182

maria

преди 11 години

браво то имало и умни хора в България още веднъж браво

181

outsider

преди 11 години

Костов по принцип е прав че "ГЕРБ е една подмяна на нашите ценности и идеи", т.е. тези на СДС/ДСБ но дълго време и СДС и ДСБ подкрепяха ГЕРБ и се надяваха на топли местенца във властта за техни хора. ББ ги използва за да представя себе си за десен политик (а не за мутра и полицай, какъвто е в действителност), а в бъдеще спокойно може да мине и без тях ако те изобщо влязат в следващия парламент.

180

Анонимен

преди 11 години

При Костов имаше рекорден брой министри и зам министри от ДС, деца на активни борци на всички етажи. Караше ни да пишем като *** биографии, та като кандидатстваме някъде да ни изритват моментално щом разберат, че сме от СДС. Костов си остава агент на КГБ. Неговото досие е при Путин. Така е сигурно, че и никой да не гласува за Костов, той ще влезе в играта. Да " пази място" за дясна идея. Демек друг да не проникне в дясното пространство.

179

Анонимен

преди 11 години

на СДС не им трябва опозицияи ДСБ им стига :)

178

до "защитниците

преди 11 години

...на Костов!Защо наричат лицето И.Й.Костов,-----"БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА".....?

177

Анонимен

преди 11 години

ivan kostov edin ot parazitite na balgaria ,koito razryshi i razprodade predpriatia na parcheta iznese masa petrol s vagoni v sarbia zaedno s cisternite koito si ostanaxa tam.tva edin nacionalen predatel i izmenik .v momentas oligarx i *** na garba naroden.

176

Анонимен

преди 11 години

Ей мавър ти ли ще говориш за подмяна на идеи? Ти който превърна СДС в частно ЕООД и му *** майката!

175

Анонимен

преди 11 години

До 197 тук си прав естествено че трябва да е за целия народ , но нали някой трябва да поведе хорото и това трябва да са именно симпатизантите , тя трябва да са убедени , те трябва да имат аргументи , защото само с голя вяра нищо не става въпреки,ч е според мен най-важното нещо са медиите нищо друго имаш ли медиите имаш и властта и възможността да реализираш идеите си или да се нагушиш въпрос на морал.

174

Петков

преди 11 години

Десен,грешиш! Сега ще напъплат едни кош с луковци, тошо тошевци и други подобни ***,от девет деретоа вода ще ти донесат,и ти си разбит! Абе нищо чудно и мазохист да го изкарт.

173

Мм!

преди 11 години

платформата е "за избирателите на "Синята коалиция". А за останалите? Държавата не е само от сини "аристократи"! Повечето хора са без цвят, просто си бачкат! Те искат черно на бяло идеи и стратегии, а не, "сини" или "червени" лозунги! Никой не вЕрва вече на лозунги, обещания и клетви! Тцъ, недозряло е или презряло!

172

десен

преди 11 години

ало , изплашеният,я ми покажи един забогатял парламентарист , който е гушнал милиони и си губи времето в Парламентът.Аз поне не съм видял такъв.Прави фирми,гълта фирми и върти милионите. Що чини само Костов с толкова "богатство" в Парламента, а???

171

иво

преди 11 години

Е, този номер на Костов не мога да го разбера. Хем най много се крадеше , хем всичко беше най евтино. Сега никой не краде , а всичко е три-четири пъти по скъпо.Направо ме удря на смях , като кажат , че петрол стигнал своя връх от 2001 год, , а каква беше цената на бензина тогава? Я си сложете ръката на сърцето и повикайте КОСТОВ.Ще изпопукате от глад и мизерия от тази криза , която май най много удари-само нас!!!!

170

Мата Хари

преди 11 години

Избирателите на "Синята коалиция"не са глупави и не се хващат на въдици като Симеон,Бойко,Кунева..Но някои от тях отказват да гласуват защото искат ясни и точни послания ,а не надменни нравоучения от нашенски "благородници".

169

БоСимеонов

преди 11 години

Нищо не може да спаси десницата. Никакви програми и платформи на хартиики, които ще се веят на партиините събрания. ГЕРБ ефективно разложи синята идея чрез популизъм и демагогия, а редовия гласоподавател е достатъчно глупав за да тръгне след Борисов.

168

Анонимен

преди 11 години

до 188 сигурно *** долен , трябваше да го няма , за да няма кой да ви извади от онази страшна криза 97 година , за да няма кой да спре руснаците по време на ударите на Нато над Сърбия , ада се опъне на Германия и Щатите и да не допусне косовски бежанци в България , да си седят все оюе визите и да клечите пред посолствата неблагодарници такива ,а не да се чудите дали на Халкидики или на егея да ходите на море , не само че ви е къса паметта но тя изобщо я няма.

167

до 186

преди 11 години

Коко добре го е казал, ти какво се опитваш да кажеш *** измислен,На теб май ти липсва не на Коко

166

Анонимен

преди 11 години

До 185 пилота , закъснял си ако знаеш *** каква черпня биха направили , но към него дори обвинения няма повдигнати ,а съда си е червен и повярвай ми ако имаше дори грам съмнение щяха да го изшпоплзват веднага. Интересно като си пилот защо не се сърдиш на бащата на Милен Велчев а

165

Анонимен

преди 11 години

Коко ти изобщо имаш ли някакво сиво вещество в главата си , та питаш за другите , според нямаш такова.

164

Pilot

преди 11 години

Този,ако влезне на топло ще черпя.

163

Анонимен

преди 11 години

След като не се доверявате на Костов , ще ядете л,,,,,а , ядете ги полседните 10 години и ще продължите ,а иначе си ревете колкото искате и се оплквайте и се жалвайте , сами сте си виновни на България и трябват хора като Костов , дали ще е той или някой друг няма значение важното е да разсъждава като него. Апропо Околовръстноте дето сега ББ реже ленти трябваше да е готово още 2002 година , но повярвахте на царската приказка нали , сега ви готвят нова приказка , ако повярвате после нямате право д