13

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

НаблюдателЕE времената се менят. Днес играчите са едни, утре други. Предния ми пост беше заядлив няма спор, но като 25 годишен младеж съм стигнал до това заключение. Наздраве и наистина е време вече да патентоваме ракията като българско изобретение. ;)

12

do 14

преди 11 години

acer proizvejdat na tankiq laptop v sveta...a tvoq neznam koga si go vzel. a za mac izob6to ne sporim brutalni sa,nai ve4e kato ka4estvo

11

до 12

преди 11 години

Евала! Много точно казано "Докато правят продукти толкова красиви, че да искаш да ги притежаваш без дори да ти пука, дали изобщо ще проработят като ги включиш, няма страшно."Аз обичам своя макбук еър просто защото е направен толкова добре, че не съм виждал подобно нещо от нито един производител! Да, ейсър са много производителни, евтини, ама са си грозни и недодялани (големия ми лаптоп е ейсър)Нямам таблет, но епъл продават без реклама, просто защото и да пуснат - хората ще го искат :)

10

Анонимен

преди 11 години

Apple много трудно може да се сгромоляса. На светлинни години са пред всички като иновации и дизайн. Докато правят продукти толкова красиви, че да искаш да ги притежаваш без дори да ти пука, дали изобщо ще проработят като ги включиш, няма страшно. С китайските стоки нещата обаче трябва да са зверски наточени и да могат и с***** да правят, за да привлекат някой заблуден ;)

9

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

НаблюдателЕE пии един валериан да се успокоиш. Просто го приеми рано или късно iPad ще се згромоляса както и тази жалка фашистка корпорация Apple. Нормално е Surface таблета да е забил, все пак все още се разработва. Apple също имаха подобен гаф с антенният дефект на iPhone 4 през 2010, който се е водил като най-големият IT провал за годината. :-)

8

Анонимен

преди 11 години

Човек, който не знае кога се използва пълен член, обяснява колко е ограничен iPad-ът... :)

7

Анонимен

преди 11 години

До 6Напротив! Коцепцията на Surface напълно се вписва в сектора ултрабук-лаптоп и няма нищо общо с нещастния айпад. Другите производители до сега бяха подведени от временния успех на айпад и си въобразиха че правейки по-функционален таблет ще привлекат купувачи. Не разбиращи, че тези недоносчета може да ги продава само Епъл, независимо от функионалноста им:-)

6

Анонимен

преди 11 години

@Chris"Засега iPad няма реален сериозен аналог"Кви глупости дрънкаш бе. IPad e eдин от най-ограничените таблети на пазара, след Киндъл.Реален сериозен аналог на Епълския маркетинг и ордите от фанатици, е това което липсва на другите, да продават безсмислени джуджавки.Единствено Уиндоус напипаха верния път на развитието с напълно функционални уреди с откачащ се екран(всъщност Транформърите първи го намекнаха), а таблети епълски вариант са изгъзица на доизживяване:-)

5

Anonymous

преди 11 години

Айпада не е замислен да замести основния ти компютър, дори на Surface няма да е особено удобно да се работи. Таблетите още не са на ниво да изместят основните работни станции. Именно затова айпад-а е успешен, защото върши перфектно всичко, за което е създаден, а не се пъне да прави чудеса, както се случва с всички андроид таблети, наблъскани с 1000 ненужни входове и безумни процесори за подобен клас устройства и които хич не се радват на особен интерес.

4

Анонимен

преди 11 години

Какъв Киндъл ви гони бе сайдерчета. Киндъл не е дори на нормален андроид и е с ограничени функции. Как може да бъде конкуренция Нексус с Киндъл? Съвсем изтрещяхте.Освен това как може нещастния айпад който е само глезотийка за забавление, да го сравнявате със Surfase 8 , който си е напълно функционално РС?Цял свят знае че продажбите на айпад са само заради маркетинга и *** верния антураж на Епъл, а не щото е функционален. По функционалност, айпад е бит та пребит от отдавна!

3

UFO

преди 11 години

Ехо, журналисти....На вас на дума ли ви плащат, че дублирате цял абзац в текста?

2

Chris

преди 11 години

Много сте прости бе журналисти. Гуугъл атакуват Kindle Fire, а не iPad-a. Двата продукат са от съвсем различна категория и са насочени към коренно различни потребители. Наистина както каза Thomas истинската конкуренция ще започне с пускането на майкрософтския Surface. Засега iPad няма реален сериозен аналог, но със Surface се надявам нещата да се променят, защото макар и Епъл фен знам, че конкуренцията е изключително полезна за всеки производител. Когато е коректна обаче, а не Самсунгска :)

1

Thomas

преди 11 години

Гугъл ще атакува пазара на Киндъл и евтините таблети и електронни книги, а не този на Ейпъл. Андроид таблетите принципно нямат добър пазар с конкурент като ейпъл който е добър в представянето на мултимедия. Във hi-end таблетите по-скоро да има сблъсък между Майкрософт и Ейпъл.