарианците?Не казвам, че да се плющи свинско до пръсване, е здравословно, но пълният отказ също не е.

3

стг

преди 11 години

не разбирам защо наричат вегетарианството здравословно хранене, някой ще ми обясни ли що кравата е по здрава от лъва

2

Анонимен

преди 11 години

Защо свързвате вегетарианството със здравословно хранене?

1

брадваро

преди 11 години

се отявлени ***:))