9

1984

преди 11 години

Едва сега попадам на тази публикация, съм напълно съгласен с написаното от Марийка и Виктор 7399 за Румен Бухлев. Той е отвратителен използвач, лицемер, развратник, крадец, мошенник и лъжец. Преди 1989 г. беше агент от ДС и ползваше множество блага, след това всячески се мъчеше да се набута в партийната върхушка от ДСД, и се водеше в много бордове на директори, където не работеше нищо, но вземаше огромни хонорари и ползваше служебни коли, пари и жилища.

8

гражданин на света

преди 11 години

Какво трябва да се направи,питам се аз,за да направим нашето правораздаване като в САЩ?12 съдебни заседатели ,които ше решават съдбата на лицето"Х".Това ще е народният глас.И тогава ше стане ясно колко корумпирана е нашата съдебна система,зашото няма вече да им минават номерата на родните бандюги пред купените,уплашени и накъдрени лелки стил 70-те год.Да,ама не!Да не са луди нашите политици да направят нещо такова.

7

Пепеляшка

преди 11 години

Всичко това е вярно, и много още може да се каже, уви! Точно крадците и лъжците ли ще ни управляват чрез съда?! Горко ни!

6

victor7399

преди 11 години

Браво, на Марийка, добре познава човека - всичко е вярно. И за ДС, и за бордовете, и за НС, само е пропуснала Банка ДСК, дълги години прозвището му беше "Банкера", като че ли раздаваше и частни кредити на приятели, а в това време семейството му тънеше в мизерия. Ако не беше бившата му съпруга, децата му нямаше да са завършили и средно образование. В Съда лъжеше, че е безработен, за да не им плаща издръжка. Правеше се и на полицай, носеше пистолет на кръста, не го криеше. Какъв хитър параноик, а?

5

Анонимен

преди 11 години

Нов закон,да!Да бъде пребиван с камъни всеки съдия ,който не съди честно!

4

Марийка

преди 11 години

Поредния ДС агент....беше в в бордове на директори, в НС, сега в съда. Съдебната система е най-корумпираната организация в България, каква е ролята на съдебни заседатели в съдебната система? Те нямят право да влияят върху решението на съда? Какво правят? Може би са връзката между престъпниците и корумпираните съдии и прокурори при предаване на суми? Така де, не е възможно престъниците лично да предават пари на съдиите и прокурорите, затова са нужни съдебни заседатели...доверени ДС агенти.

3

заседател

преди 11 години

Не за пари трябва да реват съдебните заседатели, а за истински правомощия.В миомента те са карикатурен фон, на който единствено съдията взема решение.И това са все пенсионери, които за 5 лв.са готови на всичко.И още нещо - тези съдебни заседатели се предлагат от политическите партии, нещо напълно ненормално. Една имитация на правораздаване...

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Колкото са по...широки пълномощията на съдебните заседатели,толкова ще се даде възможност,за по...решително участие на гражданите в процеса на правораздаването.Този процес не е в интерес на съдийската...гилдия и те ще се опитват да го...ограничават и стопират.

1

Анонимен

преди 11 години

Аха, сред многото плява в статията намерих същината на проблема - реват за повече пари:)