55

Попалексов ЛДП

преди 11 години

Чернева пак нещо не разбра, а и не трябва, все пак е говорител на българско министерство.Жълт картон за Македония, тръби живите мощи академик Георги Марков.Не червен, както нашите приятели гърците и както е правилно, а компромисно жълт.Като слушат какви ги плещи един български учен/осребрил продажността на баща си с научна кариера / гърците имат пълно основание да казват Вулгарос кондрокефалос- ***, прости българи. България срещу Македония. България на страната на Гърция срещу Македония е крещящо несъответствие с българските национални интереси. Защото всяко действие против приемането на Македония в Европейския съюз, за което зове академика е:-подкрепа за сръбската политика в Македония, а тя е антибългарска.-подкрепа за гръцката политика спрямо Македония и тя е антибългарска.Забавянета на приемането на Македония в ЕС означава удължавяне на сръбско-гръцкия прикрит държавен терор срещу НОВО БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ ВЪВ ВАРДАРСКА И ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ. И България чрез своите политици, историци, журналисти се изправя не в подкрепа на това възраждане, а срещу него, изправя се срещу самата себе си.Да се смееш ли, или да плачеш.Това е безотговорна, предателска спрямо националните интереси политика на България.А иначе не може да не се съгласим с академика че : Време е, крайно време е да покажем червен картон на български историци, журналисти, политиции т.н., които като мечката, *** и непохватни вместо да помогнат, убиват Македония, убиват България. Време е, крайно време е да покажем червен картон на българската простотия и тъпотия, която е нанесла такива вреди на България, за каквито най-големите и врагове не могат и да мечтаят.

54

Анонимен

преди 11 години

Ха така, скоро и на Ванчо Михайлов паметник трябва да спретнат!

53

миги-лиги

преди 11 години

що се праиш на ***, или наистина си такъв

52

студента

преди 11 години

Академика преди 1 денОт външно да не се държат като девици,а да тропнат по масата и категорично да заявят,че докато в България не започнат да зачитат правата на Македонците в България ще има още по-жестоки санкции към България от ЕС .Това е моята и позиция,това е и становището на ПП НФСБ! ??????????!!!!!!!!!!!!?????::::)))))))

51

Анонимен

преди 11 години

до 55 не сме от тюрски произход и не е хан а кан аспарух е иранско име .ние сме славяни траки и прабългари -който не е доказано точно какви са.с турци авганистанци въбще не си приличаме нашите мъже са красиви и силни и умни и структарата е друга до 56.не ги мразя хората но е смешно да сравняваш Българския ген с турски и авганистански -с индиците са по близки според мен турци и афганистанците.дай боже да разберем един ден точно за прабългарите сега не е сигорно това са теории.

50

Kum BG-681

преди 11 години

Ne e mnogo sigurno za proizhoda na prabulgarite - sled DNK izsledvania na hora ot Tajikistan i Afganistan i na bulgari, rezultatite sa mnogo blizki, t.e. bulgarite idvat ot planinata Pamir i imat indo-evropejski proizhod, a ne turko-aziatski proizhod.

49

BG-681

преди 11 години

Македонците са Чистокръвни Българи и за тях важи официалната БГ-история!Република България, Министерство на външните работиПрез V век на Балканския полуостров се заселили славяни. През втората половина на V в. на територията на днешна Североизточна България се заселват и прабългарите, народ от тюркски произход. В съюз със славяните образуват Българската държава, призната от Византия през 681 г. Начело на държавата застава водачът на прабългарите хан Аспарух, а за столица е обявена Плиска.

48

Анонимен

преди 11 години

хора за какво се "абите",протестирала ТАНЯ ТОМ-ИЧЧЧЧЧ....провокатор на ББ в София ГОРАН ТОМИЧЧЧЧЧЧ,СРЕЧКО ПОПОВИЧ,СЛОБОДАН ....ИЧЧЧЧ,ДЖОРДЖЕ...ИЧЧЧ,И АНТИЧКИОТ ДРАГАН ПАВЛОВИЧЧЧЧЧ,все МАКЕДОНАЦ ДО МАКЕДОНАЦЦЦЦ!!!!Чувствуват,че интернет ще ги унищожи и се чудят вече какво да правят или казано по НОВО"македонски" ИНТЕРНЕТОТ МУ Е..А МАМАТА НА ИДЕНТИТЕТОТ!!!!или още по-колоритното "се лутате како гуски во магла" казано от албанец!Шизофреници!

