162

koko

преди 11 години

Този *** като го видя, ми се присира светкавично! Хората имат къса памет, ако гласуват за него!

161

азе

преди 11 години

И.Й.Костов ---"Крадецът на балканите"!

160

....?

преди 11 години

За лицето ---И.Й.Костов ,.....никакви коментари НЯМАМ !За мен той е ---минало бешело!

159

1323

преди 11 години

имаше една крилата фраза на този другар/ България Швейцария на Балканите/ и така стана -само за него и обкржение то му ,а какво стана с фондация /Бъдеще за България/ къде е .................КРАДЕЦ номер 2

158

Кошник

преди 11 години

Толкова ми е чудно, как един народ, като булгаристанския не могат абсолютно нищо да предприемат и направят да сринат шепа плъхове подвизаващи се в една по- голяма сграда наречена парламент и две, три по-малки наречени министерства. Ами пръдльовци със скъсани одежди, муфлони утрепани вземете и излезте на улицата, обединете се и смажете бацила. Десет парясника командорят 5-6 милиона и те слушкат и гледат, като телета в дълбока мина. Мина ви живота ве ейййй....

157

BIVSH SEDESAR

преди 11 години

KAKVO KOSTOV TARSESHE NA ROJDENNOTO PARTY NA LUBEN GOTZEV?

156

калинка

преди 11 години

Ало сектантите от ДСБ май още спите.То не може цяла нощ да хвалите своя крадец и подлец Костов. Колко е спокойно в сайта, когато ги няма тези сектанти и зомбита за да ни тровят със своите дяволски мисли.

155

изплаши

преди 11 години

се,че е вън от парламента, от лапането, защото той може да работи само депутатин и нищо друго:)))))))))

154

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се прави на Георги Димитров на дясното пространство в България, най-добре др. костофф да си хваща бухчата и да си ходи в село Драгалевци. Поне докато не се намери някой, който да го тикне където му е мястото! Току виж без него може и наистина да се получи едно обединение в дясно! А костофф е прекалено прозрачен в напъните си да служи на тези, които го доведоха на кръглата маса 90-та година!

153

о-конър

преди 11 години

Хора не се безпокойте за линча на Костов. По естествен начин сините реститути и старци си заминават от този свят т.е. по естествен начин Костов ще остане извън парламента. Младите от ДСБ Прошков ги заведе при Кунева! Така вече никой не го иска Костов.

152

Ася

преди 11 години

Уважавам зрелите хора.Но Костов е като останалите кандидати за власт - изостава и живее в минало време.Защото и десницата и левицата отдавна презряха, скапаха се, спихнаха.Каквито и да са имената на партиите, каквито и боричкания да демонстрират, вече е очевидно, че те не се различават с идеите и целите си.Светът се раздели на богати, които управляват държавите.И на бедни, които са реалната опозиция на управляващите.Вече няма ляво, дясно, център в играта. Нужен е само нов политич. речник.

151

Анонимен

преди 11 години

До 171 ти срещу реституцията ли си бе *** , реституираха ли ти земята на село а , кво се оплакваш , ако си нямаш бащиния значи си голтак , а ко си такъв няма да се оплакваш а ще работиш за да не будеш повече такъв.

150

георги антонов

преди 11 години

Всички виждаме, че Костов се опитва с последни сили да мобилизира малкото останали реститути и негови зомбирани членове. И този напън няма да успее,защото в ДСБ се дава път само на старите 75гогд.членове баби и дедовци. Костов в момента има покрепата на 60хил. сини бабички и старци. Тези сини старци са по-зомбирани и *** от червените бабички!

149

Анонимен

преди 11 години

От 169 грешка отнасяше се за 165, извинявам се

148

Анонимен

преди 11 години

166 нищо общо няма с истината , това което си написъл . Костов на времето не знам 98 или 99 направи от СДС единна партия защото бяха обединение от партии и ако бяха останали така днес СДС нямаше да има , после 2004 когато създаде ДСБ се опита с този нов проект да съживи десницата , да направи това което направи Царя и после ББ , но не се получи , защото народа си харесва популизма , 97 този народен интерс се припокриваше донякъде с програмаата на СДС но не и 2004 , не и сега и за това се размина

147

иво

преди 11 години

prof.,Обикновено хора като вас говорят колко другите са корумпирани.Та ми е интересно , защо според вас Костов е най "корумпираната " личност.И само не ми цитирайте предприятия , които бяха включени от предишното правителство в групата за "изолация" т.е ЛИКВИДАЦИЯ.Едни от тях бяха и Балкан , Кремиковци ОЦЗ-Кърджали и прочее. Между другото ще им намерите и списъка ако се поразровите.Предприятия със задължения от стотици милиони се купуват като ОЦЗ Кърджали, т.е никога.

146

Анонимен

преди 11 години

Костов какво дясно какво ляво? И лявото и дясното са ни руски.

145

Анонимен

преди 11 години

до 159 Миндо понеже съм учил на времето политикономия 2 години по два семестъра първата капитализъм втората соиализъм , ще ти кажа че първата година понеже на практика се изучаваше Капитала на Маркс ми дадеосновата в икономиката , втората бяха глупости с които комунистите се опитваха да оправдаят съществуването си , но ако Костов е бил като преподавателя ми от първата година шапка ще му сваля защото онзи нямаше нищо общо с представата ни за соц.университетски преподавател , той ненавиждаше соца

144

Анонимен

преди 11 години

Костов подмени и продаде идеята на СДС и България. Минаха много години и хората видяха,че от Костов по-голям крадец и лицемер няма. Костов опита всякакви експерименти и всякакви опити за подмяна на десницата. Време е вече и всички сме в състояние да изхвърлим Костов, СДС и ДСБ от Парламента.Време е за разумната промяна- Костов в затвора, а СДС и ДСБ извън парламента.

143

prof.O.Minncev

преди 11 години

Костов даже и в Америка ти се носи славата вече 15 години, че си най-корумпирания човек в България. От такива като теб напуснахме България, защото затри високотехнологичните фирми.Костов не разбра ли, че вече никой честен и почтен българин не ти вярва. Ти Костов предаде и продаде синята идея. Сега пак платформи и лъжи, но тоя път народа ще ви остави цялата корумпирана десница извън парламента. И стига си клеветил Бойко и Плевнелиев пред САЩ и Европа. Ние сме обяснили ти кой си!