65

Анонимен

преди 11 години

Скраб се пише с П !Познай къде си сгрешил?

64

Анонимен

преди 11 години

Да си дойдеме на дума... Бе съмнявах се ,че баш пък гръцките компании са най-големите играчи у нас, а тя ква стана- всичко било с пари на заем. И аз така мога..... Нещастни маляки!Но ТюркБул няма да се казва моят оператор- 6 карти по-малко!

63

magiv1

преди 11 години

То и скраб не остана

62

Анонимен

преди 11 години

Да ме извинявате, но Виваком отдавна не е трети оператор .. първи е!

61

Сапа

преди 11 години

Гърците имат какво да продават, а на нас какво ни остана - само СКРАБ!!

60

Shark до 97

преди 11 години

Ти май си от онея тарикати, които си зареждат карите веднъж годишно и набутват другите като им пускат стрелички да ги набират. На такива изобщо не се обаждам, като искаш да говориш ще си плащаш. Аман от тарикати!

59

Да, Да

преди 11 години

Трябва да си пълен ***, за да си държиш парите в гръцки банки. В България те са: ОББ, Пощенска банка, Алфа, Пиреос и Емпорики.

58

Еми...до 96

преди 11 години

Ти *** ли си? Винаги се е знаело, че Глобул е част от OTE Group - Гърция. Това, че си невежа и не можеш да четеш, а чакаш някой да ти го каже си е твой проблем.

57

разпродажба

преди 11 години

Започна разпродажбата на гръцката икономика. Вадете милионите изпод дюшеците и купувайте. По-бедните може да си купят по някое апартаментче на Халкидики.

56

до 93

преди 11 години

Гърците поне могат да мислят.. --Това, че гърците могат да мислят са пълни фантазии. Ако можеха да мислят нямаше да фалират на всеки 20 г. От много мислене им намалиха заплатите, изгониха от работа един милион гърци, увеличиха им данъците, въведоха им нови данъци, икономиката им вече шеста година се свива и произвежда все по-малко стоки и услуги - а оттам идват парите за заплати и пенсии, ....Ти на това велика мисъл ли му казваш - щото си е простотия отвсякъде?!

55

Анонимен

преди 11 години

Слабо ме интересува.Отдавна съм ги отсвирил тия мобилни мародери.От 3 години си карам само на предплатени карти на два оператора ис 20 кинта карам по 1 година.Преди на абонамент тия пари ги плащах за половин месец.И като отида веднъж годишно да си заредя картата, за да не ми я спрат, се скъсват да се пънат да ме агитират за договор.Ама няма го майстора вече, тая мандра умря.Всичко в *** е опорочено и извратено.Когато в Англия 1 минута разговор беше 13 ст, тук беше 35- 40.

54

анонимен

преди 11 години

Най-сетне разбрахме чия компания е Глобул.Толкова години никой не написа кой всъщност е нейн собственик!Тайна ли беше?Нищо чудно,че подложи на тормоз милиони български потребители,по- скоро да изчезва от България и никога да не се връща!Тези предатели продадоха личните данни на клиентите си на мутрите,мръсни,алчни некадърници!Вън........

53

Анонимен

преди 11 години

ПремУхнат поради нарушение на правилата на ...

52

полудевам полечка

преди 11 години

*** некой да кара да говорите

51

Анонимен

преди 11 години

Много странно-мобилен оператор да натрупа задължения.. Но защо пък не всичко е възможно.Гледам в нета снимки на Атина и главната сграда на фирмата.Пред всеки жилищен блок има градина.Предвидили архитектите място.Тук всяко ново строителство не се занимава с подобни неща.В бетонената "жунгла" от сгради сякаш не е предназначена за хора.Гърците поне могат да мислят..

50

Анонимен

преди 11 години

Станишев е виновен за кризата!

49

Анонимен

преди 11 години

VUN BOKLUCITE I IZMETTA OT BULGARIQ

48

БОСЪ

преди 11 години

Неправиленъ-ПРЕМАХНАТЪЪЪЪЪ!!!!!!!!!!!!!!!!

47

Контролъ

преди 11 години

Премахнатъ Премахнатъ Наблюдаванъ и Ликвидиранъ

46

Анонимен

преди 11 години

С *** и радио не се спори също и смен :)