5

Анонимен

преди 11 години

Колко ми струва пътуването до работата ли? Струва ми НУЛА лева - работя от вкъщи за чужди работодатели :)След като видях колко е удобно да работиш така, не мисля че скоро ще работя по друг начин.

4

Шишо

преди 11 години

Новите чорбаджии ми дават толкова колкото . Да отида на работа и да обядвам по време на работа. Работодателите са много гнусни и алчни. Постояно се оправдават с това понияте КРИЗА. Имам едно предложение. Всеки работодател който е засегнат от кризата. Забави заплатата на работника, не плаща застраховки, не може да организира бизнеса, така че работника да получава подобаваща заплата. Да бъде заставен да обяви фирмата за фалит и да не му се дава възможност втори път да упражнява такава дейност.

3

Калин

преди 11 години

Ходенето до работа ми струва 0, защото карам колело. Заедно с това не губя 1 час, не предизвиквам замърсяване и задръстване. Нито си хабя нервите в сутрешното движение. И всъщност съм в перфектно здраве.Разбирам, че не всеки има физическата възможност да прави същото, но ако 10 000 души в София въртят до работа, ефектът ще бъде ОГРОМЕН.

2

Анонимен

преди 11 години

пфф хубаво че работата ми е на 20 мин пеша, че за тея пари които взимам ко давам и за бензин или транспорт..отиде..

1

Анонимен

преди 11 години

Така е. Карта за транспорт+храна+пари за дрехи защото работя с клиенти и имам изисквания за облеклото и то стана едно... не е за разправяне! Поне заплатата ми да беше голяма, пък и тя не е. Понякога направо се чудя дали си струва, ама пък без тия пари още по-зле.