47

1

преди 11 години

а що се отнася за евреите и затова че сме били фашисти шаврон е евреско име което са помагали на българите в егеиска македония да имат дом .и евреите в българия са били обичани от българите .а това че не сме спасили сръбските евреи защо не ги спасиха те щото са стахливци .бабите и дядовците не лъжат за македония и тракия и за добрите български ивреи и за роднините си които са остонали в македония охрид и битола и скопие и в сърбия .

46

1

преди 11 години

сърбите същите убици -а после славянски братя сме им били .господ ще им го върне на турци Гърци и сърби -ние ще седем и ще гледаме -същност той им го върна на сърбите косово но гърците може би крит на турците друго .ние сме народ на свободата и си борим за нормален живот без войни и омраза към саседите си ние искаме да градим красота ане да рушим -светът едруг и по опасен едно билогично оръжие или друго .българия е дала много на света но Бог обича България той е дал много чудеса на България .

45

Немо

преди 11 години

Строежа на паметници е хубаво нещо - отдаване на почит към историята и героите.Но трябва да се прави много внимателно, защото историята отдавна вече е "политическа наука" (не само в Македония разбира се), а не просто изучаване на минали събития и факти.Примерно, да разгледаме една видна историческа фигура с македонско потекло - Василий II МакедонецНакратко за него е известно, че разгромява и ослепява армията на "македонския" Цар Самуил, за което е наречен Василий II ***......

44

1

преди 11 години

гъците са избивали пред децата мъжете които не са искали да се отречат от Българското им и после те са отивали в планината да отмъщават че са взели земите им и че са обили бащите им и братята и сестрите им са омирали от глад.турците пък като са гонели богатите Балгари от тракия и одрин са ги избивали и децата малките са ги оставяли защотото до си дойдат в българия по пътя са измирали децато от глад а в тракия освен българии арменците ги чакало сщото -само България ги е приела .

43

1

преди 11 години

според дукоменти в Македания по време на войната е имало 1 милион Българи останали там а колко са избити от тях не знам .един въпрос за филма дето го направиха скоро че сме били фашисти защо Шаврон е помагал на българските македонци да които са били в гръцка македония.македониския край гонените са бели заселени в несебър окръг пловдив кичук париж и благоевград.тодор александров от егеска македония от голям род правил училища и църкви .в гърция са ги изгонили българите с волови и каруци.

42

Анонимен

преди 11 години

МАКЕДОН - КАРАН - АМИНТА - ПЕРДИКА - АРХЕЛАЙ - ФИЛИП II МАКЕДОНСКИ - АЛЕКСАНДЪР III МАКЕДОНСКИ - ПТОЛОМЕЙ - ПЕРСЕЙ - КЛЕОПАТРА - ЮСТИНИЯН - КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА - ВАСИЛИЙ МАКЕДОНИЯН - ЦАР САМУИЛ - КРАЛИ МАРКО - КАРПОШ - СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ - СВ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ - СВ ИВАН РИЛСКИ - СВ НАУМ ЧУДОТВОРЕЦ - СВ ДИМИТЪР СОЛУНСКИ - СВ ГЕОРГИ КРАТОВСКИ ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - НИКОЛА КАРЕВ - ДАМЕ ГРУЕВ - ЯНЕ САНДАНСКИ - МЕТОДИ АНДОНОВ ЧЕНТО .... ТОВА НАЙ- НАЙ- НАЙ - НАЙ - НАКРАТКО ВСЕ Е МАКЕДОНИЯ

41

празен джоб

преди 11 години

Нас,бедните,гладните,болните и ОБЕЗВЕРЕНЕТЕ българи не ни занимавайте с глупости !!

40

пак 45

преди 11 години

При това, пренебрегвайки техническата грешка и пунктoацията, си го написал правилно. :D

39

до ТЕЖЪК

преди 11 години

Баце, как пишеш на кирилица и използваш четворки и шестици? Не ми го побира главата. Нямам думи. :D

38

ТЕЖЪК

преди 11 години

македонците да 4етат за тези народни дейцо от българския гугъл там пи6е истината за тях и как са се самоопределяли за българи в македонската информация вси4ко е СРЪБСКА ПРОМИВКА

37

Димитър

преди 11 години

Велик БЪЛГАРИН.Поклон.

36

Ванче Михайлов

преди 11 години

Пак шизофрения край Вардаро ! Как така преките наследници на античните македонци станаха почитатели на един доказан Велик Българин , че и паметник му направиха ? Ама , Груевски взимай си хапчетата редовно , така е при шизофрениците , на хапчета до живот !!!