70

Анонимен

преди 11 години

ако България е обещана на турция от Сащ то и гърция е обещана и македония и сърбия .турция кво каза че няма лоши отношения с българия или някакви претенции..опасно е за гърция не за нас защотото в кипър има турци повече отколкото в българияи там имат претенции .

69

Анонимен

преди 11 години

руските *** нека да МРАААТ !!!!!!!!но по-далеч от България - да не я умирисват !!!!!!!!

68

Мамантос

преди 11 години

"Ставай, страна огромная,ставай на смертный бой --с фашисткой силой темную,с проклятою ордой!..."

67

Някъв от България

преди 11 години

България е обещана на Турция от САЩ!!!

66

Мамантос

преди 11 години

Дано Русия и Китай да смажат атлантическата юдомасонска *** берабер с *** от Анкара!

65

ЕВАЛА НА ТОЗИ ПОСТ

преди 11 години

Всички напускат ЕС и НАТО, и развиват отношения с Русия и Китай, а само ние търпим американски военни бази на земята си и Турция да ни диша потно във врата.ПИСНА МИ !!!!!!!НАТО ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!

64

80$ за барел

преди 11 години

Още няколко месеца петрола под сто долара и с крепостническата северна губерния е свършено. Идва лошо време за българските Рубладжии

63

до Иван (Иванушка)

преди 11 години

Има изход за тебя дорогой, тръгвай за Сибир - приятен път !

62

Анонимен

преди 11 години

Русия винаги губи - кой не я е фанал, той не я е спукал от бой - скандинавците всички, поляците, германци, французи, турци, дори шепата финландци я съдраха, ДАЖЕ НИЕ СМЕ ГИ БИЛИ !!!Голи, боси, страхливи, алкохолизирани несретници - та те не могат и да се строят в една редица, хаха!!

61

а

преди 11 години

до 81. РУСИЯ не побеждава ВИНАГИ. През 1991 г. Русия загуби 14 съюзни републики от СССР, цяла Източна Европа и "братските' страми по света. Тя загуби половината си площ и население. Какво ще кажеш "професоре"?

60

a

преди 11 години

Кипър е "перачница" на руската нафия. Това е истината и стига сантименталности.

59

Анонимен

преди 11 години

До 62 И ще побеждава ВИНАГИ!!!

58

до Р-29РМУ-2

преди 11 години

Бабичката е по-добре, щото ние голи скубли за разплод си имаме достатъчно, проблемът е, че сме ГЛАДНИ ! А баш при баба са баш вкуснотийките !!!

57

ЩО ,БЕ ...НЕМА ЛОШО

преди 11 години

..НЕКА И ГЪРЦИТЕ ПРОБВАТ ОТ МЕЧАТА ПРЕТРЪДКА НА РУСИЯ!!КАТО ПОЧНАТА ДА СЕ ВОЗЯТ В МОСКВИЧИ ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ И ИМ ИЗКУПУВАТ ПЛОДОВЕТЕ ЗА ПРЕВОДНИ РУБЛИ ....ЩЕ ЦЪФНАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ...ТА ЩЕ И ВЪРЖАТ!..И ЗА РУСИЯ НЕМА ДА Е ЛОШО --ЕДНА-ДВЕ ФАЛИРАЛИ ИКОНОМИКИ ЗАКАЧЕНИ ЗА ТЯХ, ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗЯТ БЛАГОТВОРНО.....!...САМО ДА ПОПИТАМ....РУСИЯ В АФГАНИСТАН , СПЕЧЕЛИ ЛИ ВОЙНАТА...ХА,ХА,ХАААА... ???!!!...А , В....ЧЕЧНЯ??!

56

Анонимен

преди 11 години

Един немски професор беше дал следният пример: Западна Европа е като добре напудрена и намазана с най-хубави парфюми бабичка, а Русия като 20 год. девойка с басмяна рокля и демоде сандали ... ----------------- Да, явно и в немските лудници попадат професори. аз бих добавил, че бабичката поне е нормална в главата, а девойката с демоде сандали от време на време изпада ту в депресии, ту в нервни кризи и потрошава всичко из къщи, а в добавка очите и са леко дръпнати - по азиатски.

55

до 73

преди 11 години

Навремето разликата в стандарта с Византия е бил по-голям, така, че формално ги настигаме - какво се оплакваш - да не искаш за 1 век да натрупаш това, което те са трупали 20 века?? Айде слез на земята "монголски конекрадецо" ))

54

Анонимен

преди 11 години

mejdu 800-1200 evra e zaplatata ve hora EGATI KRIZATA tez vav bg sa ludi da pi6at za kriza.600 evra pensia vav greece ami nie tazi kriza koga 6te ia stignem xaxaxaxaxxaxa

53

Анонимен

преди 11 години

70, ама как така, нали са съдружници с американците

52

Р-29РМУ-2

преди 11 години

Един немски професор беше дал следният пример: Западна Европа е като добре напудрена и намазана с най-хубави парфюми бабичка, а Русия като 20 год. девойка с басмяна рокля и демоде сандали ... вие с кой бихте искали да бъдете!? Така, че съвсем нормално Кипърците гледат към Кремъл, разпадащата се барака наречена ЕС, потънала в дългове не може да помогне! Една колона я държи тая барака все още /Германия/, но току виж немците им писнало да хрантутят гърчолята и решат да спрат парите .. тогава ..!?

51

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, рублата за един месец девалвира с над 15 %, ама те на Кипър ще помагат :))))